Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Találkozó

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 08 16:50 #44043

• Roland
Zeki írta:
De mesésebb és fantasztikusabb. Vagy Az ókori istenvilág.. erről mesélj, ne uncsi csatákról.

Hát, nézőpont kérdése. Szerintem Norvégia lerohanása közel sem volt unalmas.

De jó, értem mit akarsz mondani.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 07:04 #44044

jajj istenemm az a perverz fantáziátok xD

amm meg sztemm is sokkal felemelőbb és katartikusabb, az antik világ, mint a 2. vh vérgőzős, földi pokla

mindezt egy masodkivh.hu című oldalonn elsütni nemm pofátlanság xD

nemmbaj szeressük a háborút is, ahogy mondani szokták, a béke felkészülés a háborúra, a háború pedig harc a békéért
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 07:59 #44045

Az bíztos!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 11:36 #44046

• HunBütyök
Mit találsz benne annyira izgalmasnak?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 13:31 #44047

Én?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 15:11 #44048

• HunBütyök
Nem, hanem Rolandka... Ő írtam, hogz Norvégia lerohanása nem unalmas...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 17:05 #44049

HunBütyök írta:

Miért lenne unalmas?
Bütyi, a háború része volt Norvégia lerohanása is!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 17:20 #44050

• Zeki
Háború része, de mi volt benne izgalmas? Ezt kérdezte Bütyi. Ő amúgy norvég párti, tehát szóba sem jöhet az a felvetés senkitől, hogy nem érdekelné, ha erre céloztál Szabi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 18:00 #44051

• Roland
Melezor írta:
jajj istenemm az a perverz fantáziátok xD

amm meg sztemm is sokkal felemelőbb és katartikusabb, az antik világ, mint a 2. vh vérgőzős, földi pokla

mindezt egy masodkivh.hu című oldalonn elsütni nemm pofátlanság xD

nemmbaj szeressük a háborút is, ahogy mondani szokták, a béke felkészülés a háborúra, a háború pedig harc a békéért

\"Ha békét óhajtasz készülj a háborúra.\"
Így talán könnyeben lehet értelmezni ezt az őselméletet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 18:09 #44052

• Roland
HunBütyök írta:

Én személy szerint nem tartom unalmasnak Norvégia lerohanását. Többről szólt, mint egy néhány hétig tartó gyaloglás. Északon nagyon komoly harcok dúltak a brit expedíciósok és a megszálló németek közt, amelynek a tétje sem volt kicsi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 18:29 #44053

• HunBütyök
Brit expedíciósok? Valóban, hozzájuk tartozott három francia hegyivadász zászlóalj és a 13. idegenlégiós féldandár, a lengyelek 4 zászlóaljat vetetettek itt be.
Nekm is nagy kedvence a Norvágiai hadjárat. Mivel 3 kedvenc népem is harcolt ott. (Norvég, francia, lengyel)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 09 19:42 #44055

• Roland
HunBütyök írta:
Brit expedíciósok? Valóban, hozzájuk tartozott három francia hegyivadász zászlóalj és a 13. idegenlégiós féldandár, a lengyelek 4 zászlóaljat vetetettek itt be.
Nekm is nagy kedvence a Norvágiai hadjárat. Mivel 3 kedvenc népem is harcolt ott. (Norvég, francia, lengyel)

Értem.
No akkor mégsem olyan unalmas.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 10 03:37 #44056

Nem is tudtam,hogy lengyelek és idegenlégiósok is harcoltak ott:dry:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 10 08:34 #44057

• HunBütyök
Hát igen, a világháború amerikaiak, németek, britek és szovjetek között zajlott. Na jó még japánok is harcoltak. Más nép nem vett részt a második világháborúban.
A németeknek csak Tigrise és Tigris II-ese volt, néhány Páduccal (ezekkel amúgy 345.903 darab T-34-est és Shermant lőttek ki), az amerikaiaknak csak M4 Shermanje, a szovjeteknek csak T-34-ese.
A japánok csak Zero vadászgéppel rendelkeztek, az amerikaiak, csak Mustanggal.
A világháborúban 5 kézifegyvert használtak: PPSh-41-et, MP 40-est, Mausert, Garandot, Thompsont. Természetesen a Mauser volt alegjobb és az MP 40, amit az utcákon, házakban, erdőkben lrakott kis dobozokból tudtak kivenni a hősök. Baker közlegény, miután kinyiffantott 3896 darab gonosz NÁCI SS katonát, elvette egyikük MP 40-ét és azzal további 5694 darab gonosz NÁCI SS katonát írtott ki.

Ennyi volt a világháború. Megszoktam Légidesszant, ez bizony így van.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-10-10 10:39
Téma zárolva.

Válasz/Re:Találkozó 2010 okt. 10 12:06 #44062

• Zeki
Rolans írta:
\&quot;Ha békét óhajtasz készülj a háborúra.\&quot;

Hát így nem egészen pontos.
\&quot;Ha békét AKARSZ, készülj a háborúra.\&quot; - \&quot;Si vis pacem, para bellum.\&quot; - Láss csodát ezt is latin idézet! Talán még sem annyira haszontalan ez a \&quot;holt nyelv\&quot; mint ahogy te gondolod?

Rolans írta:
No akkor mégsem olyan unalmas.

Te most csak írsz vagy előtte megnézed mit írsz?

101.Légideszant írta:
Nem is tudtam,hogy lengyelek és idegenlégiósok is harcoltak ott

Nem lep meg, hogy nem tudod. Lengyel hegyivadászok.. ha olvasnál lehet többet tudnál.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla