Na akkor mivel eljött az ősz, itt az ideje elkezdeni a találkozó szervezését. Mivel jött aránylag sok új fórumozó, megkérdezném, hogy ők is részt vennének-e egy találkozóban? Tavaly sikerült egyet szervezni, képek a Galériában találhatóak.
Idén én a budapesti hadtörténeti múzeumban való találkozásra gondoltam. Nos erre azért komolyabb szervezés kell, úgyhogy ezért ideje elkezdeni hamar.
A múzeum címe:
1014. Budapest, Kapisztrán tér 2-4. Múzeumbejárat a Tóth Árpád sétány felőli oldalon!
Nyitvatartás:
A Múzeum nyitvatartása október 1. és március 31. között
Kedd - Vasárnap: 10:00 - 16:00
Én szombati napra gondoltam, így ezen a napon, a nagyobbak nem dolgoznak, mi a kisebbek pedig nem vagyunk iskolában.
A találkozó november környékén lenne, október elején kimondanánk egy időpontot, így addigra mindenkinek lenne egy hónapja arra, hogy elintézze az ügyeit, és ráérjen
Ami még alap információ:
Felnőtt jegy: 700 Ft
Diák jegy (6-26 éves korig): 350 Ft
Nyugdíjas jegy (62-70 éves korig): 350 Ft
Fotójegy: 600 Ft/fő
Videójegy: 1200 Ft/fő
Aztán, ami szintén érdekelne, hogy szeretnénk-e vezetést is? Gondolom azzal azért érdekesebb, hiszen ő tud mindenről egy átfogó képet adni.
Ennek a következő az árai:
1-5 főig: 1500 Ft/csoport
6-10 főig 2500 Ft/csoport
11-15 főig 3500 Ft/csoport
16-20 főig 4500 Ft/csoport
20 fő felett 6000Ft/csoport
Ami azt jelentené, hogy valamekkora összeggel (attól függően hányan vagyunk), mindenkinek be kellene szállnia (a jegy mellett).
Szóval én körülbelül egy 16 emberrel számolok (ez egy jó eset lenne, hátha összejön annyi), akkor az 4500Ft.
Diákoknak 350 Ft+ 280Ft,
Felnőtteknek 700 Ft + 280 Ft lenne az alapár.
A múzeum honlapja:
www.hm-him.hu/
Szeretném mégegyszer megkérdezni, hogy akkor az \"újak\" benne lennének-e, és a régebbi fórumozók is mit szólnak ehhez az árhoz, programhoz, stb?
Várok mindenféle egyéb ötletet is, illetve a jelentkezőket is.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2008-09-11 21:18