Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 21 07:19 #8133

• koszta
Petrezselymes krumpli az szerintem jó Bár akkor inkább már krumplipöré
Na kissé kanyarodjunk vissza a témához, nagyon eltértünk a konyha irányába
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 21 07:59 #8137

• Zeki
Kellene egy konyha rész:woohoo: ,de akkor mi lett volna ha a Britek megtörtek volna és inkább kapitulálnak
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 21 08:41 #8139

• Liberator
Összpontosított német haderő a keleti-frontra. Valószínű győzelemmel?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 21 11:03 #8140

• Zeki
Igaz akkor könnyebb lett volna a Szovjetekkel harcolni
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 21 11:32 #8143

• koszta
Több minden lett volna, de azért a német győzelem az még így is túlzás szerintem. Azért még mindig sokszoros szovjet fölény lett volna...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 21 12:16 #8147

• Teleki
Ha a britek kapitulálnak, akkor a háború valószínüleg véget ért voln, és Hitler győzött volna. Vagy ha hadba lép a Szovjetunió ellen több eséllyel sikerült volna, mert akkor az afrikában harcoló alakulatokat áthelyezhette volna keletre, - az elég rossz ha nincs háborús partnered- és Sztálin országa egyedül nem biztos, hogy kitartott volna.(ráadásul a japánok ha a Szovjetuniót legyőzik a németek talán támadtak volna és ez a támadás korántsem vonta volna maga után az amerikaiak hadbalépését.)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 21 13:22 #8152

• Kurt Tank
Nemhiszem, hogy a DAK-ot áthelyezte volna. Ugyanis a Kaukázust onnan sokkal könnyebben el tudták volna foglalni. Áztán a fene tudja, hogy Hitler mit csinált volna akkor.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 21 14:46 #8158

• Zeki
Szerintem fejbe lőtte volna magát mert félt a szovjet bácsitól, de a Kaukázust elfoglalnia nagyon necces lett volna..és Amerika nem ült volna nyugodtan
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 21 19:13 #8166

• Teleki
Ne feledd, Peurl Harbor elött az USA-ban szinte csak az elnök alart belépni, és mint mondtam, ha a németek legyőzték volna az oroszokat akkor tuti a japánok is nekikmentek volna(mint az olaszok Franciaországnál), és a Sovjetunió elleni hadbalépés nem biztos, hogy annyira felhergelte volna az amerikaiakat
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 22 08:19 #8180

• Zeki
Talán meg Amerika is az oroszokat támadta volna....Hitler Amerikában;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 22 08:36 #8181

• koszta
Amerika akkor is csak egy célt tartott volna szeme előtt: legyőzni a németeket, nehogy véletlenül nagyhatalommá váljanak. Ők mindenképpen úgy akartak ebből kikerülni, hogy vezető hatalom lehessenek. És ezért bármilyen áldozatot kész lettek volna tartani (gondolok itt pl. egy merényletet Hitler ellen, álszövetség, vagy hasonló). Legalábbis szerintem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 22 08:40 #8182

• Zeki
Igen Amerika az nagyon megmondta a tutit:) Ő a nagy \"Vezír\" ez nem vitatható ( ez nem ide tartozik de vannak ezek a világháborús filmek és abban miért van az hogy 1 amerikai megöl 30 németet )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 22 12:51 #8197

• Kurt Tank
Nos el kell momdanom, hogy Amerikában nem csak FDR akart belépni a háborúba, hanem a katonaság néhány tisztje is. Ugyan voltak olyanok akik azt mondták, hogy az amerikai ifjaknak nem szabad meghalnia más országért és a közvéleményt is erre hangolták. Ezért a legfelső vezetésben úgy döntöttek, hogy kiprovokálják (legalábbis szerintem) a háborút! (Lásd Pearl Harbour)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 22 15:29 #8206

• Zeki
Hát Pearl Harbour az valós volt és Amerika ha tehette volna szerintem nem akarta volna Pearl Harbourt hisz sokan vesztették életüket
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 22 16:37 #8212

• Bazooka Joe
Zeki úgy látszik te még nem ismered eléggé a politikát, és annak lépéseit...<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2008-12-22 20:16
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.11 másodperc
Joomla templates by a4joomla