Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Ötletek

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 22 18:55 #43018

• HunBütyök
Jajj ne!!!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 22 18:56 #43019

• Bazooka Joe
koi írta:
Félek,hogy kinevettek,de csinálok egy kedvenc bombák oldalt.

Akkor elmehetsz mondjuk egy ismeret / tapasztalatszerző útra a \"Bombák földjére\"!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 22 19:19 #43023

• HunBütyök
A kedvenc bomba szó is kész röhej. Majd lehetőleg kérdezd meg déli szomszédainkat, melyik a kedvnc bombájuk jó? Végül is eleget láthattak itt a délszáv háborúban pár éve.

Ja és ha írsz valamit valamelyik bombáról, légyszíves forrást jelölj meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 11:17 #43030

• koi
HunBütyök írta:
A kedvenc bomba szó is kész röhej. Majd lehetőleg kérdezd meg déli szomszédainkat, melyik a kedvnc bombájuk jó? Végül is eleget láthattak itt a délszáv háborúban pár éve.

Ja és ha írsz valamit valamelyik bombáról, légyszíves forrást jelölj meg.
aztán vigyázz,nehogy a nyakadba dobjanak egy Fritz-X-et:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 11:22 #43031

• koi
A Fritz-X volt az irányított bombák őse.A németek a 2.vh. idején hadihajók ellen vetteték be.Egyik áldozata az olasz Roma csatahajó,ezt Olaszország kapitulálása után támadták meg.A másik az U.S.S. Savana(igaz,nem süllyedt el,de a majdem hangsebesség miatt átment rajta,s a tengerben robbant fel).Forrás: NGC.,,Hitler titkos fegyvere\".
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 14:56 #43046

• Zeki
Nem akarom így látni, már bocs \"2.vh\", akkor vagy II. világháború, vagy leszel szíves kiírni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 14:57 #43047

• koi
Zeki írta:
Nem akarom így látni, már bocs \"2.vh\", akkor vagy II. világháború, vagy leszel szíves kiírni.
oksa,ahogy egyik haverom mondaná:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 15:03 #43049

• HunBütyök
Hű, de félek. Megadjam a koordinátákat hová dobják le?

Meg minek új oldalat nyitni azért mert olvastál egy bombáról?

Fogadjunk az SC 500-ról, meg az AO-10-ről meg f*ngod sincsen.

Pedig ezekből volt kismillió darab.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-09-23 17:04
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 15:06 #43053

• koi
HunBütyök írta:
Hű, de félek. Megadjam a koordinátákat hová dobják le?

Meg minek új oldalat nyitni azért mert olvastál egy bombáról?

Fogadjunk az SC 500-ról, meg az AO-10-ről meg f*ngod sincsen.

Pedig ezekből volt kismillió darab.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-09-23 17:04
jólvan,no.csak próbálok pozitív maradni;) egyébbként is gipszben vagyok(nyom vagy egy fél tonnát):woohoo:Achilles-műtét volt<br><br>Szerkesztette: koi, Időpont: 2010-09-23 17:09
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 15:36 #43068

• HunBütyök
Attól hogy gipszben vagy, nem kell kitalálni kölün bombás topicot, főleg nem egy speciális, csodafegyver bombáról.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 16:33 #43077

Mi történt fiúk? Egy kopasz át akarja venni a hatalmat? A kopasz: koi!!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 17:56 #43091

• koi
andy50 írta:
nekem dús hajam van,az apám kopasz
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 17:58 #43094

• Bazooka Joe
ÁÁÁ NEEE!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 18:56 #43111

Szia koi.
Én is láttam azt a bizonyos filmet.
Ha nem haragszol akkor nyugottan \&quot;lefosozhatom\&quot; mert a élethű makett az jó volt ( bár hangsúlyoznám 2 teszt az még nem végleges eredmény ) a mellet meg hogy a repülőkbe már automatikus rendszer volt, a bomba irányítására azt kétleném. És tudom is, hogy nem volt ( max a Henkeil He-169 lajstromjelzésű kísérleti repülőn. Fritz-x bomba meg más érdekességeket tudott szállítani.
Az igaz, hogy a németek fejlesztették ki ezt ( már mint a repülőbe beépített írányító panelt), de élesen soha nem vetették be.

A film egyébként jó képeket és felvételeket tartalmaz, ezért is érdemes megnézni, de ne nagyon higgyünk neki mert hát...........
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 szep. 23 19:00 #43114

koi írta:
andy50 írta:
nekem dús hajam van,az apám kopasz

Bocsi viccnek szántam! Elnézést kérek tőled rossz tréfa volt!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla