vezér amit kifejtett arra én már egy előző comiban utaltam csak senkinek nem esett le

amúgy pedig művésznő nincs igazad. HÁBORÚBAN és sajnos néha azon kívül is annyira természetes az erőszak, hogy észre sem vesszük. vegyünk példának a sulimat (minden kicsiben kezdődik!!!) szinte senkinek nem tűnik fel, ha 2 srác éppen összeveri egymást a szünetben. Volt, h 1 tanár is elment mellettük, anélkül, h, észrevette volna!
amúgy pedig adolf nem irtotta, nem irtatta, nem is adott parancsot az irtásukra és nem is kért meg szépen senkit hogy irtsa a zsidókat! Hitler munkatáborokba vezényelte őket és elvette a pénzüket mert ő már akkor látta, hogy a világ pénzének 90%-a zsidó kézben van. Úgy gondolta, hogy ez a lé nem tenne rosszat az ő kis németországával sem. És mit vársz? ha a frontkatonák éhen halnak akkor a munkatáborokban bőségesen élnek??? \"természetes\", hogy ilyenkor ott is 100 000 számra hullanak az emberek. hjaaa 1 kérdés: azt tudjátok h németország a mai napig 3000 márka (összegű) kártérítés kénytelen fizetni minden zsidónak?
és még 1 utolsó. 1 munkatábornak (\"haláltábornak\") szerintetek hány fős személyzet kell? mert ha terelni kell és felügyelni a bentlakókat, elég 1-2 ezer ha nagy tábor volt, pl: birkenau DE ha azokat az embereket meg is ölik (egyes ruszki feljegyzések szerint 3000 embert naponta) mennyi ember kell a megölésükhöz, és eltakarításukhoz? mert 1 ember teteméhez is legalább 2 másik kell... ennyi katonát tudott nélkülözni a német haderő???
na jó ez az uccsó... EGÉSZ EURÓPÁBAN a háború kitörésekor élt 8 000 000 zsidó...ebből ugye meg lett gyilkolászva 6 000 000 nos akkor kérdem én:
HOGY A FRANCBAN MARADHATOTT A HÁBORÚ UTÁN 5 000 000??? aki most azt mondja betelepültek, az előbb gondolkodjon! ki a franc akar 1 rommá lőtt, porig rombolt \"városhalmazba\" települni? nos, a világon senki...
köszi bocsi kicsit hosszú lett de remélem érteitek.