Számvéber Norbert írta::
Kedves jelenlegi és jövendőbeli Szerkesztők!
Igyekeztem alaposabban átnézni ezt a honlapot. A kezdeményezés, hogy létrehozzatok egy második világháborúval foglalkozó honlapot, mindenképpen dicsérendő! Csak így tovább!
Azonban tennék néhány megjegyzést, természetesen segítő szándékkal.
1. Az egyes tartalmak forrását meg kellene jelölni, legyen szó akár internetes, akár papíralapú forrásmunkákról. Ez nem csak az állítások tartalmát támasztja alá, teszi hitelesebbé, de megkönnyíti a témában való további tájékozódást is.
2. Ahogy elnézem, a fórumozók döntő többsége a topicokat úgy használja, mintha chat-szobák lennének. A tartalmasabb (legalább három-négy soros) hozzászólások olyan ritkák, mint a fehér holló. Véleményt cserélni nagyon hasznos, és sokszor szórakoztató is lehet. Itt ennek igen kevés nyomát látom.
3. Talán szeremcsésebb lenne felvázolni a honlap tervezett tartalmi szerkezetét, még akkor is, ha egyelőre nem tudjátok az összes lehetséges témát megtölteni tartalommal. Így az olvasó látná, hogy mi várható a jövőben, esetleg mihez tudna ő maga is hozzájárulni egy cikkel, fényképpel, hírrel, térképpel, stb.
4. Biztos én vagyok a hibás, de nem találtam nyomát semmiféle irodalomjegyzéknek, vagy ajánló bibliográfiának. Sokszor nagy segítség lehet egy ilyen tematikus összeállítás a tanórákra, kiselőadásokra, stb. való felkészülések során is.
5. Végül egy jótanács: ne keverjték össze az érdeklődést a tudással. Ha valaki egy témában olvasott egy vagy két könyvet, esetleg sokat barangolt a neten, attól az még nem lesz egy-egy téma szakértője. Ilyenkor inkább a nyílt gondolkodás a hasznosabb: ne állítsunk valamit, hanem inkább kérdéseket tegyünk fel, amelyre akár másokkal együtt is kereshetjük a választ.
További sok sikert!
Üdvözlettel:
Számvéber Norbert
Már megbocsáss, de ez mégis mi(amit kiemeltem)???
Milyen jogon mersz te beleszólni abba, hogy mit-miről és milyen módon beszélünk meg? Emlékeim szerint ez az oldal még Kosztáé és a szabályzatban nincs benne, hogy nem viccelődhetünk és nem beszélhetünk úgy mint egy ember. Nem kel mindent mindig ilyen \"komolyan\" venni. Még Művésznő is elszokta magát engedni. Amúgy azt megértem, hogy segíteni akartál és köszönöm is mindenki nevében, de ebbe az egy dologba, legalább ebbe ne szólj bele.
Köszönettel: Veres Dániel
Ui.: Elnézést, hogy, ha dúrva voltam.