Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 feb. 28 18:53 #13053

• Számvéber Norbert
Sziasztok!

Én most értem haza egy kis sörözős kitérővel.
Nagyon örülök, ha tűrhetően éreztétek magatokat.
Miután elmentetek, mi a kemény maggal még újra megszámoltuk az ISz-2 összes futógörgőjét oda-vissza...
Sokan dicsérték Művésznő sütijét, nem is beszélve a dobozra varázsolt mesterműről. Köszönöm szépen még egyszer!

Üdv
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 feb. 28 19:27 #13056

• koszta
Na akkor most én jövök:

Nagyon tetszett a múzeum (a múltkor sajnos csak keveset láttunk belőle). Norbi kiváló tárlatvezetést nyújtott nekünk, minden felmerülő kérdésre választ adva.
Szintén először voltam ilyen előadáson, de ezt is nagyon élveztem. Rengeteg újdonságot tanultam mind a múzeumból, mind az előadásból (egy gyors kérdés: Mi volt Norbi annak a városnak a neve? Nem bírom megjegyezni ).
Hazafelé egy kis kitérőt tettünk mi is egy kis sörözőbe, ahol megbeszéltük a látottakat, illetve egyéb témákról is beszélgettünk.

Nagyon szépen köszönöm minden résztvevőnek, hogy jelen volt.
Illetve külön köszönet:
Norbinak, a szervezésért, tárlatvezetésért, előadásért
Művésznőnek a remek sütijéért, \"dobozra varázsolt mesterművéért\"

Remélem Bütyök legközelebb te is jelen leszel egy ilyen látogatáson

A képek felkerültek a Látogatásaink menüpontba.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-02-28 20:27
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 feb. 28 19:40 #13058

• Számvéber Norbert
A város neve: Târgu-Frumos.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 feb. 28 20:22 #13059

• Bazooka Joe
Na én is megjöttem!

A találkozó szuperre sikeredett, köszönjük neked, Norbi a tárlatvezetést! Azt hiszem elmondhatom, hogy sok érdekes, és új dolgot mondtál el nekünk. Így egészen más volt átmenni rajta mint a haverokkal akik még annyit sem értettek az egész témához mint én...
Művésznőnek is megköszönöm, hogy fáradt a sütemény elkészítésével!
Az előadáson pedig sajnálom, hogy nem maradtam, de ha lesz legközelebb is, megpróbálom nem kihagyni.

Szóval összesítve az egészet én nagyon élveztem, és örülök, hogy újra találkozhattunk!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 már. 01 10:44 #13069

• művésznő
Számvéber Norbert írta:
Sziasztok!

Én most értem haza egy kis sörözős kitérővel.
Nagyon örülök, ha tűrhetően éreztétek magatokat.
Miután elmentetek, mi a kemény maggal még újra megszámoltuk az ISz-2 összes futógörgőjét oda-vissza...
Sokan dicsérték Művésznő sütijét, nem is beszélve a dobozra varázsolt mesterműről. Köszönöm szépen még egyszer!

Üdv

Részünkről a szerencse, kedves Norbi! És azt hiszem sikerült a fülünkbe tenned a bogarat a jövőbeli lehetőségeink felvetésével...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 már. 01 19:48 #13089

• david9999999
A találkozó remek volt.Nem minden nap van részem ilyenben.Szeretném külön megköszönni Norbinak a tárlatvezetést Művésznőnek pedig a fáradozást a sütivel meg a festéssel.Remekül éreztem magam,köszönöm mindenkinek!!!<br><br>Szerkesztette: david9999999, Időpont: 2009-03-01 20:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 már. 01 20:34 #13092

• koszta
Na akkor mindenkinek tetszett a látogatás, ennek mindenképpen örülök. Reméljük a további látogatások/találkozók is hasonlóan jól fognak sikerülni, és egyre többen és többen leszünk.

Egyébként a 3. találkozó lehetne majd megint egy hasonló helyen, mint ahol az első volt. Beszélgetés, csocsó, zenegép, stb. Ott kicsit más a hangulat, mint egy ilyen helyen (és ott többet is beszélünk Norbi ).

Meg persze ez a fegyverbemutatós, levéltáros dolog is nagyon érdekes lehet, remélhetőleg erre is sort kerítünk majd
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 már. 02 16:00 #13093

• HunBütyök
Szőlőhegyi bulit nem tartunk? Az sem lenne rossz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 már. 02 21:53 #13122

• sanyikir
Kinek van szőlője? Engem is érdekelne!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 már. 03 08:00 #13124

• Számvéber Norbert
Kedves Mindenki!

A HM HIM \&quot;Hadtörténelmi Délutánok\&quot; sorozata 2009. március 14-én, szombaton 13 óra 30 perckor folytatódik a Hadtörténeti Intézet és Múzeum (1014, Budapest, Kapisztrán tér 2-4.) II. emeleti \&quot;Tóth Ágoston\&quot; termében.
A téma ezúttal az 1944. január-februárjában a korszuny-sevcsenkovszkiji (avagy a cserkaszi) katlan körül kialakult páncélosütközet lesz. A felvezető előadást \&quot;Újabb Sztálingrád a Dnyeper partján?\&quot; címmel jómagam tartom.
Az előadást szokás szerint vitafórum követi.

A belépés továbbra is ingyenes. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel:
Számvéber Norbert
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 máj. 04 18:35 #14658

• koszta
Na szóval:
Művésznő azt a helyet, mint ahol az első találkozón voltunk el tudod majd intézni, ha szépen megkérünk? Legalább többen láthatják is majd a munkádat.

Illetve feltenném a kérdést, hogy kiket érdekelne egy nyári találkozó Budapesten? Minél többen jöttök, annál jobb lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 máj. 04 18:41 #14659

• HunBütyök
Jeh-jeh.... és akkor végigisszuk Europát?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 máj. 04 18:42 #14660

• művésznő
Persze, semmi akadálya, el van intézve. (Egy jó kis, zsíros előléptetésért mindent! )
Én benne lennék a találkozóban, de az időzítést nem lesz könnyű megoldani a mászkálós idényben...
(Kosztára reagáltam, nem Bütyökre... )<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-05-04 20:44
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 máj. 04 18:52 #14661

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Jeh-jeh.... és akkor végigisszuk Europát?

Engem a kaja sokkal jobban érdekel, mint az alkohol. Milyen ott a választék?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 máj. 04 18:56 #14663

• Bazooka Joe
Ezaz mit lehet ott burkolni?!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla