Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 11:45 #17128

• művésznő
Sokféle \"elméletről\" hallottam, mert azokból aztán nincs hiány! De minden esetre beteg lelkületre vall, ha mindenkiben az ellenséget, a rossz szándékot véli felfedezni valaki. Bízom benne, hogy talán a magyar nemzetnek nem ilyen beteges lelkülete van, vagy ha mégis, még meggyógyítható.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 11:49 #17129

• Bazooka Joe
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de ezt az elméletet tanítják elvileg töriből, tehát nem biztos, hogy általánosíthatóan hamis. Én meg abban bízom tudod, hogy cselekvőképes emberek is élnek ebben az országban, nem pedig csak olyanok akik folyton vegetálnak, és jó képet vágnak az adott helyzethez.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-07-21 13:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 12:03 #17130

• művésznő
Nem tudom kik azok, akik jó képet vágnak hozzá, én nem sűrűn találkozom olyanokkal. De a hőzöngés, a nemzetközi elnyomásra hivatkozás, meg hasonlók szintén nem mozdítják előre Magyarország javát.
A cselekvőképességet én is nagyra értékelem, csak nem a szájalás terén.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 12:07 #17131

• Bazooka Joe
Talán azért sok ebben az országban a \&quot;hangember\&quot; mert pl.: honatyáink nem az elvárásoknak megfelelő színvonalon dolgoznak.

Az egyszerű ember meg, hogy fejezze ki magát ha nem a szólás alapján?! Vagy te erre (is) tudsz jobb megoldást?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 12:15 #17132

• művésznő
Én meg attól tartok, igaz a mondás, miszerint minden népnek olyanok a vezetői, amilyen ő maga és amilyet megérdemel. Ezt termelte ki magából az ország. Eddig. Bízzunk benne, hogy ennél többre is képes a magyarság! Csak ezt kicsibe és mindenkinek önmagával kezdve lehet megváltoztatni, amire gyengécske a hajlandóság...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 12:19 #17133

• Bazooka Joe
De tudod a buta embereket könnyű ám becsapni mondjuk konkrétan a választások előtt. És buta emberekből sok van ebben az országban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 12:26 #17134

• művésznő
Látod, látod! Itt van a teendő, a tettre kész honfiak számára: nevelés, oktatás, szolidaritás, segítség és szolgálat egymás felé, mert nincs olyan kormány, aki ezt megtenné, megtehetné az ország polgárai helyett. De amíg mindenkit csak a saját kertkapujáig érdekli a világ és az ország, addig fölösleges zúgolódni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 12:33 #17135

• Bazooka Joe
Márpedig a legtöbb magyar embert ahogy írtad csak a kertkapujáig érdekli a probléma - leginkább az ő saját problémája. Nos igen nem igazán vagyunk csapatjátékosok, de ez is egy probléma a sok közül. Én, és azt hiszem a honlapon több srác is jövőre fog először szavazni, és istenemre még mindig nem tudom, hogy kik azok akikre érdemes lenne... nincs egy olyan párt akikben maximálisan megbíznék sajnos. De azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 13:57 #17141

• művésznő
Na, Joe, ezt nagyon bölcsen teszed! Mármint, hogy nem bízol egy pártban sem. A pártok nem is arra valók, hogy bízzanak bennük az emberek. Különben borítékolható a csalódás. Számomra az szimpi egy pártban, ha képes minél nagyobb teret biztosítani az embereknek arra, hogy összefogva eredményeket tudjanak elérni. Ők és nem a párt, meg a kormány, meg az Optimusz fővezér.
Ha meg nem lépnek ki a népek a kiskertjük ajtaján, úgy továbbra sem lesz vidámabb itt az élet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 14:15 #17144

• koszta
Én például jövőre fogok először szavazni. Az is komoly baj, hogy nagyon sok ember el sem megy szavazni \&quot;úgysem lesz jobb címszóval\&quot;. Vagy, hogy \&quot;minek szavazzak úgyis mind a két párt rossz\&quot;. Csakhogy nem csak két pártban lehet gondolkodni, hiszen ez a szép a demokráciában, hogy van több kicsi is. Aki meg megtehetné és nem megy el szavazni, az meg ne szólaljon meg, hogy milyen rosszul él, mert még annyit sem tett érte, hogy elment és szavazott.
Amúgy pedig én személy szerint tudom (nagy valószínűséggel), hogy melyik pártra fogok szavazni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 14:26 #17146

• művésznő
Bizony szavazni, nem csak lehetőség, de kötelesség is! Hiszen sokan az életüket áldozták azért, hogy minekünk meglehessen ez a demokratikus szabadságjogunk. Ennyivel hát nem csak magunknak, de nekik is tartozunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 16:36 #17153

• Oberstgruppenführer
Így van művésznő nem szabad várni Optimusz Fővezérre ebben igazad van (Különben is Megatron párti vagyok ).

De mi itt nem igen tehetünk semmit emlékezz Október 23-ra 2006-ban hány ember vonult az utcára, hogy kifejezze szerinte ez a politika ami most folyik nem helyes és sz*rt rájuk mindenki. Tehát nekünk innen kitörni nem sok esélyünk van mivel nincs olyan párt amire nyugodt szívvel szavazhatnál aki eljut odáig ,hogy pártot alakíthat azok mind meg vannak vezetve már. Tisztes magyar embert nem engednek a politizálás közelébe nehogy valamit jól csináljanak. Vagy valami olyan dologba belenyúlhassanak ami az ő bűnösségüket leleplezi.

Moderálva.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-07-21 18:44
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 17:09 #17154

• művésznő
Utólag mindig könnyebb okosnak lenni, csak sokszor olyankor már késő bánat. Én lázadok és lázítok is mindenkit az ellen az általános szolgalelkűség ellen, amit tapasztalok. Tudniillik azt veszem észre, hogy az emberek (és igen ti is) csak abban tudtok gondolkodni, hogy pártoktól, meg kormányoktól függ az életetek, sorsotok, boldogulásotok. Tudom, hogy ez elég fontos, de nem kéne bálványozni a politikai hatalom szereplőit. Hozzánk hasonló ember mindegyik, nem pedig a Megváltó.
(Másrészről meg a tisztes magyar emberek zöme nem eltiltva vannak a politikától, hanem inkább elidegenedve. De érdemes ezen változtatni.)<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-07-21 19:10
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 17:15 #17155

• Bazooka Joe
Nem csak a párttól függ az életünk, de az az igazság, hogy hatással van azért rá azzal, hogy milyen rendeleteket hoz mondjuk példának okáért az adott kormánypárt. Ez van.
Én pl. egyáltalán nem bálványozom ahogy mondtad ezeket a vezetőket. De még mindig jobb foglalkozni a politikával, mint kukának maradni akivel mindent elhitethetnek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 17:24 #17158

• művésznő
Igaz, de nem is erről beszéltem. Azt is elismertem, hogy nagy hatással van az életre (ezért fontos elmenni szavazni), de a gyakorlatban azt tapasztalom, hogy az embereken, egy-egy kormányzati bejelentés kapcsán, eluralkodik a pánik, meg a világvége hangulat.(Kampány során meg az eufória, hogy mostantól majd lesz itt Kánaán meg minden!) Persze ez is érthető egy pontig, de azok a mélyen rögzült reflexek az elképesztőek, amikből süt, hogy a mindenható állam lebeg az emberek szeme előtt.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.10 másodperc
Joomla templates by a4joomla