Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Ki vagy mi van a képen?
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Ki vagy mi van a képen?

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 17:16 #44360

• HunBütyök
Basszus, amiből csak 129 darab készült? De annak csak a prototípusa volt ez, később vasból készült, keretszerű tussal gyártották. Rá nem jöttem volna. A sorozat első pár darabja volt ez amit felraktál. Szép feladvány volt. Legalább olyan szép mint az APX mle. 21 távcső.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 17:26 #44362

• Roland
Oké.
Mi a neve, milyen gyártmányú, illetve érdekességnek oda lehet írni, hogy ki tervezte és milyen különleges tulajdonságai voltak. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 17:36 #44364

• Bazooka Joe
Beretta Modello 38A, olasz géppisztoly, Tullio Marengoni tervezte.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 17:41 #44365

• Bazooka Joe
Érdekessége:

A fegyver szabad tömegzáras, külön ütőszeggel. Az elülső elsütőbillentyű szolgált egyeslövésekre, míg a hátsó sorozatlövésre.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-10-16 19:42
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 17:43 #44367

• HunBütyök
Csak nem M.A.B. 938A? Azaz Berreta modello 38.

Jó géppisztoly volt, az az érdekessége. Két ravasz volt rajta, egyikkel sorozatot lőhettek, másikkal egyes lövéseket adhattak le.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 17:44 #44368

• HunBütyök
LOL, megelőztél Akkor írtad amikor én, de előbb küldted el. Kis ügyes.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 18:40 #44377

• Roland
Bazooka Joe írta:
Érdekessége:

A fegyver szabad tömegzáras, külön ütőszeggel. Az elülső elsütőbillentyű szolgált egyeslövésekre, míg a hátsó sorozatlövésre.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-10-16 19:42

Ügyes vagy Joe. Te jössz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 18:44 #44380

• Bazooka Joe
Mi a neve a repcsinek és a szállítmányának? Ha valaki mindkettőt megfejti az kap egy jutalomképet!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 18:46 #44381

• koi
Bazooka Joe írta:
Mi a neve a repcsinek és a szállítmányának? Ha valaki mindkettőt megfejti az kap egy jutalomképet!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Az egy japán Betti és a rakomány:az a japó öngyilkos rakéta,csak hirtelen elfelejtettem a nevét,az amcsik Bakának hívták.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 19:00 #44383

• Bazooka Joe
Mitsubishi G4M a gép (Betti)

és Yokosuka MXY7 \&quot;Ohka\&quot; (Baka) a rakéta.

Ok, elfogadom, szép volt!

Mondjuk korodra való tekintettel nem tom, hogy mennyire értékeled a meglepit, de úgy is azt szajkózzák, hogy a mai fiatalok már korán érnek!

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 19:38 #44391

• Roland
Bazooka Joe írta:

Mondjuk korodra való tekintettel nem tom, hogy mennyire értékeled a meglepit, de úgy is azt szajkózzák, hogy a mai fiatalok már korán érnek!

Hát jó, speciel az MG 42-be én is ilyen szerelmes vagyok. Hamar össze lehet vele barátkozni:laugh: .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 19:53 #44394

• koi
Roland írta:
Bazooka Joe írta:

Hát jó, speciel az MG 42-be én is ilyen szerelmes vagyok. Hamar össze lehet vele barátkozni:laugh: .
Csak meg ne huzza a ravaszt,mert akkor repülni fog:laugh: Bazooka,ugye tood,hogy 13 éves csak leszek?A multkor meg elfelejtettem a Légidesszertnek szülinapot kívánni,ezért most megteszem,boldog szülinapot!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 okt. 16 19:55 #44396

• HunBütyök
Aki ezen a képen az MG 42-t nézi az vagy impotens vagy meleg.

Hú de megsoroznám egy 40 mm-es, L/16-ossal! XD

A bimbiket miért maszatoltad össze Joe?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen 2010 okt. 16 20:27 #44406

• Bazooka Joe
Azért, mert így nem mutat semmi olyat, ami esetleg valakit zavarna.

Mondjuk erősen kétlem, hogy egy fiúkból álló csoportban, mint amilyen a miénk lenne ilyen. De azért inkább óvatos voltam. Ugye nem baj? <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-10-16 22:28
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen 2010 okt. 16 20:29 #44407

• koi
Bazooka Joe írta:
Azért, mert így nem mutat semmi olyat, ami esetleg valakit zavarna.

Mondjuk erősen kétlem, hogy egy fiúkból álló csoportban, mint amilyen a miénk lenne ilyen. De azért inkább óvatos voltam. Ugye nem baj? &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-10-16 22:28
Hát mivelhogy a Desszert meg jómagam is kiskorú,nem.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.18 másodperc
Joomla templates by a4joomla