Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 21 22:40 #17167

• Vezér
<br><br>Szerkesztette: Vezér, Időpont: 2010-03-05 18:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 22 06:26 #17177

• Liberator
Ezt már más szájából is hallottam, hogy a demokrácia nem a magyaroknak való.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 22 08:55 #17190

• művésznő
Miért? Mert, hogy nekünk mindig kell valaki, aki megmondja mit és hogyan? Mert magunktól nem vagyunk képesek rendesen élni, dolgozni? Mert csak fenyegetés, büntetés, diktatúra és elnyomás alatt vagyunk hajlandók becsületesek és szorgalmasak lenni? Na, szép! Akkor meg mire föl az a nagy büszkeség?
Az államok működése, a nemzetek működésének tükre. Minél korrektebb és pozitívabb egy nemzet mentálisan, annál korrektebb és pozitívabb az államszervezete. Mert az államot az emberek szervezik és működtetik. Ezért mondom én, hogy hamis ábránd pártoktól, meg politikai rendszerektől (pláne diktatúrától) várni a szebb jövőt.
(Gondoljátok, hogy egy korrupt, becstelen, trehány emberből, majd egy csapásra jellemes, fegyelmezett, becsületes politikus lesz, ahogy megválasztják?)<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2009-07-22 11:05
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 22 18:05 #17196

• koszta
Az is baj, hogy sokan csak mondják a magukét, de semmi érvet nem tudnak felhozni, hogy miért mondják azt. Mert ezt hallották mástól... De azért utána nem néznek, nem olvasnak. Most innentől kezdve arra vezetik őket, amerre akarják a politikusok. És az tény, hogy van egy pár ott fenn, akinek megvan a magához való esze. Ők vígan élnek, bolondítják a népet. És én azt mondom, hogy amíg ezt megtehetik, amíg bolondítható a nép, tegyék is. Én azokkal az emberekkel, akikkel jóban vagyok, mindig próbálom érvelni a dolgokat, meg, hogy nézzenek utána jobban, stb., stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 23 08:09 #17217

• művésznő
Nehéz ügy, mert egyrészt, ha mindennek lelkiismeretesen utána akarsz járni, akkor szinte nyomozónak kéne lenni, mert érvek vannak pro és kontra (mindenki hallomásból informálódik), másrészt meg sehonnan-jött figurák bukkannak fel a politikában egyik napról a másikra és a szereplésük nem teljesítmény szerint ítéltetik meg, hanem pusztán politikai marketing kérdése az egész. Ezért a sommás, párthű állásfoglalások, se a kiábrándult legyintés nem segít változtatni ezen. A pártfunkcionáriusok egyenruhája mögött levő pőre ember rejti a lényeget, a titkot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 27 17:51 #17398

mi lett vna ha hitler a parancsnokaira bízza a háború lényegi megvívását? szerintem mindössze 1 kárpátokkal lennénk gazdagabbak... de ezt a kérdést 1 év múlva szerintem bárkinek be tudom bizonyítani...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 júl. 27 18:30 #17399

• Oberstgruppenführer
Miért te mit jósolsz egy év múlva mi lesz?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 aug. 07 09:00 #17551

másik fontos kérdés: mi lett volna, ha nem küldik el a páncélos hadsereget az olajmezők elfoglalására oroszországban, hanem moszkva ellen vezénylik őket?

akkor moszkva elesik, így valóra vált volna hitler terve , miszerint moszkva nélkül hitüket vesztik az oroszok...valószínűleg...és onnantól már csak 300 kipihent kínából odavezényelt hadosztályt kellett volna megsemmisíteniük! xD bár az esélyeik így sem rózsásak, de mégis több benne a ráció.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 aug. 07 09:12 #17552

bocsi hogy nem válaszoltam csak mindíg összekeverem melyik a fórum eleje és a vége.. . kész lesz a játékom, és akkor mindenki bebizonyíthatja taktikai érzékét, és minden ha... jellegű kérdésére választ kaphat... ennél talányosabban nem tudok fogalmazni...XD

ha érdekel, írj rám személyesen elmonom a játék körvonalait
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 aug. 09 07:21 #17570

Melezor írta:
mi lett vna ha hitler a parancsnokaira bízza a háború lényegi megvívását? szerintem mindössze 1 kárpátokkal lennénk gazdagabbak... de ezt a kérdést 1 év múlva szerintem bárkinek be tudom bizonyítani...

Ezen a kérdésen ellehetne meditálni rengeteget.Szerény véleményem szerint se Hitler se pedig lenyűgöző tábornokai nem nyerhették meg ezt a háborút,akármit is csinálnak.De tegyük fel ha meg is nyerik, vagy eltűntünk volna a föld színéről (pl: Az árja faj elmélet) vagy szövetségesek révén arany életünk lett volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 aug. 09 07:35 #17571

Melezor írta:
másik fontos kérdés: mi lett volna, ha nem küldik el a páncélos hadsereget az olajmezők elfoglalására oroszországban, hanem moszkva ellen vezénylik őket?

akkor moszkva elesik, így valóra vált volna hitler terve , miszerint moszkva nélkül hitüket vesztik az oroszok...valószínűleg...és onnantól már csak 300 kipihent kínából odavezényelt hadosztályt kellett volna megsemmisíteniük! xD bár az esélyeik így sem rózsásak, de mégis több benne a ráció.

Hitler az olajmezők nélkül semmilyen nagyszabású hadműveletet nem tudott volna véghezvinni.Ha másfelé veszi az irányt annak tragikus következményei lehettek volna.Szerintem túl sok választása nem volt.
A Német hadsereg olaj nélkül annyit ért volna mint egy autó kerék nélkül:whistle:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 aug. 09 09:45 #17574

hát... annyi tartalék még volt a híres neves hadseregének , hogy először iktassa be moszkva elfoglalását és 1 hónappal későbbre tegye az olajmezők le stipistopplását

a másik kommenthez: szerintem ha meg nem is nyerik a háborút a tábornokok, e jóval megnehezíthették volna a szövetségesek dolgát. ha mást nem is mondok, de ez az \&quot;utolsó emberig utolsó lőszerig\&quot; duma nem túl célravezető. sokkal értelmesebb lett volna visszavonulni és újraszervezni a védelmet (ahogy olaszországban megtették és meg is volt az eredménye)

és még 1 harmadik: nem biztos hogy jobb lett volna ha 1 pszichopata kénye-kedve szerint okoskodhatott volna az országunk ügyein...az más kérdés hogy most is ez a helyzet de ne politizáljunk
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 aug. 12 13:37 #17639

• kisnikus
Új kérdés mi lett volna ha Hitler nem áldoz annyi pénzt és egységet a zsidók kiírtására?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 aug. 12 14:26 #17640

nem áldozott
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 aug. 19 08:44 #17685

Ez igaz sok katona volt a hátországban ha azok fronton harcoltak volna azzal jóval növelték volna a saját esélyeiket
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla