Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Ki vagy mi van a képen?
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Ki vagy mi van a képen?

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 05 12:18 #49795

Nem akartam nehezet . A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 05 13:35 #49799

• domigeri
Luger írta:
Nem akartam nehezet . A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

(Ansaldo-Fiat) Carro Armato Pesante P 26/40.<br><br>Szerkesztette: domigeri, Időpont: 2010-12-05 14:36
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 05 14:10 #49802

domigeri írta:
Luger írta:

(Ansaldo-Fiat) Carro Armato Pesante P 26/40.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: domigeri, Időpont: 2010-12-05 14:36

Gondolom helyes a megfejtés. Te jössz domigeri!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 05 14:49 #49803

Hát tényleg nincs jelentősége, mert hát ki vagy te......
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 05 15:00 #49804

• HunBütyök
domigeri írta:
Luger írta:
Reconnaissance Car Mark VI

Nagyon otromba szegénykém .

Helyes válasz, Marmon-Herrington Mark VI páncélautó néven jobban hangzik, de nem kötözködök:D
Szerintem szép

Páncélgépkocsi, Norbi is megmondta, hogy páncélautóval bankokba hordják a pénzt és az aranyat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 05 15:28 #49810

Helyes megfejtés
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 05 15:30 #49811

• domigeri
HunBütyök írta:
domigeri írta:
Luger írta:
Reconnaissance Car Mark VI

Nagyon otromba szegénykém .

Helyes válasz, Marmon-Herrington Mark VI páncélautó néven jobban hangzik, de nem kötözködök:D
Szerintem szép

Páncélgépkocsi, Norbi is megmondta, hogy páncélautóval bankokba hordják a pénzt és az aranyat.

Upsz ezt benéztem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 05 15:41 #49813

• domigeri
A feladványom:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 06 10:16 #49844

Szegény milyen egy ocsmány járgány. Ha jól látom akkor a vezető mögött géppuska, vagy gránát vető van? Melyik.
Amúgy emberek nem kellettek volna a képre mert így a származását kitaláltam a ruháikból, sisakokból.
Ezen a gépjárműn Német katonák ülnek, és az egyik ha jól, nagyítottam akkor századosi ruhában láttam. Sajna a gép típusát nem tudom, és azt se, hogy zsákmányolt, vagy sem. De az tuti, hogy ha nem zsákmányolt akkor ez itt egy Német járgány.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 06 14:32 #49849

• Airborne Division
ez valami nagyon furán összeeszkábált szerkezet mert lánctalpa meg sima kereke is van,szerintem ez különböző alkatrészekből van összerakva...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 06 14:33 #49850

domigeri írta:
A feladványom:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez egy fronton barkácsolt (mindenféle anyagból összeállított) jármű...
Ha jól látom lövegpajzs, ágyutalp, féllánctalpas járműből stb. van összetákolva!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 06 15:28 #49859

• HunBütyök
Nem nem, nem tákolt. Ezt pont így tervezték. Pár darab készült belőle 1935-ben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 06 15:36 #49860

• HunBütyök
Airborne Division írta:
ez valami nagyon furán összeeszkábált szerkezet mert lánctalpa meg sima kereke is van,szerintem ez különböző alkatrészekből van összerakva...

Elárulom drága Ejtőernyős óvodás gyurmaszakkör-t kedvelő barátom, hogy a 30-as évek elején, közepén a kerekes és egyszerre lánctalpas járművek széles palettája készült el különböző népek gyáraiban. A kerék lényege az volt, hogy nagyobb sebességre képes velük a jármű és a lánctalp kevélsé kopik.
Ilyen furcsa szerekezetek csak neked furcsák, aki a 101. óvodai gyurmaszakkör nevű repülőről pottyantott nyikhajokat kedveli, de nekem teljesen megszokott kísérleti járművek. Na jó voltak belőlük sorozatban gyártopttak is, sőt volt olyan gumikerekes-lánctalpas harcjármű is amiből lenyomtak többezret: BT sorozat.
A BT-2-től a BT-5uig mindkét harckocsi tudodd gumikeréken vágtázni 80-nal,. harcban viszont, vagy nehéz terepen ráhúzták a lánctalpat a kerekentyűkre és már csak 50-60-nal ment tovább.
A BT-7 már csak lánctalpas futúművel volt szerelve.

A lengyelek (tudod, ők is harcoltak a második világháborúban a 101-eseken kívül 1939 és 1945 között) például az Ursus tehergépkocsi alkatrészeit felhazsnálva a TK-3 kisharckocsi alá terveztek ilyen okosságot. A kis bogyótankra felszerelték ezt a speciálisalvázat és spurizott mint a nyúl. Kb 30 darab készült belőle.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 06 18:26 #49879

• Zeki
Pedig ez aranyos szerkezet. Nem sok kép készült róluk...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2010 dec. 06 18:30 #49883

• koi
Hát,ha a lánctalpat kitakarjuk,akkor egy egészen normális járműnek néz ki. Na de tényleg aranyos.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.19 másodperc
Joomla templates by a4joomla