Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 17:03 #18310

• Liberator
Ha már arra járnánk, nem lenne rossz ötlet bemenni Münchenbe. Esetleg meglesni az Allianz Arénát...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 17:03 #18311

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Ezért írtam azt (nem tudom feltűnt-e), hogy:

Vagy egy elő chat kvízt is csinálhatnánk, ha már az oldalon nem volt annyira népszerű!!! \"

Feltűnt, de nem fog menni. Ugyanis chat kvízhez ott kellene számítógépen pötyögnünk egymás orra előtt...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 17:05 #18312

• Bazooka Joe
Huhú itt az év poénja Norbitól!!! Taps-taps. Na szóval érted azért, hogy miről beszéltem?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 17:09 #18313

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Huhú itt az év poénja Norbitól!!! Taps-taps. Na szóval érted azért, hogy miről beszéltem?!

Értem, hogy miről beszéltél. Ám ha eddig sem kaptak rá a jónépek a kvízre, gondolod, hogy a helyben, arccal együtt való esetleges leégés potenciális veszélye mellett tolonganának?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 17:23 #18315

• koszta
Szerintem itt nem leégésről lenne szó, mindenki mondhat hülyeséget, senki sem tudhat mindent.

Mi a bajotok a babazsúrral?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 17:31 #18316

• Bazooka Joe
... a helyszínen lenne valami büfé, vagy azt ennénk a süti mellet amit hoznánk magunkkal, esetleg beülnénk majd valahova?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 17:56 #18318

• Számvéber Norbert
koszta írta:

Semmi a világon. Csak már kiöregedtem belőle kissé...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 18:29 #18322

• Liberator
Bazooka Joe írta:
... a helyszínen lenne valami büfé, vagy azt ennénk a süti mellet amit hoznánk magunkkal, esetleg beülnénk majd valahova?

Ha jól rémlik lehet ott enni is, bár nincs nagy választék. Joe, már megint csak a hasaddal törődsz?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 18:36 #18323

• Bazooka Joe
Nem, csak azért érdekelt. <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-09-06 20:53
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 18:36 #18324

• koszta
Számvéber Norbert írta:
koszta írta:

Felidézheted a gyerekkori, fiatalkori zsúrokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 18:38 #18325

Liberator írta:
Ha már arra járnánk, nem lenne rossz ötlet bemenni Münchenbe. Esetleg meglesni az Allianz Arénát...

Allianz aréna? AZ még 182 km kapruntól. Ha Münchenbe mennék akkor más oka lenne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 18:43 #18326

• koszta
Engem is érdekelne Allianz Aréna. Ha többen megyünk, akkor nem sok plusz. Egyébként meg ezt majd meg kellene fixen szervezni amennyire lehet, hogy ki jönne, meg hogy mikor megyünk. Csak, hogy ne az legyen belőle, hogy lehet minden és a végén hoppon maradsz egyedül.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 19:00 #18328

• Számvéber Norbert
koszta írta:
Számvéber Norbert írta:
koszta írta:

Felidézheted a gyerekkori, fiatalkori zsúrokat.

34 éves, családos ember vagyok. Nekem a nosztalgia már szükségtelen luxus...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 06 19:17 #18329

koszta írta:
Engem is érdekelne Allianz Aréna. Ha többen megyünk, akkor nem sok plusz. Egyébként meg ezt majd meg kellene fixen szervezni amennyire lehet, hogy ki jönne, meg hogy mikor megyünk. Csak, hogy ne az legyen belőle, hogy lehet minden és a végén hoppon maradsz egyedül.

Nagyon le vagyok maradva, de az építészeti értékét leszámítva mi olyan érdekes az allianz arénában? Az a baj, hogy akkor már mennék Berlinbe meg.. és még... MINDENHOVA, mert nagyon érdekel. De ez kivitelezhetetlen. Mindenképpen meg kell szervezni, minél jobban. Az autóba rajtam kívül max még 3-an férünk el, hogy akár hosszabb úton is kényelmes legyen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 07 07:10 #18353

• művésznő
Számvéber Norbert írta:
koszta írta:

Tudtommal Norbi, épp, hogy most nősz bele...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.18 másodperc
Joomla templates by a4joomla