Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Ötletek

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 15:55 #1950

• Wolf
Jól tudod te azt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 16:29 #1956

• Dimitrij
Akkor Wolf! Ha nem hallgatsz az ezredes asszonyra akkor én mint HADSEREGTÁBORNOK utasítalak, hogy fejezd be.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 16:36 #1958

• Wolf
Ti nyernétek háborúban az biztos. Az ellenség idegösszeroppanásban hamarabb meghalna mint a fronton harc közben. Hagyjatok békén így is elég ideges vagyok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 16:49 #1965

• Dimitrij
Na, látod Művésznő!

Ezt így kell csinálni! Megijedt, hogy hadbíroság elé állítom...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 16:56 #1967

• Wolf
Na most már betelt a pohár!!
Egy \"hadseregtábornok\" nem beszél ilyen trehányúl.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 17:03 #1970

• Dimitrij
És egy hadnagy sem beszél így a felleteseivel és küldi őt a földalá!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 17:07 #1971

• Wolf
EZ NEM HÁBORÚ, ÉS NEM A FELETTESEM!!!
A másik, mint írtam \&quot;Ő\&quot; volt az aki engem megsértett!!!<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-07-21 17:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 17:44 #1978

• művésznő
Wolf írta::
EZ NEM HÁBORÚ, ÉS NEM A FELETTESEM!!!
A másik, mint írtam \&quot;Ő\&quot; volt az aki engem megsértett!!!

Nem tudom mi sértődni való van azon, hogy \&quot;de szigorú vagy, azzal az egy-néhány hozzászólásoddal?\&quot; Ugyan!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 17:48 #1979

• művésznő
Dimitrij írta::
Na, látod Művésznő!

Ezt így kell csinálni! Megijedt, hogy hadbíroság elé állítom...

Tábornok úr kérlek, valami demoralizáló szellem ütötte fel a fejét sorainkban. Ezek a mai újoncok nem ismerik a fegyelmet. Meg a tréfát se.
Vendégem vagy egy italra a kantinban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 17:50 #1981

• Wolf
Csak ne viszonyíts engem magadhoz! Én kb.3 hónapja vagyok regisztrálva, te meg gondolom sokkal hosszabb ideje, úgyhogy ne kekeckedj a hsz-eidel! A másik pedig az, hogy nekem nem volt bekötve az internet (ma kötötték be), az ediggi hozzászólásaimat pedig csak a mamámnál tudtam írni heti egyszer (vasárnap), ugyanis nála be van kötettve.

Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-05-19 19:51<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-07-21 17:31
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 17:59 #1984

• művésznő
Wolf írta::
Csak ne viszonyíts engem magadhoz! Én kb.3 hónapja vagyok regisztrálva, te meg gondolom sokkal hosszabb ideje, úgyhogy ne kekeckedj a hsz-eidel! A másik pedig az, hogy nekem nem volt bekötve az internet (ma kötötték be), az ediggi hozzászólásaimat pedig csak a mamámnál tudtam írni heti egyszer (vasárnap), ugyanis nála be van kötettve.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-05-19 19:51

Eszemben sincs magamhoz viszonyítani téged! Jó, hogy aktívizáltad magad. Csak az önérzeteskedést ne eröltesd, mert alaptalanúl fortyogsz. Az akkor harmincegynahány hsz-del azt pedzegetni, hogy a házigazdák kit töröljenek a regisztrációból...hát enyhén szólva vicces volt. Bocsi, de nem lehetett kihagyni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 18:02 #1987

• Wolf
Rendben van. Téma lezárva.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-05-19 20:03
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 18:37 #1995

• koszta
EMBEREK EMBEREK!

Először is szeretnék szólni a régebbi hozzászólokhoz:

-NE írjunk pirossal, csak ha arra nyomós ok van. A piros szín általában a modarátorok és adminok színe.

-NE írjunk hatalmas méretű betűvel, az semmit nem old meg, csak rosszabbul nézz ki a fórum tőle!

Ami az újabbakra vonatkozik:
-Az itt lévő felhasználókat ne sértegessük, ha véleményetek van, írjátok le nyugodt hangnemben, és az érvet, hogy miért.

És ami mindenkire vonatkozik:
NE szidjuk egymást! Nem erre való a fórum! Lehet beszélni nyugodt hangnemben egymással, érvekkel.
Az semmit nem jelent, kinek hány hozzászólása van, az csupán egy \&quot;játék\&quot; a fórumon, hogy nagyobb a rangom. És ez nem egy háború, és nem szeretném ha az alakulna ki.
Megkérem Művésznőt, Bereszoot, Dimitrijt, és Wolfot is, hogy próbáljatok meg tiszta lappal indulni egymással, egymáshoz, és ne egymásban keresni a hibát...

Ezenkívül fekete pontot érdemel Liberator is, mert neki ugyanúgy kellebe ezekbe a beszélgetésekbe beleszólni, mint admin.

És, hogy még a témához sem kapcsolódnak a hozzászólások...

Szóval Wolf, milyen teszt oldalra gondolsz?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 18:47 #2006

• művésznő
Mit mondtam, hogy kemény csávó...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 máj. 19 18:51 #2008

• Liberator
Feketepont mert nem nézem fél óránként a fórumót? Felháborító Akkor max fekvőzés
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla