Először kis válasz Liberatornak: a múzeum honlapját te is megnézhetted volna, főleg, hogy te vagy 2. szervező
Szóval a találkozóról
Kezdeném először a negatív dolgokkal:
- Összeszámolva körülbelül 15 ember mondta azt, hogy eljönne a találkozóra. Persze, én is tudom, hogy sok minden közbejöhet, ezért számoltam olyan 8-9 emberrel. Ezzel szemben 6-an voltunk összesen (mint ahogy tavaly is

). Sajnos arról, hogy hányan jönnek el nem én tehetek.
- A múzeum nyitvatartását sajnos kicsit elnéztem, mivel 3kor mentünk be, , és a múzeum 4kor zárt (inkább előbb), ezért inkább egy ilyen gyors átfutás volt, de nekem végülis így is tetszett (már amit láttunk

). Ezért elnézést kérek mindenkitől (pontosabban attól az 5 embertől).
Pozitív dolgok:
- Múzeum jó volt, szép volt.
- A múzeum után jót beszélgettünk, szerintem azt mindenki élvezte, sok témát tárgyaltunk át.
Szerintem a tavalyi annyival volt jobb, hogy ettünk egy nagyon finom tankos tortát, illetve, ott volt csocsó, zenegép, és még embertömeg sem volt
Megbeszéltük, hogy a következő találkozót valamikor tavasszal fogjuk tartani, remélhetőleg meg tudjuk dönteni a 6-os létszámot.
Összesítve szerintem jól sikerült a találkozó.
Képeket a Látogatásaink - Találkozók menüpontban találhattok.
Köszönöm a részvételt Művésznőtől, Dávidtól, Bazooka Joetól, GixerCooltól és Liberatortól.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2008-11-09 10:08