Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 13 15:15 #7760

• Zeki
Hát sajnos köze volt hozzá:(
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 13 18:16 #7767

• Bazooka Joe
Szerintem meg pont, hogy büszkének kéne lennünk az olyan tudósainkra aki (világ)forradalmasítottak bizonyos eszközöket.

Sok ilyen tudósunk van ám a végső szabadalom sokszor nem lett az övék ezért felejti el őket az emlékezet-történelem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 13 18:24 #7769

• Zeki
Hát én speciel a hidrogénbombára nem vagyok büszke ,de például a flopi-lemez,helikopter,C-vitamin....ezekre igen....
Mi van akkor ha a Pearl-Harbor elleni támadás nem sikeres a Japánok szempontjából;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 13 18:32 #7772

• Bazooka Joe
Nem lerágott csont már ez a Pearl Harbor?

Na mindegy...

Ha nem sikerült volna nekik akkor sok amerikai csathajó-hadianyag-repülő épen marad és ezáltal könnyebben illetve hamarabb is válaszcsapást indíthattak volna ergo talán hamarabb legyőzik a japánokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 13 18:38 #7775

• Zeki
Az ilyen csontokat nem lehet elégszer lerágni;)
És így lehetett volna ( újabb csont )
Mi van ha sikerül a németeknek megvédenie magukat a Keleti-fronton és egy jól irányzott támadás keretében előretörnek ( nem a Citadella-hadműveletre gondolok )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 13 18:53 #7782

• Bazooka Joe
Ahha szóval akkor a Barbarossa hadműveletre gondolsz...

Nos szerintem Moszkvát beveszik, elindulnak a NY- szibériai alföld felé (kőolaj és földgázlelőhelyek), illetve Sztálingrádtól elindultak volna az Arab félsziget felé (szintén kőolajlelőhelyek) s egyszersmind így a Briteket is hátba támadták volna K-ről Kairó-nál az Afrika Korps-al együttesen (ők ugye NY-ről támadták volna a Briteket).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 13 19:03 #7787

• Zeki
csak az a nehéz hogy így is két fronton kell harcolniuk
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 13 19:33 #7791

• Teleki
Mi lett voln, ha az Egyesült Államok és Japán nem lépnek be a háborúba,(tehát nincs Peourl Harbor)vajon Nagy-Britannia és a Szovjetunió szövetsége megállíthatta volna-e Hitlert?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 14 07:51 #7798

• Zeki
Pearl Harbor!!!!
A Japánok ,így is úgyis megtámadták volna Amerikát ,de ha nem akkor Hitlernek nem kell tartania a két-frontos harcoktól ,csak Angliát kellett volna bombáznia folyamatosan ,de a szovjetek akkor is ott lettek volna
,de Amerika sem ült volna sokáig ölbetett kézzel;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 14 17:13 #7809

• david9999999
Sztem ez már 1x volt téma.Az én véleményem azt hogy az USA valahogy bekerült volna a háborúba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 14 17:26 #7812

• Zeki
Igen emellett voksolok;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 14 17:30 #7813

• david9999999
Üzletileg akkora fogás volt hogy nem hagyta volna ki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 14 17:52 #7819

• koszta
Ez a téma már többször volt. Érdekes, hogy mindig ez kerül felvetésre. Úgy látszik az idelátogató emberek nem szívlelik annyira amerikát?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 14 17:57 #7824

• david9999999
Szerintem itt nem Amerika szívleléséről van szó hanem arról ,hogy sokakat megakaszt az a tény ,hogy Amerika még vizem sem ad senkinek a háború alatt mert hogy őt nem érdekli és egyszer csak egy ilyen incidens után meg gőzerővel támad mindenkit mindenhol.(Mert hogy őszinte legyek ezt egy tárgyalással akár el is tudták volna intézni vagy nem tudom.Én nem vagyok politikus,de mondjuk az hogy engem megtámadnak és én visszatámadok logikusnak tűnik.)Így szerintem egy kicsit negatív megvilágításba került az USA.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 14 18:04 #7828

• koszta
Amerika belépése nagyon egyszerű:
azzal, hogy ide belépnek és győztesen kerülnek ki, a világ vezető hatalma lehetnek.
És lássunk csodát, sikerült nekik.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla