Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Sport

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 09:33 #36628

Roland írta:
Egész jó meccs volt!

Hát nem tudom te melyik mecset nézted ez valami szörnyű volt.
Én le döbbentem hogy ez a két csapat valamelyike lesz a világ bajnok egyszerűen borzalmas rossz meccs volt a DVSC-ZTE meccs izgalmasabb volt mint ez egyik csapat se érdemelné meg a vb győzelmet főleg nem a spanyolok akik nagyon döcögősen jutottak el idáig szerintem Uruguay és Németország sokkal jobban megérdemelte volna a vb győzelmet.
Na meg a bíró is egy kicsit a hollandok ellen volt.<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-07-12 11:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 09:49 #36629

• szenszej95
Liberator írta:
A bíró kicsit elfújta a meccset. Holnap elmegyek oberhausenbe és megveszem azt a polipot. Sportfogadásból fogok meggazdagodni.

Remélem, meg is főzöd!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 11:10 #36630

• Zeki
Ez elég gyenge felfogás, hogy valakire fogni kell a vereséget, még ha ironikusan is. A bíró nem volt holland ellenes, a hollandok voltak kicsit agresszívek, ha figyelmesen nézted volna a meccset, a bíró még Robbent meg is kímélte a kiállítástól.

Egyébként, ha megfőzné szenszej, akkor, hogy tippelne, nem logikus...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 11:31 #36633

• szenszej95
Zeki írta:
Egyébként, ha megfőzné szenszej, akkor, hogy tippelne, nem logikus...

Akkor nem tippelne, és nem lőné le a poént!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 13:32 #36634

• Roland
Zeki írta:
Spanyolország lett a világbajnok! Megérdemelték, a meccset jellemzi a 14 db sárga lap + 1 kiállítás. 5 Spanyol, 9 holland (1 kiállítás)

Nos, valóban szép játékot játszottak!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 13:34 #36635

• Roland
Liberator írta:
A bíró kicsit elfújta a meccset. Holnap elmegyek oberhausenbe és megveszem azt a polipot. Sportfogadásból fogok meggazdagodni.

Pont azon gondolkodtam, hogy a tulajdonosa mit fog vele kezdeni a közeljövőben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 13:38 #36636

• Roland
Kamikaze írta:
Igen, elég feszült volt a meccs, a nagy tét miatt!!

Hát, azt már a meccs elején lehetett tudni, hogy az egyik csapat nagyon boldogan, a másik nagyon szomorúan hagyja el a stadiont.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 13:44 #36637

• Roland
panzer2 írta:
Roland írta:
Egész jó meccs volt!

Hát nem tudom te melyik mecset nézted ez valami szörnyű volt.
Én le döbbentem hogy ez a két csapat valamelyike lesz a világ bajnok egyszerűen borzalmas rossz meccs volt a DVSC-ZTE meccs izgalmasabb volt mint ez egyik csapat se érdemelné meg a vb győzelmet főleg nem a spanyolok akik nagyon döcögősen jutottak el idáig szerintem Uruguay és Németország sokkal jobban megérdemelte volna a vb győzelmet.
Na meg a bíró is egy kicsit a hollandok ellen volt.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-07-12 11:34

Tudod, ez nézőpont kérdése. Abban egyet értek, hogy a Német-Uruguay meccs jobban megálta volna a helyét a döntőn (főként úgy, hogy a Németek nyertek), de azt nem mondanám, hogy a bíró a Spanyoloknak fújt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 13:48 #36638

• Roland
szenszej95 írta:
Liberator írta:

Remélem, meg is főzöd!

Hát, az első tévedésnél aminn százezreket bukik biztos!<br><br>Szerkesztette: Roland, Időpont: 2010-07-12 15:49
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 13:54 #36639

Jó kis meccs volt tegnap én semelyiknek sem szurkoltam de megnéztem!! Kár hogy vége a vb-nek:(
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 14:16 #36648

• Roland
andy50 írta:
Jó kis meccs volt tegnap én semelyiknek sem szurkoltam de megnéztem!! Kár hogy vége a vb-nek:(

Hasonló érzések kavarognak bennünk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 14:29 #36654

Roland írta:
Zeki írta:
Spanyolország lett a világbajnok! Megérdemelték, a meccset jellemzi a 14 db sárga lap + 1 kiállítás. 5 Spanyol, 9 holland (1 kiállítás)

Marha szép volt...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 12 14:31 #36656

• Roland
panzer2 írta:
Roland írta:
Zeki írta:

Marha szép volt...

NÉZŐPONT KÉRDÉSE!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 23 13:37 #37065

A világ egyik legjobb kapusa:

Kis koromban miatta szeretem meg a Bayern Münchent és a Német focit a kedvenc focistám.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sport 2010 júl. 23 17:21 #37072

• Roland
Én is kedvelem Olivert, a Német foci egyik büszkesége!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla