Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 13:38 #10943

• Zeki
Például kövessétek Zeki tanácsát: járjatok karatéra, ahogy én \"tettem\", hányszor vágtak földre:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 13:59 #10949

• művésznő
Bazooka Joe írta:
Nos részben erről van szó, mivel az emberek az agresszivitásukat sose fogják tudni levetni mint egy ruhát, lehet, hogy már nem a dzsungelben élünk de attól még meg kell tanulnunk megvédeni magunkat. Mert nem egy veszélytelen, erőszakmentes világban élünk... és akinek az nincs ínyére, hogy képezze magát az... könnyen pórul járhat! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-01-26 14:45

\"Mivel az emberek az agresszivitásukat sosem fogják tudni levetni, mint egy ruhát\", (bár szerintem le lehet vetni) ezért, aki nem bírja/akarja fékezni magát, azt a törvénynek, a rendőrnek kell ártalmatlanná tenni. Hova vezetne ez az ököljog, az önbíráskodás, meg a dzsungelharc?
Az önképzésről meg annyit, hogyha a szellemi, lelki képességeket csak feleannyira képeznénk, mint a harciakat, akkor nem volna ezzel gond. Nem örülnék egy izomagyú világnak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 14:05 #10951

• Zeki
Nem örülnék egy izomagyú világnak. ...Hát senki sem;)<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2009-01-26 15:05
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 14:10 #10952

• Bazooka Joe
Már megint félreértjük egymást... én nem azt mondtam, hogy az ököljog, az önbíráskodás, meg a dzsungelharcot kell előtérbe helyezni, csak fel kell fogni, hogy attól még létezik és ha nem teszünk semmit ennek kivédése érdekében akkor könnyen mi is egyszer um. áldozatai lehetünk.

A legoptimálisabbnak azt tartom, ha az ember élete során mind szellemi mind fizikai adottságait fejleszti.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 14:26 #10957

• művésznő
Csak egyetérteni tudok ebben veled. Talán a megoldásban látjuk eltérően a dolgokat. Én azt tartom, hogy a rosszat jóval kell legyőzni, nem átvenni és követni a rossz gyakorlatát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 14:29 #10959

• Bazooka Joe
Lehetséges, de én, és gondolom te sem vagy egy Jézushoz hasonló ember aki meg tudja váltani a Földet a gonoszságtól és a rossztól.

Ezért jobb híján hajlok az általam megnevezett \&quot;megoldáshoz\&quot;. <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-01-26 15:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 14:47 #10962

• művésznő
Én? Dehogynem! Bár a világ már meg van váltva, ezzel szerencsére nekünk már nincs dolgunk, de igazság és békeszerető emberekre továbbra is (vagy még inkább) szükség van.
Az agresszió ellen pedig vannak hatékony, (szó szerint) lefegyerző módszerek is. Azt hiszem a fegyveres, vagy nyers fizikai erőszak a konfliktuskezelés legprimitívebb formája. Bölcsességgel folytass hadviselést!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 15:33 #10965

• koszta
Az tény, hogy a verekedés a primitív emberek dolga. Viszont ha odajön hozzád egy igencsak primitív és kissé ittas ember, akkor azzal nehéz lenne megbeszélni diplomatikusan a dolgokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 17:28 #10975

• művésznő
Igaz.

\&quot;A főnök állítólag itt van a városban
Tegnap szabadult Baracskáról
És szabadlábon van
Vállán még a régi szöges dzseki
NEM BÁNT HA KÉT SÖRT FIZETSZ NEKI
De jobb, ha megismétled a rendelést
Mert könnyen szétveri a berendezést...

Minden vagányról kiderül egyszer
Hogy kisfiú
Nincs egy barátja
Hazudott magának
Nincs kiút

Tetovált arcokon szigorú szöveg
Ledarált magyarok
Kiborult tömeg
Mint egy felhúzhatós játék
Ha megakad, jár még a kerék tovább...\&quot;<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-01-26 18:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 17:37 #10979

• Zeki
Ez mi?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 26 17:47 #10983

• művésznő
Tetszik? Egy dalszöveg részlete...csak úgy eszembe jutott.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 28 06:22 #11045

• Zeki
És még én asszociálok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 28 09:56 #11055

• művésznő
Azt mindenki csinálja Zeki, csak vannak olyanok , akiknek meglehetősen követhetetlen logikájú képzettársításai vannak. Illetve hiányoznak azok a láncszemek, amik a végeredményhez vezetnek és ezért nehéz átlátni, hogy hogy lyukadtunk ki oda, ahova kilyukadtunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 28 15:53 #11075

• Zeki
Ez az agy jobb, vagy bal oldalától függ.Pontosabban, ha a jobb agy-félteged erősebb akkor többet képzelődsz, vagy jobban rajzolsz és jobb a térlátásod, de ha a bal, akkor jobb a számítási-készséged, nyelvtudás..
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 jan. 29 08:58 #11101

• művésznő
Hát akkor az én agyam 90%-a jobbféltekből áll.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla