Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 31 21:18 #20229

• HunBütyök
jaj bocsi nem tudtam panzer2 hog ycsak 13 vagy. Akkor visszavnm, ne is igyál nem jó az!

Én sme iszom már. Mondjuk 15 évesen gólyabálomon elég jól betlttam, az volt az első. én voltam 15 haverom meg 13. A másik iskola ajatját vertük, hogy engedjenek be minket a gólyabálra, Aztán rájöttünk, hogy 60 métererrel odébb van az én sulim.

Én amúgy 27 leszek de már 2 éve nem voltam részeg. A sör barátom, vagyis inkább ellenségem azért pusztítok el belőle hetente egyet...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 31 21:30 #20230

• koszta
Na hazaérkeztem, akik nem jöttek, azoktól azért egy rövid magyarázatot kérnék, hogy miért nem jöttek. Holnap írok részletesebben, illetve képeket is teszek fel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 31 21:31 #20231

• Liberator
Na újra itthon. Ahogy Bütyök mondaná \'elpusztítottam\' 4 sört. Előtte is volt egy két dolog, de az nem a találkozó része. Társaság megint jó volt, jókat beszélgettünk, csocsóztunk. Külön köszönet Cikasznak aki elhozott vagy 100 makettet (többek között kis Hitlert ), és Művésznőnek aki vakondtúrásra emlékeztető tortákat csinált. Sajnálom hogy Hansennek nem sikerült eljutnia, sokan várták a kitüntetéseket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 31 21:41 #20232

• GIXeRCool
Szintén hazaértem. 2 percen múlt a busz, ha lecsúszok róla egy órát fagyoskodhattam volna...
Koszta! Remélem lecenzúrázod a képeket, mert ha nem, lesz kapsz!
Jó volt a buli, bár lehetne a legközelebb egy korábbi időpontban kezdeni, mert mire belemelegedtünk volna a dumába, már indultunk haza.
Valóban cool volt a makettek kiállítása, remélem legközelebb már akciós áron kapjuk...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 okt. 31 22:41 #20233

• Bazooka Joe
Klassz volt a találkozó! Sokan voltunk, de még mindig nem elegen!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 06:18 #20239

Azok a történetek nagyon jók voltak bár egy kicsit hülyeségek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 06:26 #20244

Szia Liberator. Én is sajnálom. Az első oka a betegségem... Sajna voltam mellkasröntgenen és kiderült, hogy bekaptam egy szép tüdőgyulladást.. De ígérem legközelebb ott leszek, addigra sokat fog bővülni a gyűjtemény, igyekszem vele.

És egyébként is miért csak évente egyszer van találka???
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 06:32 #20249

Ja koszta ha akarod elküldöm az új szép tüdőröntgen felvételemet igazolás gyanánt. Ezen már helyreálltak a dolgok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 06:37 #20255

• művésznő
Igen Hansen, nagyon vártunk! (Én még ágynemű huzat katalógussal is készültem... )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 06:42 #20261

Persze, persze....
Már én is nézelődtem, hogy miket lehet kapni, de sem pokémonosat, sem pókemberes, batmenes ágyneműt nem szeretnék.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 06:45 #20263

• művésznő
(Remélem Koszta figyelsz, és lecsapsz a keletkező igényekre és ebben az irányban is kiterjeszted a IIvh-s szuvenír-kínálatot! )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 06:47 #20265

• Számvéber Norbert
Én azért nem tudtam menni, mert 11 órától kézifegyver-bemutató volt a Hadtörténelmi Délutánok törzsközönségének, azután pedig rendes HD-előadás és fórum. Este hétre értem haza...

Üdv
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 06:52 #20267

igaza van Hansenek többször lehetne találkozó egy évben
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 06:58 #20269

• HunBütyök
Az a baj, hogy mostanság nem járok Bp-n. Az első találkozón azért sikerült t tlennem, mert számvitel vizsgámmal egy napra esett és éppen be tudtam futni. Jó is volt. remélem elkapok majd egy találkozót ha éppen Bp-n lesz dolgom. Az a baj, hogy nekem egészjeggyel Bp-re felbuszozni nem túl olcsó, kocsival szintúgy nem és nem találnék el sztem kocsival Bp-n.
Ráadásul ha busszal mennék akkor a déli busszal tudtam vna menni ami 4-re van benn a népligetnél. Mire odaértem volna addig minimum fél 5 és fél 7-kor jön haza az utlsó buszom. Így a 2 órás ottlét került volna olyan 15000 Ft-ba minimum...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2009 nov. 01 07:01 #20271

• művésznő
Rólad is méltóképp megemlékeztünk (A magam részéről örök emléket állítottam személyednek. )
Azért mégis csak ki kéne találni valami számodra is jó megoldást! Pl. több napra jössz és több mindent összeszervezel, vagy tartunk egy hozzád közelebbi kihelyezett összejövetelt...stb.)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla