Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Ünnepek

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:00 #49896

• művésznő
HunBütyök írta:
Szia!!!

Sok csokit a bakancsodba!!!!

Szia! Téged se kerüljön el a Jó öreg! Nálam már járt és én is ajánlottam a figyelmébe másokat... Nagy (Mikulás-barát vagyok.)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:01 #49897

• HunBütyök
Nekem Red Roossterem van, de én nem szeretem a csokit annyira. Kolléganőmtől egy zacskó ropit kaptam.

De Ti is kaptok csokoládét tőlem Mikulás nap alkalmából:

Csádi katona Szabad Francia és egyúttal brit szolgálatban É-Afrikában 1941-42-ben.:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:01 #49898

művésznő írta:
HunBütyök írta:
Szia!!!

Sok csokit a bakancsodba!!!!

Szia! Téged se kerüljön el a Jó öreg! Nálam már járt és én is ajánlottam a figyelmébe másokat... Nagy (Mikulás-barát vagyok.)

Én is nagy Szent Miklós barát, a kedvenc szentem. Az is a bérma keresztnevem, hogy Miklós.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:03 #49899

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
Dr. Martens szereti a csokit!

Jujj, véleten de jól jött ki... Dr. Martens szereti a csokit... És képem hozzá... Hú de félreérthető... Pedig nem akartam ilyen lenni ma, de véletlen így jött ki. Na de szögezzük le: a te hozzászólásod és az enyém a véletlen műve.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:04 #49900

• Zeki
Múltkor rajzoltam egy képet, amint Szent Miklós (fiktív transzcendens figuraként) és 4 ördöggel (akik cipelnek valamit) átvágnak a havas zord tájon... majd megpróbálom beszkennelni.

Ez az ünnep, számomra már egy csengőt szólaltat meg, ami jelzi... ideje elkezdeni a karácsonyi ajándékok tervét belevésni kicsike szürkeállományomba
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:04 #49901

• művésznő
portillo írta:
művésznő írta:
Éljen a Mikulás és éljen a mikulásnap! Csokistól, mogyoróstól, cukorkástól, virgácsostól.

Milyen kedves művésznő, hogy bár nem jár már a fórumra de azért az ünnepek alatt beköszön nekünk. De amúgy így 23 éves fejjel már sokat nem jelent ez az ünnep, se olyan kicsi nem vagyok hogy ajándékot várjak, se olyan nagy hogy a gyerekeimet lepjem meg. Olyan semleges.

Fő, hogy a jó dolgokra koncentráljunk Portillo! Ilyenek az ünnepek és a Mikulás a legkedvesebb ünnep, ami a figyelmességről és meglepetésről szól, nem a pénzről, meg az elvárásokról. A csokit meg kortól függetlenül mindenki szereti. (Mondjuk volt már akinek a Mikulástól mini unicumos gombócot küldtem a csomagjába...)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:05 #49903

HunBütyök írta:
Nekem Red Roossterem van, de én nem szeretem a csokit annyira. Kolléganőmtől egy zacskó ropit kaptam.

De Ti is kaptok csokoládét tőlem Mikulás nap alkalmából:

Csádi katona Szabad Francia és egyúttal brit szolgálatban É-Afrikában 1941-42-ben.:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

A csádiak jó harcosok. Ők találták fel a Toyota Pickup harcmodort, néhány tucat toyotával + milan francia páncélelhárítókkal felszerelve legyőzték a líbiaiakat, akinek 2000 tankjuk volt meg 3Xos túlerőben voltak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:08 #49904

művésznő írta:
portillo írta:
művésznő írta:
Éljen a Mikulás és éljen a mikulásnap! Csokistól, mogyoróstól, cukorkástól, virgácsostól.

Milyen kedves művésznő, hogy bár nem jár már a fórumra de azért az ünnepek alatt beköszön nekünk. De amúgy így 23 éves fejjel már sokat nem jelent ez az ünnep, se olyan kicsi nem vagyok hogy ajándékot várjak, se olyan nagy hogy a gyerekeimet lepjem meg. Olyan semleges.

Fő, hogy a jó dolgokra koncentráljunk Portillo! Ilyenek az ünnepek és a Mikulás a legkedvesebb ünnep, ami a figyelmességről és meglepetésről szól, nem a pénzről, meg az elvárásokról. A csokit meg kortól függetlenül mindenki szereti. (Mondjuk volt már akinek a Mikulástól mini unicumos gombócot küldtem a csomagjába...)

Köszi szépen hogy emlékeztetsz rá, bár olyan sok kedvesem, barátom nincsen hogy ajándékozzak nekik csokit . Maximum magamat megleptem ma.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:10 #49905

• művésznő
Hát ez szomorú...bár ha kicsit körülnéznél magad körül, biztos találnál egy csomó embert, akit meglephetnél, megajándékozhatnál!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 19:18 #49908

művésznő írta:
Hát ez szomorú...bár ha kicsit körülnéznél magad körül, biztos találnál egy csomó embert, akit meglephetnél, megajándékozhatnál!

Lehet látok, de az énemből adódó tulajdonságaim , illetve a megszokások megakadályozzák a jó cselekedeteket, ajándékozást ilyen alkalmakkor velük.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 06 21:26 #49921

• Einer spinnt immer!
Nemár haver, mindenkivel haragban vagy?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 07 05:41 #49929

• HunBütyök

Kötelező darab!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 07 08:01 #49931

Einer spinnt immer! írta:
Nemár haver, mindenkivel haragban vagy?

Egyedül a világ ellen tudod...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 07 08:39 #49932

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:

Kötelező darab!!!

Ennyi!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Ünnepek 2010 dec. 07 09:21 #49935

• művésznő
Bazooka Joe írta:
HunBütyök írta:

Kötelező darab!!!

Ennyi!

Ennyi... a szintetek. Alpár paraszt utca -2.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla