Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 29 16:21 #945

• Major
az én szememben a cigányok nem emberek ők csak azért ölnének meg minket mert fehér a bőrünk
és egy ember a személyes tapasztalatain ítél lásd azért ölték meg a földrajz tanárom de bocsánatot kérek hogy ilyen példát hozzok fel őt csak azért ölték meg mert magyar volt
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 29 17:39 #947

• bereszoo
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsárol a világháború után.
A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
Felszólítják.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor idejöttünk a Kárpátmedencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólást jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell.Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor idejöttünk a Kárpát medencébe , az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A román küldöttnek már vörös a feje, üvöltve kifakad:
- De hisz akkor még itt sem voltunk!!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...

(Egy kis ironikus humor, hogy oldjam a feszültséget.)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 29 17:44 #949

• Dimitrij
Csak tájékoztatásul közönlém veled, hogy a magyar küldöttet Bethlen Gábornak hívták.....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 30 07:08 #961

• koszta
És a viccben milyen sok igaz van
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 30 16:50 #964

• bereszoo
Dimitrij írta::
Csak tájékoztatásul közönlém veled, hogy a magyar küldöttet Bethlen Gábornak hívták.....
Csak tájékoztatásul közlöm, hogy Bethlen Gábor erdélyi fejedelem volt. A Magyar köldöttség vezetője gróf Apponyi Albert volt, gróf Teleki Pál, és gróf Bethlen István kíséretében.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 30 18:35 #966

• Major
berezsoo a végére oda kellet volna írni akik nem tudják hogy mivel érveltek a románok idézem:
,,Mi hamarább itt voltunk mint a Magyarok\"
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 30 20:04 #967

• Zsukov
Major írta::
berezsoo a végére oda kellet volna írni akik nem tudják hogy mivel érveltek a románok idézem:
,,Mi hamarább itt voltunk mint a Magyarok\"

Pontosan ezzel kapcsolatban van egy vicc:

1919: Trianon.A franciák sorolják a \"vádakat\" a magyarok ellen mire a magyar küldött felszólal.Honfoglaláskor a románok ellopták a lovainkat! Kívánja hogy jegyzőkönyvbe vegyük?- kérdi a jegyző. Áhh nem fontos mondja a magyar küldött.Kis idő után a \"vádakat\" félbe szakítva a magyar küldött megint felszólal:Honfoglaláskor a románok ellopták a lovainkat!A jegyző megint: kívánja hogy jegyzőkönybe vegyük?? áhh nem fontos, csak úgy mondtam. Alig telik el kis idő a \"tárgyalás\" során mire a magyar küldött most szinte felordít:Honfoglaláskor a románok ellopták a lovainkat!! Mire a román küldött nem bírja tovább és ő is felordít: Kérem ez aljas rágalom hiszen akkor mi még itt se voltunk!Mire a magyar küldött: Na ezt vegyék jegyzőkönyvbe!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 30 20:45 #968

• bereszoo
Zsukov. Nézd meg az előző oldalt.<br><br>Szerkesztette: bereszoo, Időpont: 2007-10-31 22:43
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 31 04:30 #971

• HunBütyök
na romános vicc!

A Románok egyx mindennél nagyobb sportcsarnokot akarnak építeni, amiben akár 3 olimpiát is tarthatnának egyszerre.
Elmegy a román követ minden országba... Franciaországtól, Anglián át, Trinidadig mindenki támogatja őket. Gyűlik is a pénz rendesen. Eljön Magyrországra is a követ. Elmodjja terveiket és megkérdi, hogy nem adna-e nekik a magyar állam is is kis pénzt...
A magyar hatjthatatlan, nema d neki egy fillért sem...
-De hát eddig minden ország támogatott minket? Pont a szomszédunk nem?
-Kedves román barátom! Hogy van pofád pénzt kuncsortogni az építkezéshez, amikor már a telket, ahol építenétek a sportcsarnokot, az tőlünk van...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 31 07:56 #973

• koszta
A további vicceket ide kérném:
www.masodikvh.hu/component/option,com_jo...view/id,972/catid,5/

Itt pedig fel lehet vetni vlami újabb témát, ami a mi lett volna, ha... témakörbe tartozik bele
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 31 18:07 #978

• Major
Zsukov berezsooo ezt mondta el
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 31 18:39 #980

• Zsukov
Major írta::
Zsukov berezsooo ezt mondta el

Mikor?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 okt. 31 19:17 #985

• Liberator
Lapozz vissza.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 nov. 05 15:34 #1036

• koszta
Legyen új téma:
mi lett volna ha Németország megnyeri a II. világháborút? Tehát mondjuk most fél Európa németország lenne, vagy valami közös név. Lehet fantáziálgatni. Hiszen a németek sok szépet akartak építeni, római kultúrára... Szerintem ebben a témakörben művésznő fog legtöbbet hozzászólni
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2007 nov. 05 17:34 #1039

• művésznő
Hát ez tényleg érdekes felvetés és elég sokrétű is. Ugyanis már egy nagy Németország létrejöttének a valószínűsége is kétséges lett volna, ez Koszta szavaiból is kitűnik. A németek mindig fejedelemségek, kisállamok lazább, szorosabb szövetségében éltek, nem ragaszkodnak a homogén állam eszméjéhez. Most is ilyen az államformájuk és az újraegységesítés sem lelkesíti őket úgy, ahogy mondjuk minket lelkesítene. (Főleg a gazdag nyugatnémetek dohognak.)Tehát Hitler nélkül, vagy után inkább uniót tudtam volna kinézni a németekből. Ahhoz viszont jó szervező hírében állnak, hogy egy ilyen típusú birodalmat valahogy összehozhattak volna. Hitler azonban nem volt német és egészséges sem (lelkileg és fizikailag) ahhoz, hogy tullásson a lázálmain. Az a világ amit Adolf akart, egyszerűen nem lett volna életképes. Folyt. köv.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc
Joomla templates by a4joomla