Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 06 13:35 #1684

• Dimitrij
koszta írta::
Lesz, lesz csak erre már remélhetőleg többen fogunk menni.

Na jó, most megint vártam 2 hónapot akkor én felvetném megint ezt a témát... Mert szerintem ellehetne kezdeni egy új találkozó szervezését... Ez nem azt jelenti, hogy rögtön lesz, hanem, hogy nyáron vmikor, csak elkéne kezdeni szervezni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 06 16:22 #1687

• Liberator
Én számítok művésznőre hogy majd megint be tudunk arra a helyre menni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 06 17:18 #1688

• Dimitrij
Liberator írta::
Én számítok művésznőre hogy majd megint be tudunk arra a helyre menni.

Ugyan én nem vagyok az ellen a hely ellen, mert jó volt szó se róla... De múltkor Bütyök említett egy olyat, hogy legközelebb Ő biztosít helyet és \"igazi bulit csap\"... Kíváncsi vagyok, hogy ezzel mi a helyzet... Vgay, hogy van-e vki másnak még ötlete vmi... Természetesen annak örülnénk, ha Művésznő megint csinálna vmi \"meglepetést\"...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 06 17:55 #1689

• Liberator
Én egy közös műzeumlátogatást is eltudnék képzelni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 06 18:22 #1691

• koszta
Liberator barátom ötlete egyáltalán nem rossz. Budapesten a hadtörténeti múzeum meglátogatása közösen nem hangzik rosszul. Csak nem tudom, hogy oda hányan jönnének el. Azért mégiscsak fizetni kell belépőt is..
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 06 19:43 #1693

• Dimitrij
Liberator barátom ötlete egyáltalán nem rossz. Budapesten a hadtörténeti múzeum meglátogatása közösen nem hangzik rosszul. Csak nem tudom, hogy oda hányan jönnének el. Azért mégiscsak fizetni kell belépőt is..

Támogatom, ez tényleg nagyon jó ötlet. Végig sétálunk, elkezdünk szakmai vitát folytatni arról, hogy jól írták-e ki az adott nevet... Tök jó lenne... És szerintem azért nem lehet az olyan nagyon megfizethetetlen összeg...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 07 13:26 #1695

• koszta
Dimitrij írta::

Támogatom, ez tényleg nagyon jó ötlet. Végig sétálunk, elkezdünk szakmai vitát folytatni arról, hogy jól írták-e ki az adott nevet... Tök jó lenne... És szerintem azért nem lehet az olyan nagyon megfizethetetlen összeg...

Tudod nem az a gond, hogy nagyon megterhelné a pénztárcát, hanem hogy az előző hely, az ugye alapból ingyen volt. Ez pedig alapból úgy indulna, hogy aki akar jönni a találkozóra, az hozzon magával 500 Ft-ot belépő miatt... Lehet több embernek elvenné a kedvét, de a többiek véleményét is várnám.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 07 18:15 #1696

• Dimitrij

Tudod nem az a gond, hogy nagyon megterhelné a pénztárcát, hanem hogy az előző hely, az ugye alapból ingyen volt. Ez pedig alapból úgy indulna, hogy aki akar jönni a találkozóra, az hozzon magával 500 Ft-ot belépő miatt... Lehet több embernek elvenné a kedvét, de a többiek véleményét is várnám.

Én azt értem, hogy mi a problémád, de szerintem aki igazán elakar jönni az akkor is eljön, ha bekell nyúlni a pénztárcába...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 07 18:15 #1697

• Dimitrij

Én azt értem, hogy mi a problémád, de szerintem aki igazán elakar jönni az akkor is eljön, ha bekell nyúlni a pénztárcába...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 07 19:00 #1698

• koszta
Akkor ki fogok majd tenni egy szavazást, hogy ki mit mond. Csak írjanak a többiek is a fórumba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 08 08:34 #1701

• művésznő
A múzeum látogatás nekem is tetsző ötlet. De, hogy sütis dobozzal egyensúlyozzam végig a tárlatlátogatást...?! Hát nem is tudom...
Egy belépő jegyet mindenkinek megérhet a dolog szerintem is. Nem szokták (még) mindenhol aranyárban adni a jegyeket. Utána előtte csinálhatnánk akár pikniket is valahol a nyári természet lágy ölén.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 24 18:33 #2258

• Dimitrij
Hát nem látok túl sok jelentkezőt. Bár nem is feltétlen kell, hogy sokan jöjjenek, mint, ahogy az legutóbb is volt. Én simán eltudom képzeli, hogy csak négyen megyünk:

-Művésznő
-Koszta
-Liberator
-és persze én...

De szerintem aki esetleg szeretne jönni az most jelentkezzen itt. (Mármint ebben a fórumban.)<br><br>Szerkesztette: Dimitrij, Időpont: 2008-05-24 20:35
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 24 19:05 #2260

• Wolf
Mikor is lenne ez a találkozó?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 24 19:06 #2261

• bereszoo
Velem az a probléma, hogy csak az utolsó pillanatban tudom megmondani, részt tudok-e venni, vagy sem. Nagyon szeretnék menni, de sajnos semmi biztosat nem tudok mondani még.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2008 máj. 24 19:56 #2262

• művésznő
bereszoo írta::
Velem az a probléma, hogy csak az utolsó pillanatban tudom megmondani, részt tudok-e venni, vagy sem. Nagyon szeretnék menni, de sajnos semmi biztosat nem tudok mondani még.

Pedig jó volna, ha megígérnéd, hogy jössz, amit aztán bevasalhatnánk rajtad!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla