Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 04 12:32 #18216

• Bazooka Joe
Annak én csak örülnék, mert akkor még délelőtt tudnék menni úszni!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 04 14:52 #18221

• művésznő
Ja, tényleg, Joe úszik! Meg a családi ebéd is...
(Hányszor jársz úszni egy héten?)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 04 15:33 #18230

• Bazooka Joe
Már csak 1X sajnos... az én korosztályomban \&quot;a nem versenyzőknek\&quot; nem csinálnak többet (persze ez is edzővel megy, tehát nem én úszogatok csak aztán annyi), mondanom se kell, hogy a Kovács Ági volt, és a Cseh Laci mostani edzője az enyém is! Régen volt heti 3 is. De amiatt, hogy már csak heti 1X van úszás járok heti 2X kondierembe ha van rá időm.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-09-04 17:33
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 04 15:33 #18231

koszta írta:
Hansen írta:
Na most olvasom csak, hogy lesz találkozó. Szerintem ha minden összejön én is felugranék pestre, hogy megismerjem a csapatot.

Ennek szerintem mindenki örülne, főleg, ha ilyen nagy távolságból érkezik valaki.
Norbira leszek kíváncsi, hogy vajon őt is érdekli-e egy ilyen találkozó, vagy inkább hanyagolná a témát?

És egyébként \&quot;miről szól\&quot; a találkozó?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 04 15:42 #18236

• művésznő
Bazooka Joe írta:
Már csak 1X sajnos... az én korosztályomban \&quot;a nem versenyzőknek\&quot; nem csinálnak többet (persze ez is edzővel megy, tehát nem én úszogatok csak aztán annyi), mondanom se kell, hogy a Kovács Ági volt, és a Cseh Laci mostani edzője az enyém is! Régen volt heti 3 is. De amiatt, hogy már csak heti 1X van úszás járok heti 2X kondierembe ha van rá időm.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-09-04 17:33

Dicséretes. \&quot;Mondanod se kell...\&quot; Akkor te tudományos szinten úszol?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 04 15:48 #18237

• Bazooka Joe
6 évesen megkérdezték tőlem és a szüleimtől, hogy mi legyen velem. Legyek-e versenyúszó vagy ne. Én nem akartam, mert úgy a tanulás egy nagy 0 lett volna (mondjuk jó sporteredményekkel minden intézmény nyitva áll, tanulmányi eredmények ebben az esetben nem kellenek ugye), és a szüleim se, úgyhogy maradt \&quot;hobbi\&quot; szinten az úszás.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 04 16:08 #18238

• koszta
Hansen írta:
koszta írta:
Hansen írta:
Na most olvasom csak, hogy lesz találkozó. Szerintem ha minden összejön én is felugranék pestre, hogy megismerjem a csapatot.

Ennek szerintem mindenki örülne, főleg, ha ilyen nagy távolságból érkezik valaki.
Norbira leszek kíváncsi, hogy vajon őt is érdekli-e egy ilyen találkozó, vagy inkább hanyagolná a témát?

És egyébként \&quot;miről szól\&quot; a találkozó?

Beszélgetünk, jól érezzük magunkat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 04 16:50 #18241

• művésznő
Csocsózunk, meg sütit eszünk és újabb programokkal is szívesen gazdagítjuk a találkozót.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 04 17:03 #18242

például póker és iszapbirkózás...

amúgy ha kész lesz a háborús játékom, szervezhetünk 1 első játékot!!! de az még legalább 1 év de ha lennének akik segítenek, talán fél-re is le tudnánk húzni na majd ha aktuális lesz megint felvetemB)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 05 08:53 #18247

• Bazooka Joe
Srácok elnézést előre is, de nekem biztos, hogy nem lesz jó a november 7-e, mert aznap csinálom meg a szóbeli nyelvvizsgámat a BME-n. Esetleg, ha rá egy hétre november 14-én tartanánk meg?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 05 08:58 #18248

nekem úgy is tökéletes...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 05 10:52 #18249

• koszta
Ha a többieknek megfelelő, ám legyen. Csak döntsük el.

(És Norbi reagálására még mindig várok.)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 05 16:35 #18257

• Számvéber Norbert
Erősen valószínű, hogy november 14-én könyvbemutatóm lesz...
Egyébként a találkozó programjától is függ, mert csocsózni pl. nem szeretek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 05 17:32 #18258

• Bazooka Joe
November 14-én lesz??? Bakker az nem jó, mert oda is el szeretnék menni.

Akkor október 31-e?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 08:32 #18274

• koszta
Ennyi variálást. Nekem az is megfelelő, csak nevezzünk meg egy olyat, ami mindenkinek megfelelő, és mindenki el tudja intézni, hogy szabad legyen (talán 1 hónappal előtte, ha megvan az időpont mindenki meg tudja oldani).

Norbi szabad a pálya, te is mondhatsz remek ötleteket, programokat.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.11 másodperc
Joomla templates by a4joomla