Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 15:57 #19386

• koszta
Hansen írta:
koszta írta:
Talán ezt nem itt kéne megbeszélni. Sőt, szerintem sehol sem. Elvileg mindenkinek mindenről számlát kellene adni, de mindannyian tudjuk, hogy ez a valóságban nem így van. És ugye ennek is megvannak az okai.
Viszont erre több szót nem szeretnék pazarolni, téma lezárva, vissza a találkozóhoz.
Még valaki aki jönne? Eddig egész szépen állunk.

koszta, akkor, hogy lezárt legyen töröld az idevágó hozzászólásokat légyszíves.

Nem hiszem, hogy törölni kellene, elfér, csak nem kell folytatni.

Készüljünk-e valamivel a találkozóra? Én a hagyományossá váló vh-s sütit prezentálom, de ezen túl mit szólnátok valami kongresszus jelleg kiépítéséhez?

Ha megosztod bővebben mire gondolsz, biztos okosabb leszek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 16:29 #19387

• művésznő
Az ötlött fel bennem, hogy valami tematikus beszélgetésre, tanácskozásra, beszámolóra, tervezetre, akármire készüljünk-e? Valami előre eltervezett programmal. Egy ilyen évente megrendezett összejövetelt ki lehetne használni a honlappal, annak témájával kapcsolatos tanácskozásra (is) és ha előre készülnénk, nem kéne rögtönözni. Nem arra gondoltam, hogy mereven hivatalossá tegyük, de lassacskán abba az irányba haladunk, hogy nem ártana valami meghatározott tartalom, aktuális téma, esetleg előremutató terv. Biztos nektek is vannak ötleteitek!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 16:47 #19388

művésznő írta:
Miattam ne aggódjál Hansen! (Nem gondoltam, hogy ekkora feneket kerítesz a dolognak.)
Igaza van Kosztának, én sem óhajtottam mélyre ásni ebben a témában, úgyhogy lapozzunk, kép...
Készüljünk-e valamivel a találkozóra? Én a hagyományossá váló vh-s sütit prezentálom, de ezen túl mit szólnátok valami kongresszus jelleg kiépítéséhez?

Nem aggódok miattad... Csak én sem gondoltam, hogy ez lesz az első reakció.

A találkozó várhatóan mettől meddig fog tartani?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 16:53 #19389

• művésznő
Úgy tudom délután 4 órakor kezdünk és a vége csak rajtunk múlik...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 17:16 #19392

koszta, azért én hálás lennék ha törölnéd...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 17:22 #19393

• koszta
A hosszú hsz-t töröltem, a többi szerintem elfér. Na de most már tényleg fejezzük be.
Művésznő nem tudom mikor kezdünk pontosan, mert nem tudtad megmondani, hogy mikor is kezdhetünk. Amúgy pedig megy PM.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 17:34 #19394

• művésznő
Legyen 4, mit szóltok?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 17:55 #19395

Oké legyen.Bármi jó csak legyen időpont:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 18:01 #19396

• koszta
Akkor legyen 4 óra.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 09 18:55 #19397

• Liberator
művésznő írta:
Az ötlött fel bennem, hogy valami tematikus beszélgetésre, tanácskozásra, beszámolóra, tervezetre, akármire készüljünk-e? Valami előre eltervezett programmal. Egy ilyen évente megrendezett összejövetelt ki lehetne használni a honlappal, annak témájával kapcsolatos tanácskozásra (is) és ha előre készülnénk, nem kéne rögtönözni. Nem arra gondoltam, hogy mereven hivatalossá tegyük, de lassacskán abba az irányba haladunk, hogy nem ártana valami meghatározott tartalom, aktuális téma, esetleg előremutató terv. Biztos nektek is vannak ötleteitek!

Szerintem a honlapról itt is tudunk beszélni, inkább érezzük jól magunkat, együnk igyunk... De lehet hogy csak én gondolóm így. Amúgy 4 óra ideális lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 10 05:55 #19401

• művésznő
Enni-inni meg otthon is tudunk, nem? A személyes kontaktus mégiscsak más, mint a netes... Meg csak tartalmasabb, változatosabb, színesebb egy találkozó, ha van a résztvevőknek mit hozzátenni, illetve van mivel \"gazdagodni\"? Ez inkább meghatározza azt, hogy jól érezzük magunkat, mint az, hogy eszünk, iszunk, üldögélünk. Több kreativitást szerkesztő úr!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 10 06:15 #19403

• Liberator
Akkor valójában miről szeretnél beszélgetni, amiről itt nem lehet?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 10 07:13 #19404

• művésznő
Olyanról, amit itt nem lehet, semmit. De nem hiszem el, hogy nem érted miről van szó?! Mondjuk én nem erőltetem a dolgot, nekem megvannak az ötleteim, amivel megpróbálok hozzájárulni ahhoz, hogy tartalmas legyen a találkozó, esetleg \"történjen\" is valami, amiről lehet majd mesélni, hogy hogy is volt, mint is volt. (Mondjuk ezek után kíváncsi lennék, hogy mit is takar az a kifejezés számodra, hogy \"jól érezzük magunkat\"? )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 10 07:24 #19405

• Liberator
Mondjuk ezek után kíváncsi lennék, hogy mit is takar az a kifejezés számodra, hogy \"jól érezzük magunkat\"?

Ismerkedés, kötetlen beszélgetések, mert szerintem sok új ember fog jönni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 10 07:46 #19407

Szerintem azért valahogy kötetlennek kell lennie, hogy laza hangulat legyen, és mindenki jól érezze magát.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla