Nah visszatértem. Sajnos moddolunk, meg nyelvvizsgáztam meg minden hülyeséggel foglalkoztam, sajnos a harckocsik rovására.
A képen egy belga T-13 páncélvadász volt látható, ha jól emlékszem a képre akkor B változat.
A szuper 47 mm-es belga páncéltörő ágyú a korai német páncélosok réme volt.
A T-13-ból kb 180 készült el 1940-ig annak ellenére hogy rögtönzött fegyver volt.
A T-13B1-ből 13 készült el, a B2-ből 20, majd 1940-ben hirtelen lenyomtak belőle 100-50-et...
Az Ardennekben ha jól tévedek be is vetették őket és lőttek ki pár náci harckocsit vele.
Igazából ez nem volt nehéz megfejtés, mivel a T-13 a belgáknak olyan volt 1940-ben mint a németeknek a Vadászpárduc 1944-ben...
Ne mindig Tigriseken meg Királytigrisen lovagoljatok srácok, a világháború tele van érdekesebbnél érdekesebb és szebbnél szebb járművekkel. Tessék kicsit nézelődni, hogy mik voltak, nem csak a kommersz dolgokkal törődni.
jelenlegi kedvenc vh-s járművem a francia Somua MCG tüzérségi vontató. Ezekkel húzták a farnciák 1940-ben a 105 mm-es Schneider ágyúkat.
de tudjátok mi az egyik kedvenc járművem még?
A Latil Tar H1 és H2 vontatók... a németek amiket zsákmányoltak, szerették mint Micimackó a mézet! Ilyenekkel húztak pl. 88-asokat.
A Franciák a 155 mm-es ágyúkat vontattak vele.
Egyik kedvenc vontatóm.