Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Ötletek

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 28 18:01 #45184

• Zeki
Szerintem egy ideig elmenne, úgy hogy lehet. (Múltkor azért lett bezárva mert nagyon belement a politikába, az iraki háború miatt. )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 28 18:19 #45186

• Roland
Zeki írta:
Szerintem egy ideig elmenne, úgy hogy lehet. (Múltkor azért lett bezárva mert nagyon belement a politikába, az iraki háború miatt. )

És most is belemenne! Republikánus vezetők, pacifisták stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 29 09:44 #45207

Bazooka Joe írta:
Modern Haditechnika c. topikra lenne igény? Mert ha igen, akkor nyitnék egyet.

Pusztán csak a modern haditechnikára kellene szorítkozni, és a többit kimoderálni, akkor mehet szerintem is!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 29 12:19 #45212

• INMATE
Amit én hiányolok (nem csak itt majdnem, hogy sehol se lehet olvasni róluk) hogy a világháború alatt és előtt a legfontosabb hatalmakban milyen kormányok milyen tisztviselők voltak. Az olyan érdekességekre gondolok mint Albert Speer aki egyfajta gazdasági miniszter volt (nem tudom hogy nevezték a náci Németországban) aki fellendítette a haditermelést, vagy Joachim Ribbentropra aki ugye külügyminiszter volt és a Molotov Ribbentrop paktumot írta alá. Az ilyen kaliberű államférfiakról kellenének információk, írások, hogy a nagyhatalmak vezetőit és munkásságukat is ismerjük. Mert hát jó lenne tudni, hogy mondjuk a Szovjet gazdaságot kik irányították és miben befolyásolta az a termelésben, meg hasonlók. Az életrajzokból kicsit nehéz kibogarászni, hogy ki mit is csinált a saját országában ami meghatározó volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 29 14:02 #45216

Albert Speer: \"Reichsminister für Bewaffnung und Munition\" - Fegyverkezési és lőszerügyi miniszter!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 29 14:05 #45217

INMATE írta:
Amit én hiányolok (nem csak itt majdnem, hogy sehol se lehet olvasni róluk) hogy a világháború alatt és előtt a legfontosabb hatalmakban milyen kormányok milyen tisztviselők voltak. Az olyan érdekességekre gondolok mint Albert Speer aki egyfajta gazdasági miniszter volt (nem tudom hogy nevezték a náci Németországban) aki fellendítette a haditermelést, vagy Joachim Ribbentropra aki ugye külügyminiszter volt és a Molotov Ribbentrop paktumot írta alá. Az ilyen kaliberű államférfiakról kellenének információk, írások, hogy a nagyhatalmak vezetőit és munkásságukat is ismerjük. Mert hát jó lenne tudni, hogy mondjuk a Szovjet gazdaságot kik irányították és miben befolyásolta az a termelésben, meg hasonlók. Az életrajzokból kicsit nehéz kibogarászni, hogy ki mit is csinált a saját országában ami meghatározó volt.

Hajrá INMATE!
Te is neki állhatsz nyugodtan egy témának!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 30 07:46 #45268

Egyre nehezebb új témát,vagy témákat írni mert már így is rengeteg van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 30 12:59 #45310

• koi
Aha.Tényleg,mennyi is van?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 30 14:15 #45312

Számold meg!(remélem tudsz számolni)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 okt. 30 15:36 #45331

• koi
Tudok számolni,csak lusta vagyok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 nov. 01 12:12 #45447

• koszta
Használjátok egészséggel a két új almenüpontot, és töltsetek fel sok képet/videót. Véleményeket, hibákat, észrevételeket ide várom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 nov. 01 12:20 #45453

Oké!
szerintem sok kép lesz feltöltve.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 nov. 01 18:11 #45485

• Bazooka Joe
Jó ötlet, csak időm nincs most rá.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 nov. 01 21:14 #45493

• koszta
Majd kiderül, hogy mi sül ki belőle. Ha sokan töltenek fel, akkor van értelme, ha nem igazán fog beindulni, akkor inkább hanyagolni fogjuk az oldalon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ötletek 2010 nov. 02 14:10 #45537

Kár lenne érte!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla