Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Videók

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 23 18:51 #44826

Az drága! <br><br>Szerkesztette: 101.Légideszant, Időpont: 2010-10-23 20:52
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 24 11:53 #44895

• Bazooka Joe
The Pacific

Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 24 12:15 #44901

Nagyon jó minifilm sorozat!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 24 13:35 #44926

szenszej95 írta:
Azta ....va!!

Hú de király.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 24 13:56 #44933

• szenszej95
koi írta:
szenszej95 írta:
Azta ....va!!
Kiegészítem szengej szavait:Azt a szégyent,ennyi pihentagyút!Távirányítós-lego van?

Koika: először tanulj meg írni... Nem szengej, hanem szenszej. Neked pláne A jobbaknak már Szenszi vagyo, de ez nem lényeg... Aztán, panzer írta jól: ez király! Mert aki tud, az tud...<br><br>Szerkesztette: szenszej95, Időpont: 2010-10-24 15:57
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 24 14:17 #44937

• Zeki
Mi bajod a legóval koi drágám. Lehet játszanod kellene vele, mert javítja a kreativitást, a fantáziát és talpraesettebb leszel. Amúgy néhányaknak nem is \&quot;játék\&quot; hanem munka eszköz, és hát aki ezt űzi...nos te is tudod a monda végét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 24 14:23 #44938

• HunBütyök
A dokumentumfilm nem rossz, de újat nemnagyon mondanak benne.

A Pacifika készítéséről szólt vidi pedig megerősíti bennem azt amit eddig is gondoltam róla: Tipikus Hollywoodi gumicukor, jó kis hatásvadászat hegyekkel és klisékkel.

A Westerplatte és a Talvisota köröket ver erre a filmre(sorozatra).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 24 16:29 #44965

• koi
Jó van na,nem kell mindig leszólni a legfiatalabbat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 24 16:51 #44981

Ha olyat ír akkor igen!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 24 23:23 #45003

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
A Pacifika készítéséről szólt vidi pedig megerősíti bennem azt amit eddig is gondoltam róla: Tipikus Hollywoodi gumicukor, jó kis hatásvadászat hegyekkel és klisékkel.

Nekem nagyon megtetszett. No nem miután megnéztem a 10 részes minisorozatot, hanem miután múlt héten befejeztem a könyv olvasását.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 25 04:26 #45004

• HunBütyök
Könyvben gondolom sokkal jobb. Mivel úgy szokott lenni. A film sosem adja vissza a könyv hangulatát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 25 16:57 #45019

Zeki írta:
Mi bajod a legóval koi drágám. Lehet játszanod kellene vele, mert javítja a kreativitást, a fantáziát és talpraesettebb leszel. Amúgy néhányaknak nem is \&quot;játék\&quot; hanem munka eszköz, és hát aki ezt űzi...nos te is tudod a monda végét.

Most szerintem véletlenül de rátapintott hogy a legózás és a második világháborús haditechnika valahogy nem passzol össze. Legalábbis nekem. Elég furcsa a morcos képű gonosz legó emberkék az otromba legó tigristankból kandikálnak ki. Mi ez ha nem furcsa? A legó ahogy mondod, tényleg képességfejlesztő hasznos játék, de a békés építésen, sárkányokon, kalózokon túl már nem kellene nagyon elfantáziálni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 25 17:06 #45025

• Zeki
Na jó és a Star Wars? Vigyázz mit mondasz, az legóban is fantasztikus...régen mennyire szerettem...

HunBütyök írta:
Könyvben gondolom sokkal jobb. Mivel úgy szokott lenni. A film sosem adja vissza a könyv hangulatát.

Igen, ez így van. De egyszer nálam már volt, hogy a filmet jobbnak találtam, mint a könyvet, de ez ritka. Az olvasás az az érzés, ami elválasztja az ember képzeletét és a valóságot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 25 17:09 #45028

Zeki írta:
Na jó és a Star Wars? Vigyázz mit mondasz, az legóban is fantasztikus...régen mennyire szerettem...

Hát nekem az már kiesett a Star Wars sorozat, 23 vagyok:P Amikor én legóztam sárkányos középkoros, kalózos benszülöttes, meg lego city volt a menő, jajj és westernes. De szerettem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Videók 2010 okt. 26 05:03 #45053

• HunBütyök
Hú, a lego jó volt. Én 27 vagyok, nálam Robin Hoodos lego volt még, meg városos, meg kalózos (1997 táján ez lett a bennszülöttes is, ahol kalózokkal lehetett bennszülötteket ölni. Előtte az angol haditengerészettel csatáztak a kalózok), meg váras volt. Ja meg űrhajós.

A Robin Hoodos azért tetsztt, mertt tök jó fából kialakított váraik és őrtornyiak voltak.

www.toplessrobot.com/robinhood.jpg

És itt vannak Robinék ellenségei:

www.toplessrobot.com/monarch.jpg
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.23 másodperc
Joomla templates by a4joomla