Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 04 14:29 #9667

• Zeki
Ha az lett volna mindenki ott fürdött volna a nukleáris hamuban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 04 14:51 #9681

• művésznő
Inkább mindenki gyarapította volna a nukleáris hamut...! Nem igazán tudom megítélni, mennyire is volt valójában éles a helyzet, vagy mennyire volt blöffverseny?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 04 15:49 #9689

• Ailles da Colon
úgy érted a hidegháború? Hát, a kubai rakétaválságot nézve.. ahol a tengeralattjárók (szovjet) nukleáris torpedóval voltak megrakva és parancsuk volt rá hogy használják, az elég meredek volt.. Egy lövés és annyi egy kisebb flottának.. meg a világnak, mert az Usa már mozgósította a partraszálló csapatokat, hogy megszállja kubát, de erre nem került sor.. Közbe a haditengerészet blokád alá vonta kubát, és keresték a tengeralattjárókat. Kuba felett leszedtek egy U-2 est, amit a szovjetek sok sok bocsikéréssel próbáltak megnemtörténné tenni.. MAjdnem baj lettt
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 04 16:46 #9694

• Zeki
De szerencsére nem történt meg a baj.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 04 18:51 #9717

• Ailles da Colon
na ja.. Bár ha McNamara-n mulott volna...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 05 13:49 #9780

• Zeki
Az amerikaiak boszorkányokat üldöztek akkor tájt;) ( De ezt a háború következményeiben folytassuk:lol: )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 07 14:08 #9918

• koszta
Hidegháború szerintem inkább ahogy mondtam \"blöffverseny\" volt, nem hiszem, hogy komolyan egyik is meg merte volna nyomni a gombot. Nagy lett volna a kockázat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 07 15:11 #9925

• Ailles da Colon
Mindkét fél azt mondta: nem akartak elsőként lőni..

De a kubai válság nagyon közel sodort a bajhoz. MEg a lelőtt U-2 es Kubában.. De szerencsére nem lett túl nagy baj..
Egyébként, szörnyű, ami van manapság a tankönyvekben..
Egy képen egy brit felségjelű Lenkeszter bombázó volt..
Kép alatt: Amerikai B-17 es repülő erőd... Ez egy törikönyvben...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 07 16:56 #9928

• művésznő
Ezt majd a hibáknál Ailles
A blöffversenyt én mondtam... <br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-01-07 17:57
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 07 17:10 #9933

• koszta
Na hidegháborút hanyagoljuk, és vessünk fel valami új témát (Dávid felvethetnél valamit, mondtam nem tudsz becsatlakozni, csak majd ha új téma lesz. Itt a lehetőség )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 07 18:50 #9966

• Tomi222
Mi lett volna ha?!?!?!Mi lett volna ha a németek győznek vagyis \&quot;elbukik a gonosz s győz az igazság\&quot; (egyesek szerint).Szóval ha a németek győztek volna akkor ma már csak a történelemkönyvekböl ismernénk azt a fogalmat hogy kissebség meg .....ha ideirnám akkor koszta ugyis törölné:whistle: .De nem is irom még rasszistának tünnék pedig nem vagyok az.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 07 19:11 #9970

• koszta
Ezt most pontosan hogy érted? Mit jelent, a győznek a németek? Egész világot nem tudnák elfoglalni, maximum Európát.
Amúgy törölni meg muszáj néha, nehogy elszabaduljanak az indulatok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 07 19:14 #9971

• Zeki
Tegyük fel..A lehetetlennel ellenben nyernek a németek s nem jelentenek fenyegetést a szovjetek.Vagyis A német győzelem után Sztálin a sírba száll fejére alkony borul . Akkor is szerintem valamiféle \&quot;felkelés biztos lett volna, csak a németek ellen, s most lehet hogy még mindig a karunkat kellene lengetni:( borzalmas, de nem tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 07 19:17 #9973

• Ailles da Colon
Csúna lesz amit mondok. DE kinek mi a jobb
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 jan. 07 19:18 #9974

• Zeki
Hát? ez tényleg lehet csúnyán érteni de hát!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc
Joomla templates by a4joomla