Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 24 12:55 #8296

• Bazooka Joe
Hofit bírom majd meg halok a viccein!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 24 13:03 #8297

• művésznő
Szerintem is zseniális figura volt. Nincs méltó utóda most, az biztos.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 24 13:43 #8302

• Zeki
Ezek a mai \"humoristák\" ( irigy hónaljmirigy,Baginacsa)borzalmas,szörnyű ,de van egy két jó Pl.: a Showder club az jó,Fábri , és azért a három tenger az jó lenne és ezt nem hagyom ki:

(\"Soha eddig nem volt ilyen kevés időnk arra, hogy ilyen sok mindent megtegyünk..)a tenger nem más mint egy ország határtalan lehetősége, s benne ezernyi út melyek visszavezetnek a múltba és megtudod, hogy tengernyi gondolat építette fel az országot és benne csak a jót látod, de ezt egy csapásra összezúzzák a rosszak, ha nem állsz ellen\"By:Zeki
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 24 15:22 #8306

• koszta
Én irigy hónaljmirigyet szeretem, a régebbi poénjaik nagyon jó, igaz most már egyre gyengébbek sajnos.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 24 15:58 #8313

• Zeki
hát sajnos megromlottak;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 25 14:01 #8338

• Wolf
koszta írta::
Én irigy hónaljmirigyet szeretem, a régebbi poénjaik nagyon jó, igaz most már egyre gyengébbek sajnos.

Jaja. A régebbi részek jobbak voltak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 25 14:41 #8345

• Kurt Tank
Nem a mirigyek teljesítménye romlott le, hanem a mostani világban az van, hogy amin röhögni lehetne azon sírnak, amin sírni kellene azon röhögnek. Legalábbis ez az én véleményem. Nem valami túl jó paródiaszempontból a felhozatal.Mostanában nem látni mást, hogy így GY. (szántszándékkal nem írom ki a nevét!), úgy GY., meg a többiek. Ebben mi a jó? Szerintetek mostanában kit lehetne parodizálni? Mert szerintem senkit, mert már mindenki megsértődik! Pedig akinek nem inge, ne vegye gatyára!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 25 15:26 #8348

• Teleki
A parodizálással azért vigyázni kell.Bár ez igazából azon múlik, aki csinálja. Volt valamikor Angliában egy reklám, amiben Churchill-t eléggé parodizálták.Aztán azt a reklámot be is tiltották.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 25 16:35 #8352

• Zeki
Hát az ilyen nagy embereket nem szabad mert rádküldik a kommandót és sérti őket ( miért az egyszerű földművest nem?)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 26 11:50 #8369

• Ailles da Colon
még régebben irta valaki ide, hogy jó lett volna, ha elhúzódik méginkább a háború, mert a fritzek gyártottak volna sok me 262 est.. Nem emlékszem ki volt az, de kapjon a fejéhez egy stukkert..

A gyártókapacitás a béka segge alatt volt, mert bonyolult volt a cucc, a szövetségesek pedig teljes légi fölényben bombázták a gyárakat is.. Képtelenség megfelelő számű repcsit harcba dobni, ha a gyárnak lőttek.. nem beszélve a 262 es megbízhatatlanságáról...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 26 11:54 #8370

• Ailles da Colon
Én inkább azt kérdezem. Mi van, ha Göringék nem változtatnak az anglia elleni hadjáraton, és továbbra is a reptereket bombázzák szét? Ha a Luftwaffét nem küldik London fölé vagy az angolokkal fegyverszünetet kötnek. Vagy ha Rommel megkapja az utánpótlást rendesen... Netán, ezekből adódóan, az olajkutak német kézre kerülnek, a nyugati front ki se alakul, s csak keletre kell figyelni... Lett volna Kurszk? Sztálingrád? IGEN. Csak bizonyára más eredménnyel...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 26 13:52 #8375

• Liberator
Ha más lett volna a sztálingrádi csata kimenetele, akkor nem lett volna Kurszk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 26 14:25 #8376

• Teleki
Ha folytatják a Királyi Légierő támadását kierőszakolhatták volna a sikert, és akkor partraszálhattak volna Nagy-Britanniában.
Bár az is igaz, Churchill azt állította, akkor is folytatná a küzdelmet, ha Kanadába kell menekülnie...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 26 14:44 #8385

• Ailles da Colon
liberator, de igen, csak valószínűléeg nem ekkora jelentőséggel. Ugyanis Kurszk remek hely a tankok felvonulásának, Ott elkerülhetetlen lett volna a csata...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 dec. 26 14:54 #8392

• Zeki
Földrajzilag Kurszk igen pocsék helyen fekszik, de a szovjetek ott tudtak a legtöbb tankkal átkelni és megindulni a németek ellen
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla