Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Ki vagy mi van a képen?
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Ki vagy mi van a képen?

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 08 17:55 #52780

• domigeri
101.Légideszant írta:
Egy angol FN Fal Trials próbamodell?

Nem, de felesleges melléírnod hogy próbamodell, a trial szó azt jelenti. A nemzet se jó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 08 17:57 #52782

Teljesen úgy néz ki,mint egy FN FALL.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 08 18:31 #52787

• Com. Hakapeszi
Najó, nem bírom ki. Ez egy svájci SIG KE-7 golyószóró.
ÉS mivel a segítség miatt ez teljesen biztos, most jöjjön egy könnyű kérdés. AKik tudják, ne lőjék le rögtön. Barátunk fegyverére lennék kíváncsi, hogy mi az és mit kell róla tudni röviden. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 08 18:38 #52788

• Gipszj
Azt, hogy egy lándzsa szerű fegyver és szúr meg vág. Kínában használták.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 08 18:38 #52789

• domigeri
Com. Hakapeszi írta:
Najó, nem bírom ki. Ez egy svájci SIG KE-7 golyószóró.
ÉS mivel a segítség miatt ez teljesen biztos, most jöjjön egy könnyű kérdés. AKik tudják, ne lőjék le rögtön. Barátunk fegyverére lennék kíváncsi, hogy mi az és mit kell róla tudni röviden. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Helyes válasz!
Akkor nem lövöm le...<br><br>Szerkesztette: domigeri, Időpont: 2011-02-08 19:40
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 08 18:45 #52790

• Com. Hakapeszi
Ha van egy olyan jó kérdésed mint az előző akkor tedd meg:D.Csak gondoltam hadd művelődjenek egy kicsit közelharc terén;).<br><br>Szerkesztette: Com. Hakapeszi, Időpont: 2011-02-08 19:45
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 08 18:51 #52791

• domigeri
Com. Hakapeszi írta:
Ha van egy olyan jó kérdésed mint az előző akkor tedd meg:D.Csak gondoltam hadd művelődjenek egy kicsit közelharc terén;).&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Com. Hakapeszi, Időpont: 2011-02-08 19:45

Most éppen nincs, de keresek valamit. Ha találok akkor megfejtem, bár lehet hogy megelőznek előtte:D<br><br>Szerkesztette: domigeri, Időpont: 2011-02-08 19:54
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 09 18:41 #52870

Szerintem egy kézifegyvert fogsz felrakni,Domigeri.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 09 18:58 #52878

• domigeri
101.Légideszant írta:
Szerintem egy kézifegyvert fogsz felrakni,Domigeri.

Most ne azt tippelgesd már, hogy én mit fogok feltenni (ha fogok) a feladvány még él.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 09 19:04 #52880

• Com. Hakapeszi
Ha van valamid, szerintem jöjjön Domigeri!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 09 21:01 #52896

• domigeri
Nem várok tovább. Ez egy Dadao kínai nagy kard, (jelentése \&quot;nagy kés\&quot;). Mezőgazdasági eszközből fejlesztették ki, nagy múltú fegyver.

Hírnevét mégis kétségtelenül a Nekka-hadműveletben szerezte, ugyanis ha egy japán katona egy ilyen félelmetes fegyverrel került szemben közelharcban többnyire a japán katona fejvesztésével végződött. Még egy indulót is komponáltak e fegyver tiszteletére a Dadao indulót

Mondjuk az elég ciki lesz ha mégse ez a megoldás:P
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 09 21:40 #52898

• Com. Hakapeszi
A válasz természetesen jó. A kínaiak ezzel a karddal próbálták a japánok közelharci fölényét egyensúlyozni(bár már régebben is használták), állítólag egész sikeresen. A japán kardok és a KNIL klewangjai mellett a második világháború ritka gyalogsági kardjai közé tartozik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 09 21:54 #52899

• domigeri
Szívesen díszíteném ilyennel a falamat az biztos!

Légideszant örömére nem egy kézifegyvert rakok ki
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Egyébként a KNIL katonás képnél jutottál valamire, hogy a középső embernek milyen fegyvere lehet?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 10 05:49 #52908

• HunBütyök
Ez túl könnyű kép! De biglájk!

Brüm brümm atomjó!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 10 06:36 #52909

• Com. Hakapeszi
domigeri írta:

Egyébként a KNIL katonás képnél jutottál valamire, hogy a középső embernek milyen fegyvere lehet?

Biztosat nem tudok mondani,de a behajtható válltámasz és a lángrejtő alapján én az M3 géppisztolyt mondanám. A többi KNIL-nél használt típus mind hosszabb volt. A baj csak az, hogy nem tudni mikor készült a kép.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.19 másodperc
Joomla templates by a4joomla