Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Makettek

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 01 19:37 #20393

Ja értem. Csak nehezebb szépre megcsinálni. De ha már 1/72-ben megy akkor nincs gond. A \"meszezést\", hogy csináltad? Mert ha szárazecseteled akkor élethűbb lesz. A wargame-ről pedig mesélhetnél.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 01 19:43 #20395

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez is 1/72, én el vagyok tőle ragadtatva. Makettinfón van fent, hihetetlen, hogy mit tud a srác aki csinálta.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 01 19:47 #20397

• HunBütyök
Tényleg nagyon szép!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 01 19:56 #20401

Ha a részletekre is kíváncsiak vagytok akkor itt a link:
makettinfo.hu/index.php?jobb=Abandoned_f...p;amp;&hash=

Meg mégegy kép mutatóba....:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Azért ez nem semmi....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 02 07:44 #20418

A meszelést a lakásban található legrosszabb ecsettel csináltam, amit ollóval kissé megnyírbáltam, hogy ne legyen egyenletes a festék. Sima matt modellfestéket használtam, és egy kartonlapon 2-3-szor lehúztam.

A két panzer IV. nagyon durva:blink:

Apropó, nem tudja valaki, hogy 1/72-es pz. IV. maratást hol lehet szerezni? Még soha nem találtam, de szeretnék egy magyar kötényes panzert csinálni.

Wargameről mit meséljek? Az Italeri szabályrendszerével, az Alzo Zero-val játszom, aki szokott 1/72 italerit venni, az már találkozhatott az emblémájával, szép sárga, és a doboz elején díszeleg.
Akit érdekel, az itt körülnézhet, de én is tudok mesélni, csak most mennem kell:(

www.vilaghaboru.eu
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 02 11:12 #20420

• Oberstgruppenführer
Tetszik nekem ez a wargame dolog csak nem tudom mennyire élvezném, anno a Warhammer 40k wargame-el is az volt a bajom ,hogy egyrészt a meglepetésnek semmi esélye nem volt mert látod az egész térképet és az ellenség domb mögött lévő egységeit is meg az sem tetszett ,hogy kockákkal kellett kidobni ,hogy a Lascanon átüti-e a SPacemarine páncélját. Ezt második VH-s viszonylatokban nem igen tudom elképzelni mivel nem tudom mennyire reális a wargame-ben a páncélátütés és a lőszereknek milyen skálája található meg a harckocsikban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 02 11:44 #20421

az egész wargame-nek a realitás képzete az alapja

lehet hogy te látod az ellenséget, de nem veheted figyelembe a taktikádnál, nem alkalmazhatsz előnyként semmi ilyesmit, mert ő is lát téged, és ezért a legtöbbször úgy vesszük, mintha csak a térkép lenne ott (na meg a megfigyelt területek ) am ha gondolod tudok küldeni szabályrendszert, kb 10 oldal, nem egy nagy terjedelem, de meg lehet belőle ítélni a játékot, legalábbis nagyjából

jahh megvan, én Rapid Fire szabály szerint szoktam osztani az igét
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 02 14:44 #20424

Az alzo zero-ban pont erre van kitalálva egy szabály, hogy mekkora távolságról lehet meglátni egy szakasz gyalogost, egy tankot, stb., akkor, ha nem tett semmit, csak mozgott, vagy éppen tüzelt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 02 18:10 #20454

• Oberstgruppenführer
Kérnék egy ilyen szabályrendszert ha nem nagy gond. Kíváncsi lettem rá.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 02 19:44 #20465

Sajnos csatolni nem tudom, mert csak másik gépen van, de adok egy linket, innen le tudod tölteni Word-ben, ingyen, és magyarul:

http://www.vilaghaboru.eu/letoltes/jatek/oww2/

Ha valamit nem ért valaki, akkor kérdezhet magánban, de csak módjával, mert nem szeretnék kilencmillió-hatszázkilencvennégyezer-kilencszáznyolcvanhét levélre válaszolni, vagy esetleg nyithatunk külön topicot.<br><br>Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2009-11-02 20:45
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 02 19:56 #20468

• HunBütyök
Jagdpanther írta:
Sajnos csatolni nem tudom, mert csak másik gépen van, de adok egy linket, innen le tudod tölteni Word-ben, ingyen, és magyarul:

http://www.vilaghaboru.eu/letoltes/jatek/oww2/

Ha valamit nem ért valaki, akkor kérdezhet magánban, de csak módjával, mert nem szeretnék kilencmillió-hatszázkilencvennégyezer-kilencszáznyolcvanhét levélre válaszolni, vagy esetleg nyithatunk külön topicot.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2009-11-02 20:45

Jagdpanther! Ha ilyen Wargame szerű dolgkat szeretsz ahl fonts a tudás és a taktika és a gondlkodás, várunk szeretettel a sudden pályákra is. Az új verzió az betegesen valóságos lesz. Lassan haaldunk nagyon mert egy-egy jármű kidolgozása gyakran több napot is igénybe vesz de megéri várni rá!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 02 21:03 #20475

Ez is a WOW kategória!<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-11-02 22:05
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 02 21:17 #20476

Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 03 18:51 #20498

• Oberstgruppenführer
OLvasgattam ezeket a szabályrendszereket de nekem ez túl bonyolultnak tűnik el kéne mennem egy meccsre ,hogy jobban átlássam.

És az egységek festésébe mennyire kötnek bele teszem azt a harckocsi télire van festve a gyalogság nyárira.

Valamint az ilyen extra dolgokat mint álcaháló a tankon azt valóban meg is kell csinálnod rá vagy csak rámondják ,hogy van?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Makettek 2009 nov. 05 07:16 #20561

általában csak rá mondják, mert elég betegség ilyet meg csinálni 123 1/72 méretű tankra xD

a festésbe pedig nem kötnek bele, vagy ha valakinek sok pénze és ideje van, akkor csinál minden tankból és gyalogosból nyárit- télit is

jahh a látótávolság a rapidban is ki van dolgozva, csak el felejtettem mondani... am nem tom mikor/ hol játszhatnánk, mert mostanában itt nem lesz.. ugyanúgy kevés a wargame- ező mint a szerepjátékozó... :\'(

de ha szóltok hogy lesz, és mondjátok hogy hol, akkor szívesen el megyek, ha esetleg beférek egy csapatba, még játszom is
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.17 másodperc
Joomla templates by a4joomla