Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 09 20:40 #14156

• Kurt Tank
Nagyon sok minden mutat a németek \"bűnösségére\", ismétlem ma senki sem tudja, hogy mi is volt akkor!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 17 17:35 #14190

• koszta
Eléggé valószínú, hogy német gépek voltak. Legalábbis minden jel erre mutat.

No újabb témakör esetleg?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 18 11:26 #14210

• Oberstgruppenführer
Mi lett volna ha, Sztálinnak sikerül megyeznie Hitlerrel 1944-ben és Hitler nem zárkózik el mindenféle tárgyalások elől az Amcsik meg a Brittek brutális helyzetbe kerültek volna hiszen a Németeknél a technika és a minőség az Oroszoknál meg a mennyiség legyőzhetetlen párosítás.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 18 13:06 #14218

• művésznő
Két dudás egy csárdában? (Mindketten világbirodalmat akartak.) Ááááá, már csak a hiúság miatt sem!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 18 13:54 #14219

• koszta
De ha lett volna. Azért az amerikai haderő sem gyenge, főleg, hogy nekik is volt bőven tartalék is, meg fejlettség is a háttérben. Anglia ekkora annyira nem számított volna már szerintem, hiszen őket az amcsik támogatták, és ez esetben nem kaptak volna annyi mindent az angolok. Érdekes lett volna akkor is, hiszen lázongások lettek volna ugyanúgy Franciaországban például. Szóval ezeket nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 18 15:08 #14224

• david9999999
Lehet hoogy nem gyenge és ha tényleg leszámítjuk az angolokat akor csak egy amerika van a németek és az oroszok ellen akik szintén elég fejlettek voltak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 18 20:41 #14228

• Teleki
Állítólag a háború után Sztálin is azt mondta, hogy \"A németekkel együtt legyőzhetetlenek lettünk volna.\"
Lehet, hogy akár az is elég lett volna ha nem harcolnak a németek ellen.Az, hogy ők összefogjanak, hát...Túl sok az ideológiai ellentét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 19 13:54 #14242

• művésznő
Miért az oroszok a németek nélkül is legyőzetlennek bizonyultak, nem? De ha tényleg összeálltak volna, vajon melyik fél alkalmazkodott volna a másikhoz? Hitler lett volna-e kommunista, vagy Sztálin náci?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 19 15:09 #14243

• Oberstgruppenführer
Én úgy gondoltam, hogy szétgyalázzák az USA-t addig félreteszik a kommunizmust meg a nácizmust és utána felsorakozik a Német Szovjet hadsereg az 1939-es Német-Szovjet határon és megvívják a világuralomért és az ideológiáért folyó végső nagy ütközetet amit természetesen a Németek nyernek. Ezt kb befejezték volna 1959-ig és mostanra már igen cifra világ lenne
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 20 17:15 #14259

• PanzerfaustHans
Az osztályfőnököm azt mondta hogy ha nyertek volna a németek akkor mindenkit megöltek volna. Szerintem ez egy nagy kamu.<br><br>Szerkesztette: PanzerfaustHans, Időpont: 2009-04-20 19:17
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 20 17:20 #14260

• koszta
PanzerfaustHans írta:
Az osztályfőnököm azt mondta hogy ha nyertek volna a németek akkor mindenkit megöltek volna. Szerintem ez egy nagy kamu.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: PanzerfaustHans, Időpont: 2009-04-20 19:17

Szerintem is nagy kamu. Mi az, hogy mindenkit megöltek volna? Nem maradt volna, csak a német nép?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 20 17:22 #14261

• koszta
művésznő írta:
Miért az oroszok a németek nélkül is legyőzetlennek bizonyultak, nem? De ha tényleg összeálltak volna, vajon melyik fél alkalmazkodott volna a másikhoz? Hitler lett volna-e kommunista, vagy Sztálin náci?

No ez egy szép kérdés. Egyik makacsabb, önfejűbb ember, mint a másik. Leginkább egy merénylet áldozata lett volna az egyik, majd olyan vezető került volna ki, aki alkalmazkodna a másikhoz. Ebből a két emberből nem nézném ki, hogy alkalmazkodtak volna egymáshoz. Egyedül a zsidók elleni gyűlöletben lehettek volna partnerek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 21 11:05 #14263

• PanzerfaustHans
koszta írta:
PanzerfaustHans írta:
Az osztályfőnököm azt mondta hogy ha nyertek volna a németek akkor mindenkit megöltek volna. Szerintem ez egy nagy kamu.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: PanzerfaustHans, Időpont: 2009-04-20 19:17

Szerintem is nagy kamu. Mi az, hogy mindenkit megöltek volna? Nem maradt volna, csak a német nép?

Szerinte igen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 21 12:18 #14264

• művésznő
Mint a Hegylakóban: \&quot;Csak egy maradhat.\&quot; És azután mi van? <br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-04-21 14:18
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 ápr. 21 16:11 #14267

• Oberstgruppenführer
Az az egy aki megmaradt halandó lesz ez a jutalma szép kis történet volt a hegylakó
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla