Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 23 19:17 #12802

• koszta
Dávid okos és kitalál majd egy jó témát
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 24 13:17 #12808

• Dimitrij
Mi lett volna (veletek), ha nem javul meg az én \"drága\" netem és nem tudnám végre rendesen olvasni a fórumot (és írni is),mint régen???
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 24 15:25 #12812

• david9999999
Oké legyen ,itt a b:Mi lett volna ha nem sikerül \"kiépíteni\" a Red Ball expresszt?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 24 16:40 #12821

• Liberator
Ha nem sikerül, akkor biztos több amerikai veszteség lett volna, de a németek részéről ezt nem tudták volna mivel megakadályozni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 24 17:43 #12826

• koszta
1. Dimitrij, Dimitrij, mire mennénk nélküled..

2. Mivel ez meghatározta az amerikaiaknak az utánpótlását, jelentős szerepet játszhatott volna a statisztikákban. Ezt ügyesen megszervezték.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 24 19:19 #12847

• david9999999
Szerintem nem csak a statisztikát befolyásolta volna.Ha nincs az expressz akkor a szövetségeseknek sem lett volna utánpótlása.Az az érem másik oldala hogy ettől a németeknek nem lett volna jobb ahogy Liberator is mondta ,de azon a hadszíntéren szerintem mindenképp állt volna a háború hosszabb rövidebb ideig.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 25 05:21 #12867

• Chriss1
Attól függ... igaz hogy ez már nem befolyásolhatta szerintem a háborút de a szövetségeseknek így is sok mindent meg kellett tenni hogy legyen a katonáiknak utánpótlása... de meg tudták volna szerintem azok oldani okosabbak annál
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 25 16:25 #12879

• koszta
A vasút volt a legjobb és legolcsóbb szállítási eszköz. Ha mással kellett volna szállítaniuk, biztosan drágábbra jöttek volna ki. Ez is fontos egy háborúban, hogy mire megy el a pénz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 25 16:30 #12881

• Teleki
Mondjuk, ha elhúzódnak nyugaton a harcok, Sztálin több területhez jutott volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 25 18:21 #12885

• Zeki
Szerintem akkor akármit kisajátíthattak ,mert nem volt aki ebben megakadályozza őket, így még a vonatokat is megszerezhették.

Csak ütközött volna valamilyen ellenállásba nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 25 19:11 #12895

• koszta
Sztálin? Milyen ellenállásra gondolsz? Ha tovább megy a Berlin vonalon, akkor ott már nem lett volna komolyabb ellenállás, a német harcosok legtöbbje megadta volna szerintem magát, mivel vezető akkor már nem igazán lett volna. Addig nyomultak volna, míg nem találkoznak az amerikaiakkal. Tovább nem lehet

Tegyük fel, hogy a háború kicsit elhúzodik valamilyen ok(ok) miatt, és mondjuk csak 1947-ben lett volna vége. Ez alatt a két év alatt már lett volna atomja a szovjeteknek is, meg a németeknek is az amerikaiak mellett.
Szerintetek ekkor hogy alakult volna a háború? Miután látták, hogy az atombomba éles bevetésen milyen, dobtak volna még a többiek is máshova?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 25 20:21 #12904

• david9999999
Biztos vagyok benne hogy a többiek is ledobták volna.Az amerikaiak sem tudták megállni pedig ők nem is ismerték az igazi pusztítását.De azok után hogy példát mutattak a többieknek elkerülhetetlen lett volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 25 21:15 #12909

• Bazooka Joe
Hát a németek a sarokba szorított állat példájából kiindulva biztos, hogy bevetették volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 26 13:36 #12915

• Liberator
Lehet, hogy Teleki arra gopndolt, hogy ha Sztálin tovább nyomul, a háború után máshogy osztják fel a területeket. Még több terület lett volna szovjet fennhatóság alat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 feb. 26 14:04 #12922

• Zeki
A németek hogyan dobták volna le? Vagy még lett volna mivel?

Az amerikaiak akkor biztos Berlinre is dobtak volna...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla