Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Ötletek

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 02 11:58 #4406

• koszta
Szóval puzzle képeket ide várnám. És lehetőleg 400 pixel széles legyen a kép.

Az időmérés és helyezés igencsak komoly munka lenne, és nem érné meg. Inkább az időmmel a tartalmat és egyéb fejlesztéseket csinálgatom, ha nem gond
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 03 15:20 #4430

• Dimitrij
koszta írta::
Szóval puzzle képeket ide várnám. És lehetőleg 400 pixel széles legyen a kép.

Az időmérés és helyezés igencsak komoly munka lenne, és nem érné meg. Inkább az időmmel a tartalmat és egyéb fejlesztéseket csinálgatom, ha nem gond

Itt egy. Ugyan nincs 400 pixel, de szerintem jó ez így.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 04 16:00 #4442

• Kurt Tank
Tessék itt van egy!:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 04 16:02 #4443

• Kurt Tank
De ha esetleg nem tudnátok kiről van szó akkor elmondom, hogy a képen Kurt Tank látható, a kezében egy a Ta-183-hoz készített méretarányos modell!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 04 16:03 #4444

• Kurt Tank
Sőt van még!

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 05 07:39 #4463

• hose981
Tisztelt oldalkészítők/adminisztrátorok!

Örömmel találtam meg oldalatokat. Rögtön reg-eltem is. Nagyon jó az oldal, tetszik!
Belenéztem a \"Haditechnika\"-ba, s meglepve tapasztaltam, mily\' kevés információ/leírás van fent a járművekről. Most konkrétan a német harckocsikra írom. Szerintem lehetne még bővíteni őket nyugodtan, lehetne több kép róluk, s ami nagyon hiányzik a \"Panzer\" szériából az a Pz. VII. \"Maus\", Pz. VIII. prototype, hiszen nem a Királytigrissel ér véget a történet...

Üdv: Gy.Józsi

Szerkesztette: hose981, Időpont: 2008-08-05 09:44<br><br>Szerkesztette: hose981, Időpont: 2008-08-05 09:46
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 05 10:10 #4464

• koszta
Kedves Józsi!

Nehéz olyan oldalt létrehozni, ahol mindenről nagyon részletesen írunk. Sőt nem is tudom, hogy lehetne-e. A német harckocsikról elég megnézni, hogy hány könyv van (és azok hány oldalasak). Erre a témára szinte külön oldalt kellene létrehozni, hogy részletesen lehessen róla írni. Utána meg jöhetnének a repülők, majd hadműveletek (Normandiáról is elég megnézni, hogy hány könyv van...). Mi megpróbálunk az egész II. világháborúról egy átfogó képet nyújtani, minél részletesebben. Fő célunk (mint a főoldalon is olvasható), hogy érdekessé tegyük a háborút mindenkinek. Ezért próbálunk úgy írni és publikálni, hogy mindenkinek érthető legyen, illetve akit jobban érdekel a háború, az is találjon újdonságot a lapon. Gondolom, hogy vannak azért olyan dolgok fenn a honlapon, amit te sem tudtál...

A dícséreteket pedig köszönjük.

Ui.: A Mausról az érdekességek menüpontban találhatsz többet

Üdv: Koszta Ádám<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2008-08-05 12:11
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 07 19:24 #4500

• Bazooka Joe
Megkérdezném, hogy lehetne-e egy olyan témát nyitni amibe a II. Vh-s PC játékokról beszélhetnénk?
Esetleg együtt is játszhatnánk ha több embernek vannak ilyenfajta játékai...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 07 19:45 #4501

• koszta
A bármi kategórián belül a 2. oldalon van egy olyan, hogy Számítógépes játékok téma. Csak kicsit le van állva. Oda írj, aztán majd beszélgethetünk róla.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 27 11:50 #4754

• koszta
Sok sok munka (és idő) után elkészült a kvíz. Ha sikeres lesz, akkor később lesznek fokozatok is (könnyű, közepes, nehéz).
Várom a véleményeket a kvízről!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 27 13:43 #4756

• Wolf
Jó lett a kvíz. Bár én most csak nyomogottam össze-vissza.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 27 13:49 #4757

• Dimitrij
A kvíz elég jó lett én viszont le szerepeltem az 50 pontommal. Bár belejátszhatott, hogy a lassú netemnek félperc volt egy kép betöltése...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 27 13:54 #4758

• Wolf
Hát a második játszmámnál, ahol már tudatosan jelöltem nekem sem sikerült túl fényesen.
És Koszta nem lehetne egy toplistát is csinálni, ha tudsz. Ki hányadik helyen szerepel.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-08-27 15:57
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 27 14:43 #4759

• Dimitrij
Ja és még vmi Koszta, túl ne hajszold magad! Pihenj is egy kicsit.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2008 aug. 27 15:26 #4761

• Bazooka Joe
Juhúúú 61.9 % - 130 pont 3 perc 10 másodp alatt. Ez lehet hogy nem olyan jó de nekem nagy öröm!!!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.23 másodperc
Joomla templates by a4joomla