Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 07 07:12 #18354

• művésznő
Hansen írta:
koszta írta:
Engem is érdekelne Allianz Aréna. Ha többen megyünk, akkor nem sok plusz. Egyébként meg ezt majd meg kellene fixen szervezni amennyire lehet, hogy ki jönne, meg hogy mikor megyünk. Csak, hogy ne az legyen belőle, hogy lehet minden és a végén hoppon maradsz egyedül.

Nagyon le vagyok maradva, de az építészeti értékét leszámítva mi olyan érdekes az allianz arénában? Az a baj, hogy akkor már mennék Berlinbe meg.. és még... MINDENHOVA, mert nagyon érdekel. De ez kivitelezhetetlen. Mindenképpen meg kell szervezni, minél jobban. Az autóba rajtam kívül max még 3-an férünk el, hogy akár hosszabb úton is kényelmes legyen.

Írjál ki rá versenypályázatot!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 07 15:03 #18371

• Liberator
Hansen írta:
koszta írta:
Engem is érdekelne Allianz Aréna. Ha többen megyünk, akkor nem sok plusz. Egyébként meg ezt majd meg kellene fixen szervezni amennyire lehet, hogy ki jönne, meg hogy mikor megyünk. Csak, hogy ne az legyen belőle, hogy lehet minden és a végén hoppon maradsz egyedül.

Nagyon le vagyok maradva, de az építészeti értékét leszámítva mi olyan érdekes az allianz arénában? Az a baj, hogy akkor már mennék Berlinbe meg.. és még... MINDENHOVA, mert nagyon érdekel. De ez kivitelezhetetlen. Mindenképpen meg kell szervezni, minél jobban. Az autóba rajtam kívül max még 3-an férünk el, hogy akár hosszabb úton is kényelmes legyen.

Igen, oda úgy lenne értelme kimenni, hogy egy meccset is megnéznénk, hát még ha az Oktoberfest idején lenne. Na nem álmodozok tovább. Egyébként annyi szép hely van a környéken, hogy az ember mindent meg szeretne nézni. Ha már itt vagyunk akkor nézzük meg azt is...nincs olyan messze... és így tovább.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 07 15:53 #18379

Ahogy mondod Liberator. Csak akkor kb 1 hónapos túrát kellene szervezni (ami nem is lenne rossz:P )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 07 17:47 #18424

• koszta
Hát igen, az ember el tud kalandozni. De maradjunk inkább az eredeti tervnél.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 07 18:04 #18432

koszta írta:
Hát igen, az ember el tud kalandozni. De maradjunk inkább az eredeti tervnél.

Részemről rendben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 09 13:40 #18491

• Bazooka Joe
Na akkor, hogy egy kicsit aktivizálódjunk felteszem a kérdést:

Október 31-e (szombat) délután jó lenne-e nektek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 09 13:46 #18492

• koszta
Nekem megfelelőnek tűnik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 09 14:44 #18493

ámen
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 09 14:47 #18495

• művésznő
Ó Melezor, te tudsz héberül?
(Nekem is jónak tűnik az időpont.)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 09 15:05 #18497

ja ja gut!! sprize meine po xD xD am nem, ez is csak eltanult de ha gondolod küldök linket, és alapjában reng meg a \"jó és emberszerető\" zsidókról való hited xD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 09 15:10 #18499

• koszta
Csak ezt ne a találkozó résznél beszéljük meg. Van egy vallásos téma már. Amúgy pedig én kizártnak tartom Melezor, hogy meggyőzd Művésznőt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 09 21:20 #18513

• művésznő
Koszta, Melezor még nem tudja, kivel van dolga.
(Nekem meg néha muszáj figyelmeztetnem az embereket arra, hogy ne kerüljenek önmagukkal ellentmondásba... )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 10 04:28 #18515

majd belejövök! és ha nem, akkor dühönghetek, hogy \"ez a művésznő hihetetlen! mintha a falnak beszélnék\" xDDDDD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 24 18:23 #18971

• koszta
Akkor kinevezem október 31-ét a találkozó napjának. Mindenki próbálja meg úgy intézni az ügyeit, hogy ráérjen ezen a napon. Mikor kezdenénk körülbelül?

(Művésznő pedig olvass majd PM-et )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 szep. 25 11:00 #18984

• Számvéber Norbert
koszta írta:
Akkor kinevezem október 31-ét a találkozó napjának. Mindenki próbálja meg úgy intézni az ügyeit, hogy ráérjen ezen a napon. Mikor kezdenénk körülbelül?

(Művésznő pedig olvass majd PM-et )

Én nem tudok menni. Jó mulatást!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla