Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 07 15:26 #19352

Köszönöm szépen akkor ha tudok mindenféle képen elmegyek persze ha csak mehetnek 13-évesek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 07 15:33 #19353

• koszta
Nincsen korlimit, szívesen várjuk a fiatalabb generációkat is (mondom én a \"nagyöreg\")
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 07 16:01 #19354

akkor ott leszek alig várom végre értelmes társaság
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 07 18:54 #19363

Igen, szép város, meg sokat fejlődik.

Pesten az elmúlt egy évben rengeteget voltam (többet is mint akartam). Nem kell sokkal nagyobb szervezéssel számolni, másfél óra az út pályán, még aznap haza is jönnék. Az anyagi része a kérdés, vettem egy Vaskereszt első osztály, adományozási dobozában és ez nem kicsit lenullázta a keretet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 07 19:17 #19364

• koszta
Azért, hogy minket megismerhess, csak össze tudsz sprórolni addig egy kis pénzt, nem? Vagy ennyire nem érdeklünk?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 08 05:04 #19365

• művésznő
Én csak annyit mondok, hogy nálam lesz a kannád színkódja... Ha már mi nem is annyira, de ez talán kellő érv amellett, hogy gyere.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 08 11:06 #19367

ez a visszaszámláló kedvemre van...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 08 16:05 #19370

koszta: félreértések nélkül szerintem elég ha annyit mondok, hogy 89e forintot keresek most nettó, az első osztályú vaskereszt pedig 100e forint volt. Így kicsit nehéz spórolnom.... De igyekszem eljutni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 08 17:05 #19373

• Zeki
Hát ja-ja a fizetések másik része a számlákra megy...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 08 17:33 #19375

• művésznő
Hansen írta:
koszta: félreértések nélkül szerintem elég ha annyit mondok, hogy 89e forintot keresek most nettó, az első osztályú vaskereszt pedig 100e forint volt. Így kicsit nehéz spórolnom.... De igyekszem eljutni.

Miből van az a vaskereszt, aranyból?
(Számlát, nyugtát kaptál? )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 08 17:36 #19376

művésznő írta:
Hansen írta:

Miből van az a vaskereszt, aranyból?
(Számlát, nyugtát kaptál? )

Nem számlától és nyugtától lesz eredeti...

Egyébként köszi, én is megtaláltam a kannákon használt 3 színt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 08 17:58 #19378

• művésznő
Eredeti nem, esetleg csak legális. Nem mintha apeh-ellenőr lennék (távol álljon tőlem ) de ilyen drága holminál talán nem mellékes a származása sem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 04:29 #19380

• koszta
Talán ezt nem itt kéne megbeszélni. Sőt, szerintem sehol sem. Elvileg mindenkinek mindenről számlát kellene adni, de mindannyian tudjuk, hogy ez a valóságban nem így van. És ugye ennek is megvannak az okai.
Viszont erre több szót nem szeretnék pazarolni, téma lezárva, vissza a találkozóhoz.
Még valaki aki jönne? Eddig egész szépen állunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 04:37 #19381

koszta írta:
Talán ezt nem itt kéne megbeszélni. Sőt, szerintem sehol sem. Elvileg mindenkinek mindenről számlát kellene adni, de mindannyian tudjuk, hogy ez a valóságban nem így van. És ugye ennek is megvannak az okai.
Viszont erre több szót nem szeretnék pazarolni, téma lezárva, vissza a találkozóhoz.
Még valaki aki jönne? Eddig egész szépen állunk.

koszta, akkor, hogy lezárt legyen töröld az idevágó hozzászólásokat légyszíves.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 07:00 #19382

• művésznő
Miattam ne aggódjál Hansen! (Nem gondoltam, hogy ekkora feneket kerítesz a dolognak.)
Igaza van Kosztának, én sem óhajtottam mélyre ásni ebben a témában, úgyhogy lapozzunk, kép...
Készüljünk-e valamivel a találkozóra? Én a hagyományossá váló vh-s sütit prezentálom, de ezen túl mit szólnátok valami kongresszus jelleg kiépítéséhez?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla