Igen, az utódlás jó kérdés. A Harcom könyvet szoktam olvasgatni (megvan magyarul wordben), nagyon érdekes, azt hinné az ember, hogy egy rasszista nézeteket hordozó, nácizmusra alapuló könyv, közben nem. Persze, vannak benne ilyen részek, de vannak olyanok is, amik tényleg normális dolgok. Hitler nem kis időre, hanem előre gondolkodott, hogy a birodalom, hogy nézzen ki, ha vége a háborúnak. Azért ez se semmi, szerintem. Hogy nem csak azt nézi, hú mekora birodalmam van, hanem fejleszteni akarta, építeni új utakat, hidakat, épületeket! Hitler pedig egy művelt ember volt, hiszen festő volt az I. vh előtt, teljesen normális életet élt, csak halála előtt pár hónappal golyózott teljesen be. Sokan teljesen elítélik őt, pedig meghódítani fél Európát nem kis dolog. Azonkívül fantasztikusan jó szónok volt, hiszen csomó országot tudott maga mellé állítani.
Félreértés ne essék, ezzel én most nem akarom őt így meg úgy védeni, csak a tényeket mondom. Hogy ne ítéljünk el embereket, hanem azért nézzünk utána, és gondolkojunk el rajta...
És ahogy művésznő is megírta, kitudja most, hogy nézne ki Európa, sok szép római és egyéb nemzetiségű épülettel.
Major: A PV szerintem a II. vh egyik legjobb tankja volt. De aSzovejetuniót akkor is nagyon nehéz lett volna bevenni. Nem a legjobb tank a t-34-es, de ha van belőle nagyon sok..?! Akkor jöhetnek Tigrisek is, lehet, hogy kilő 10-et, 20-at, de ha jön 50en? Meg melette sok elháritó?