Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 13:16 #18277

• művésznő
Ezért jó ezt időben elkezdeni szervezni.
Meg lehetne agyalni valami \"szakmai\" szösszeneten is, ha már személyesen találkozunk.
Csapatépítő tréning.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 13:21 #18279

koszta írta:
Ennyi variálást. Nekem az is megfelelő, csak nevezzünk meg egy olyat, ami mindenkinek megfelelő, és mindenki el tudja intézni, hogy szabad legyen (talán 1 hónappal előtte, ha megvan az időpont mindenki meg tudja oldani).

Norbi szabad a pálya, te is mondhatsz remek ötleteket, programokat.

Nehéz olyan időpontot találni ami mindenkinek jó.
Jövő nyárra szerveznék egy autós túrát Ausztriába (Berchtesgaden, Kaprun, Zell am See) valakinek volna kedve hozzá?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 13:31 #18282

• művésznő
Erre talán face to face térjünk vissza, hátha netán egy darabolós gyilkos volnál, ki tudja...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 13:38 #18283

művésznő írta:
Erre talán face to face térjünk vissza, hátha netán egy darabolós gyilkos volnál, ki tudja...

Hááát.... Én egy szolid, visszahúzódó emberke (a darabolós gyilkosok fő ismérve...) vagyok. Egyébként tényleg. Csak egyrészt nem akarok egyedül menni (sajnos barátnőmet nem igazán érdekli a téma, és minél többen megyünk annál olcsóbb), meg pl én nem tudok németül (bár ahogy tapasztaltam a legtöbb helyen tudtam angolul beszélni)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 16:06 #18294

• Bazooka Joe
művésznő írta:
Ezért jó ezt időben elkezdeni szervezni.
Meg lehetne agyalni valami \"szakmai\" szösszeneten is, ha már személyesen találkozunk.
Csapatépítő tréning.

Vagy egy elő chat kvízt is csinálhatnánk, ha már az oldalon nem volt annyira népszerű!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 16:10 #18298

• koszta
Jövő nyárra szerveznék egy autós túrát Ausztriába (Berchtesgaden, Kaprun, Zell am See) valakinek volna kedve hozzá?

Első hallásra nem hangzik rosszul.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 16:13 #18300

koszta írta:

Első hallásra nem hangzik rosszul.

Szerintem sem. Már idén akartam menni, csak találtam munkát így most elmaradt... A baj csak annyi, hogy korlátozott a férőhely.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 16:13 #18301

nem tudom ki-hogy gondolja, de szerintem az őszi szünet remek alkalom 1 találkozóra... aki iskolába jár (akárcsak jómagam) annak sincs baja az utazással és nem történik semmi ha véletlenül vasárnap éjfélre é haza ( jártam már így... )

ausztria...hát, nem esküszöm meg rá, de szerintem nem sok akadálya csak kicsit meg kell tollasodjak addig, bár szerintem nem csak én vagyok így vele
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 16:17 #18302

Melezor írta:
nem tudom ki-hogy gondolja, de szerintem az őszi szünet remek alkalom 1 találkozóra... aki iskolába jár (akárcsak jómagam) annak sincs baja az utazással és nem történik semmi ha véletlenül vasárnap éjfélre é haza ( jártam már így... )

ausztria...hát, nem esküszöm meg rá, de szerintem nem sok akadálya csak kicsit meg kell tollasodjak addig, bár szerintem nem csak én vagyok így vele

Az autóm dízel (épp váltani készülök,de az is dízel lesz) keveset fogyaszt. A szállást szerintem valami kempingben lenne a legmurisabb megoldani, így az sem drága. Kedv van tehát akadály nincs!! Jövő nyárig meg csak félre tudunk rakni fejenként 20-30e forintot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 16:26 #18303

• koszta
Hány napos lenne? Attól is függ, hogy mennyibe kerül. Meg, hogy mennyi sört akarunk inni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 16:26 #18304

jahh én nem sörözök
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 16:28 #18305

• koszta
Az egy dolog
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 16:58 #18307

• Számvéber Norbert
koszta írta:
Norbi szabad a pálya, te is mondhatsz remek ötleteket, programokat.

Szerintem egy II. vh-s fórum találkozóján valami II. vh-val kapcsolatos dolgot kellene közösen csinálni, nem?
A sütievés és csocsózás oké, de ez megy egy babazsúron is, nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 17:00 #18308

koszta írta:
Hány napos lenne? Attól is függ, hogy mennyibe kerül. Meg, hogy mennyi sört akarunk inni.

Én sem sörözök.. A napok száma igazság szerint minimum 3 kellene, hogy legyen, mert kb 800 km csak az odaút. A 3 említett hely között már nincs olyan nagy távolság. Szóval 4-5 nap ideális lenne, mert akkor nem kell annyira rohanni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 17:00 #18309

• Bazooka Joe
Ezért írtam azt (nem tudom feltűnt-e), hogy:

Vagy egy elő chat kvízt is csinálhatnánk, ha már az oldalon nem volt annyira népszerű!!! \"
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.16 másodperc
Joomla templates by a4joomla