Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Makettek

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 03 10:18 #24518

Jól van Hansen már nem tudom szét dicsérni nagyon királyak;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 03 11:00 #24520

Oké abbahagytam! De nem azért linkelgettem a képeket, hogy dícsérjétek (ha a saját munkám lenne akkor persze értékelném:P ), hanem, hogy lássatok \"csodát\"!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 03 11:36 #24523

• Zeki
Ez nagyon jó Főleg az arany....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 06 20:14 #24854

Ez csúcs... Román-magyar tüzérségről vannak makettek? Ami érdeklne egy kis makettgyűjteményt összedobni, felállítani 42tele, Don kanyar feeling.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 07 05:58 #24868

• HunBütyök
Hogyne lennének! Meg ha ismered a tüzértslégi eszközöket akkor első vh-s makettekből összedobhatod. De ha találsz lengyel, cseh, olasz, francia ágyúkat abbók simán összedobhatod.

Például ezt a csodás 37 mm-es Bofrs AT gunt simán be lehet rakni románoknak.

www.tracks-n-troops.com/shop/images/mars/M7222.jpg
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 07 10:08 #24875

Köszi ez jó kis oldal, van mit böngészgetni rajta. Magyar egységeket, nem tudsz véletlenül hol lehet venni mennyiért, tudom Botond models, de nem találtam sehol se meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 07 15:48 #24899

• HunBütyök
Bizonyára méreg drágán, eldugott helyenek az interneten, mert a makettbltok szarok. itt a hnlapn is van egy makettbolt linkje. Beélenéztem és hát siralmas... A k*baszott tigris meg T-34 meg sherman meg 88-as... Ez kell a sok agymsott idótának. Megelégszenek ezzel. Tudjátok, ez a tipikus elbutult társadalaom. Már írtam erről a Sláger rádioó kapcsán is. Ugyan ez van a makettekkel, a zenékkel, a könyvekkel, autókkal, a filmekkel. Mindenből a tömegcikk a fontos és a mindenki által kedvelt.

Visszatérve a makettboltra: egy büdös 105 mm-es Schneider ágyút nem lehet látni, pedig abból is gyártottak párezret és Franciaországon át Uruguay-ig mindenki használta... (A teljesség igénye nélkül: Lenygelország, Olaszország, románia, izrael, németország, ausztria, belgium, Törökország, ráadásul 1915-től 1980-as évekig!!!!) Tudod: a kommerszség nagy úr. Szerintem jobban jársz ha németekkel és amcsikkal készítesz Don-kanyart, az egyszerűbb. És csak tigris és csak sherman legyen rajta... És alá írsz egy ilyen kis táblát: A Dioráma a Dn kanyariu harckat ábrázolja. Az 1944-es ott Skorzeny-re hasonlító SS katonák románok, a Sherman (Azt nem írhatod mogy hgy M4A3E2 mert akkor kinevetnek) harckocsi az a magyar T-38...

Na ez csak vicc volt: a divatos kommersz dolgoktól hánynom kell...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 07 15:58 #24900

Esetleg még ezt tudom ajánlani:http://www.plasticsoldierreview.com/Review.aspx?id=443

Lóvontatású tüzérség, bár a fickókon kicsit faragni kell

Ja és a Botond models:1/72-es Csaba páncélkocsi ára mennyi? 5600 Ft + postaköltség

Inkább nem mondom mit gondoltam a gyártóról, mert az nem tűr nyomdafestéket (még virtuálisat sem )

Ja és hozzátartozik, hogy a makett kemény 8 centi hosszú, és adnak hozzá egy sz*r matricalapot, amin van két kereszt, meg egy rendszám...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 07 16:03 #24901

• HunBütyök
Felháborító Jagdpanther! Én a mekettárus helyében a kevésbé ismert és tiszteletre méltó maketteket (pl, ami a mi történelmnkhöz kapcsolódik) tuti hogy kedvezménnyel adnám. A Tigrisért úgyi sminden f*szkalap megad bármit, elviszik akár 8000-ért is. De egy magyar kissrác legyen tisztában azzal hogy volt Csaba páncélgépkocsi, Turán I és a többi...

Én amit tudok ajánlani, az a Ferenc körúti boltcska, ahl 30-40 éves maketteket is lehet venni bontatlan állaptban. Én ott tudtam venni annakm idején csomó jó dolgot. Grant harckocsit, Somua S35-öt, Scammel vontatót, M24 Chaffee-t.

és nem is volt drága. Ha jól emlékszem a Scammel SV1S vontató trélerrel együtt került 1800 FT-ba...
A Grant harckocsit valami 1200-ért vettem a somuát szintén. Ja persze 1:72-ben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 07 16:57 #24907

Hát Tigris meg Shermant biztos nem fogok, rohamlövegeket akarok Stugokat, t38 magyar festéssel, meg Nimródokat,magyar tüzérséget. Szerintem a Nimródot is össze lehetne hozni Turán alváz meg meg 40mm Bofors makettből? De tényleg drágák a magyar makettek... Pedig ez érdekelne legjobban.Vagy a Zrínyi, te csodás, mondjuk a Donhoz nem illene de külön...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 24 19:39 #26315

Csak mivel anno írtam, hogy készül, itt van néhány kép a téli álcás Tiger I-ről amit legutóbb csináltam:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 24 19:40 #26317

• Bazooka Joe
Hitler testőrének (bal oldali) miért nincs karszalagja?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 jan. 24 19:43 #26318

Azért mert sajnos nem volt jó amit vele adtak, nem vagyok megelégedve vele, de most rendelés alatt van pár apróság (pl karszalag), meg jön egy új figura is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 feb. 01 16:07 #27218

Itt egy pár kép a következő projektről, egy éjszakai vadász Do-217-ről:

A kabin:

És a kivilágított műszerfal:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2010 feb. 01 17:40 #27221

Sok sikert hozzá. Nekem a következő a Tiger II lesz, csak még mindig nem jutottam el oda, hogy rászánjak 10e forintot... Pedig akkor beállna a vitrinbe a Tiger I mellé!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla