Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Ki vagy mi van a képen?
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Ki vagy mi van a képen?

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 08:54 #53364

• HunBütyök
Magyarharcos írta:
Utolsó tipp, ha nem ez, akkor feladom!
Bedford QLD?

Telitalálat! Bedford QLD! Csodálom hogy nem Tigrist írtál! Mert annyira hasonlít a Bedford QLD-re, mint a Tigrisre.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 10:16 #53366

Szerintem egy Fiat 626-os.
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 10:50 #53368

• Com. Hakapeszi
Na mivel látom hogy nem megy nektek ezért megkönnyítem szenvedéseitek. A képen egy Alfa Romeo 800 típusú teherautó látható. Remélem....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 11:09 #53369

• domigeri
Com. Hakapeszi írta:
Na mivel látom hogy nem megy nektek ezért megkönnyítem szenvedéseitek. A képen egy Alfa Romeo 800 típusú teherautó látható. Remélem....

Pontosan az;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 11:26 #53370

• Com. Hakapeszi
Ajánlom ezt a képet Deszantosnak és a Harcosnak. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 11:32 #53371

magyar?
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 12:07 #53373

• HunBütyök
Bocsi de én végig tudtam, remélem nem vettél engem is bele a \"nektek\"-be... Amúg ynem volt nehéz feladvány, nagyon jellegzetes teherkocsi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 12:11 #53374

• HunBütyök
matt írta:
magyar?

Nem... másfelé keresgélj! De ez is dedós kérdés, hasonlóan az Alfa Romeohoz.

Annyit segítek, hogy mostanában leginkább kis teherkocsikat gyárt ez a gyár. Hangsúly a kicsin van. Kicsi és gazdaságos teherkocsik... Ezzel mindent elmondtam szerintem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 12:16 #53375

• Com. Hakapeszi
Persze hogy nem vettelek bele, légideszkáéknak szólt;) ! Valóban nem a legnehezebb, ez amit én raktam már egy fokkal nehezebb. Gondoltam hogy egy hajócskát kéne, de úgy láttam azok nem népszerűek annyira, mint a gépjárművek:( .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 12:18 #53376

• HunBütyök
Ez ateherkocsi? Az adott ország legnagyobb számban teherautója volt.

Kitaláltam, a járműves feladványoknál úgy fogok segíteni hogy a különböző járművek ükunokáit fogom beilleszteni.

Na szóval Hakapeszi teherkocsijának ez az egyik ükunokája (a márkajelzést kimaszatoltam):

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 12:22 #53377

• HunBütyök
Com. Hakapeszi írta:
Persze hogy nem vettelek bele, légideszkáéknak szólt;) ! Valóban nem a legnehezebb, ez amit én raktam már egy fokkal nehezebb. Gondoltam hogy egy hajócskát kéne, de úgy láttam azok nem népszerűek annyira, mint a gépjárművek:( .

A hajókat lehetetlen megkülönböztetni. Én csak két hajót ismerek fel: HMS Southampton (ezen fél napot dolgoztam) és a HMS Erebus (és ugye testvérhajója a HMS Terror (Erebusob kevesebbet dolgoztam, talán 3 órát.)

A többi hajó mind egyforma. Persze ha értenék hozzájuk lehet hog ykönnyebb lenne megállapítani melyik melyik, de alapvetően a teherkocsik, harckocsik és egyéb járművek könnyebben megkülönböztethetőek. Hajókből legyártottak egy rakatot, egyiken ennyi ágyú, másikon annyi, a fene sem tudja melyik-melyik. A hajók túl egyformák...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 12:38 #53378

• Magyarharcos
Tudom, hogy nem én jövök, de gondoltam ez tetszeni fog:
http://kuruc.info/r/22/74477/<br><br>Szerkesztette: Magyarharcos, Időpont: 2011-02-18 13:43
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 12:41 #53379

• Com. Hakapeszi
Igen elsőre tényleg nehezebb hajókat megkülönböztetni, de szerintem ha az ember sokat foglalkozik vele mgetanulja a módját. Én mondjuk annyira nem értek hozzájuk, de az Erebus tényleg nagyon, nagyon jellegzetes.
Erebuson egyébként mit dolgoztál ha szabad tudni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 13:01 #53380

Kis ferde szemű Model 94 remélem igazam van .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ki vagy mi van a képen? 2011 feb. 18 13:06 #53381

• Com. Hakapeszi
Igazad de leírhattad volna a gyártót mégha evidens is a jelek szerint:).
Bütyök igazad volt, ez tényleg túl könnyű volt....
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla