Igen.Az is igaz amit vki elöttem mondott hogy a japán haderő nem egy nagy szám. A flottájuk és a Légierejük volt híres. A Wehrmacht mindenben jeleskedett. Ha megláttak a szovjetek egy tigrist akármennyien is voltak még kettészakították magukat mert kevesebb az esély eltalálni őket.. Az angolok meg amcsik lassan ott tartottak hogy körbehajózzák a világot hogy amerika tudjon utánpótlást küldeni annyira féltek a tengeralattjáróktól. A Luftwaffe? Az körülbelül nagyon csökkentette a veszteségeit a németeknek a Barbarossanal.. Na meg messzemenőleg is, mert pár nap alatt 8000 repülőgépet semmisítettek meg.. igaz nem volt nehéz a szovjet gépek korszerűtlenek voltak de a harckocsiaik vitték a pálmát.. majd ha megjelennek a Tigrisek akkor ...-rnak be

de nagyon:laugh: az akkori német Panzerwaffe gyenge volt és csak 863 darab volt korszerű Panzer IV-es vagy Panzer III.-as a szovjet T-34-es és a KV1-es páncélját (a dontött lemez miatt) még közvetlen közelről sem tudták átlőni a német ágyúk még a híres Pak 37-sem majd a Flak 88

Igaz azt én máig nem értem hogy egy akkora nagyságú légvédelmi ágyú hogy tüzelt olyan gyorsan.. De hát a német hadigépezet... Azt hiszem abban egyetérthetünk hogy a Deutsche Wehrmacht hadigépezete a háború legjobbja volt. (az elején nem

)