Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 24 06:47 #10821

• művésznő
Talán nem ő az, akiben nem bíznak...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 24 08:37 #10826

• Zeki
Megbeszélem majd velük, de amikor anyukám kérdezte hogy milyen emberek lesznek ott én azt mondtam hogy remek társaság lesz;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 24 17:49 #10845

• Bazooka Joe
Ez vitathatatlan!

Művésznő a hozzászólásod nem értem, úgyhogy légyszíves fejtsd ki bővebben!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 24 19:00 #10850

• művésznő
Hát te is tudod, mennyi rossz ember, bűnöző meg félőrült járkál szabadon. Hamar áldozattá válhat akárki, mégha nem is keresi a bajt. Diákokat támadnak meg, rabolnak el stb. Még jó, hogy féltik a szülők a gyerekeiket! És azt is be lehet látni, hogy annak ellenére, hogy mi, akik ismerjük itt egymást, tudjuk, hogy rendes emberek vagyunk, de miért kéne ezt bárkinek is elhinni látatlanba, ismeretlenül?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 24 19:30 #10854

• Zeki
És az a jó szülő aki félti a gyermekét;) és sainos a diákok nagy áldozatok ebben a világban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 24 20:45 #10867

• Bazooka Joe
Persze ebben egyetértek de a túlzott féltés pláne fiúnál nem igazán egészséges.

A veszélyről meg annyit, hogy nem kell este az utcán EGYEDÜLjárkálni. Ha mégis így tennél akkor meg vagy legyél megfelelő szintű önvédelem birtokában, vagy ha nagyon rosszra fordulna a helyzet használj \&quot;eszközt\&quot;.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-01-24 21:53
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 25 07:51 #10869

• koszta
Aki kést tart magánál, az már alapból kicsit félő, hogy nem csak önvédelemre fogja használni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 25 08:24 #10871

• Dimitrij
Ez azért túlzás, nálam is mindig van kés. Apámnál is 3...

Ja és az első találkozóra is gázsprével mentem(ami szintén mindig van nálam)...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 25 08:29 #10872

• művésznő
Én sem helyeslem a \&quot;felfegyverkezést\&quot;. Mert mi van, ha történetesen pont a te késedet fordítják ellened?
Joe, igaz, hogy egyedül nem szabad járkálni, de sokszor a társaság sem megoldás a problémára. Olykor épp a társaság jelenti a veszélyt. (Na persze nem a mi társaságunk. ) És ez még nem túlzott féltés. Túlzott féltés az pl. ha nyáron sapkát húznak a gyerek fejére, hogy meg ne fázzon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 25 08:39 #10875

• Liberator
Dimitrij, kezedek félni tőled.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 25 10:09 #10881

• koszta
Olyan, mint amikor újabb rakétákat gyártanak az országok, teljesen békés szándékkal. Ezekbe mindig van valami ellentmondó
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 25 11:03 #10888

• Bazooka Joe
Művésznő a kést ha már itt tartunk vagy más fegyvert meg kell tanulni használni, hogy ne használhassák ellened!

Egyébként a veszély ellen a normális összetartó társaság megoldást jelenthet, a többi fajtájú nem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 25 13:24 #10895

• Zeki
Osztálytársam egy bicskát, \&quot;játék fegyvert, és gumibotot tartott magánál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 08:13 #10918

• művésznő
Bazooka Joe írta:
Művésznő a kést ha már itt tartunk vagy más fegyvert meg kell tanulni használni, hogy ne használhassák ellened!

Egyébként a veszély ellen a normális összetartó társaság megoldást jelenthet, a többi fajtájú nem.

\&quot;Hey Joe, kezedben a fegyverrel, mondd hova mész?\&quot;
(Bővebben a verseknél... )

Amit írsz, abból nekem az következik, hogy az a gyerek jár jobban, akikek a faterja jobb bicskás és jobban meg tudja tanítani a kölkét, hogy szúrjon. Esetleg az esélyegyenlőség jegyében tantervbe iktathatnánk a \&quot;késelés technikáit\&quot;. <br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-01-26 09:25
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 13:36 #10942

• Bazooka Joe
Nos részben erről van szó, mivel az emberek az agresszivitásukat sose fogják tudni levetni mint egy ruhát, lehet, hogy már nem a dzsungelben élünk de attól még meg kell tanulnunk megvédeni magunkat. Mert nem egy veszélytelen, erőszakmentes világban élünk... és akinek az nincs ínyére, hogy képezze magát az... könnyen pórul járhat! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-01-26 14:45
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla