Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 02 18:22 #19181

• Liberator
Hansen írta:
Sturm írta:
Sziasztok!
Már sok ideje nem találkoztunk, de remélem emlékeztek rám...
Sok idő eltelt mióta nem írtam, ezen idő alatt pedig bőven volt időm hogy kétszeresére duzzasszam 2. vh.-s ismereteimet.
Tehát:Én nem hiszem, hogy isten azon az oldalon állna, ahol a gazdagság, a pénz, és a hadsereg legfejlettebb mivolta van.
Egy nagyobb konfliktusban az Egyesült Államokat (mivel gondolom rá gondoltatok:) ) valószínűleg megvernék, mert az oroszok-csak úgy példának-egyre jobb fegyvereket kreálnak.
És ha már kötelező katonai szolgálat se lesz...

Én meg nem hiszem, hogy van isten.... Csak sok embernek muszály valamiben hinnie, hogy nyugodtabban teljenek a napok.....

OFF:
Ezt én is így látom. A mai kiábrándító világban egyre többen kezdenek el hinni valamiben, bár legbelül tudják hogy nem létezik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 02 19:16 #19184

• koszta
OFF: A muszáj szót pontos j-vel írják Hansen. A legtöbben mégis ly-al írják le, helytelenül.

Viszont van egy mondás, mely szerint lövészárokban nincsenek ateisták.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 03 08:27 #19198

• művésznő
Nem OFF: Istent meg nagybetűvel írjuk, mivel személyről van szó! (Lehet, hogy aki hisz Istenben, annak nyugodtabban telnek a napjai, mondjuk ez szerintem nem hátrány, aki viszont nem hisz benne, annak reménytelenül és hiábavalóan telnek.)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 03 09:20 #19200

Művésznő, te reménytelenül maradi vagy...

Én teljesen boldog vagyok, pedig nem hiszek Istenben

mégsem telnek feleslegesen a napjaim!

Mindössze a tényeknek hiszek! Isten nem tény, hanem 1 feltevés, az egyház pedig kétszínű pénzhajhászok gyülekezete (természetesen ez nem mindegyikőjükre igaz, de a vezetőségre mindenképp)

Figyelj a helyesírási hibákra.Egy mondat nagy betűvel kezdődik csakúgy mint a másik ember neve!!<br><br>Szerkesztette: david9999999, Időpont: 2010-02-22 21:10
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 03 09:52 #19206

Remélem nem OFF,

De azért remélem ezt Te sem gondoltad komolyan...... Mert ez keményen viccnek is rossz, hogy aki nem hisz ISTEN-ben, annak reménytelenül és hiábavalóan telnek a napjai.... Nem ismerlek de szomorú életed lehet ha csak a hit miatt telnek reménytelien és nem hiábavalóan a napjaid......

Egész eddigi 23 évem alatt bármi történt is velem, azt vagy a családomnak, vagy magamnak esetleg ismerőseimnek köszönhetem, senki másnak köze nincs hozzá... A rossz dolgokat meg inkább hagyjuk. Legtöbbször teljesen boldog vagyok, nem telnek a napjaim reménytelenül..... Ha nem az egyház lenne a legszánalmasabban kétszínű, álszent akkor is próbálnék annyira távol maradni amennyire lehet.

De mint írtam kinek a pap, kinek a paplan...

Koszta: teljesen igazad van, a lövészgödrökben az is elkezdett hinni aki előtte nem tette.<br><br>Szerkesztette: david9999999, Időpont: 2010-02-22 21:13
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 03 11:12 #19217

• művésznő
Nos, aki nem hisz Istenben, annak az élete annyi, hogy itt rontja a levegőt (ha szerencséje van) 120 évig és mindent amit összehord, a molynak meg a rozsdának gyűjti. Mi ez, ha nem hiába való? Reménysége meg legfeljebb annyi, hogy nem a pincebogarak laknak jól vele, hanem a nyüvek. És még ha ennyi volna csak, hát még örülhetne ennek is, de ott vár rá még a Pokol is.
A halállal, pusztulással minden és mindenki értelmét veszti. Ezért mondtam, hogy aki elutasítja Istent, annak az élete végső soron nem több, mint, amit fent leírtam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 03 12:24 #19220

művésznő írta:
Nos, aki nem hisz Istenben, annak az élete annyi, hogy itt rontja a levegőt (ha szerencséje van) 120 évig és mindent amit összehord, a molynak meg a rozsdának gyűjti. Mi ez, ha nem hiába való? Reménysége meg legfeljebb annyi, hogy nem a pincebogarak laknak jól vele, hanem a nyüvek. És még ha ennyi volna csak, hát még örülhetne ennek is, de ott vár rá még a Pokol is.
A halállal, pusztulással minden és mindenki értelmét veszti. Ezért mondtam, hogy aki elutasítja Istent, annak az élete végső soron nem több, mint, amit fent leírtam.

Mert ha hiszel Istenben akkor nem a rozsdának gyűjtöm pl a kitüntetéseket? ....??....??? Te a halálnak élsz? Mert én az életnek, a napnak, a percnek. És majdnem minden percét élvezem. Ha meghalok akkor meg már nem fog érdekelni semmi... Pff azért ennyire elfogultan nem kéne a vallásról vélekedni.

A vallástól jobb a világ?? Egységes? NEM, rengeteg ember halt meg és fog meghalni a vallás miatt...<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-10-03 14:26
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 03 12:31 #19222

• Bazooka Joe
Nem kellene ezen megint elkezdeni vitatkozni! Szerintem tartsuk tiszteletben azt, hogy ki miben hisz, vagy miben nem hisz. Ez mindenkinek az egyik legbelsőbb magánügye.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 03 12:57 #19226

Bazooka Joe írta:
Nem kellene ezen megint elkezdeni vitatkozni! Szerintem tartsuk tiszteletben azt, hogy ki miben hisz, vagy miben nem hisz. Ez mindenkinek az egyik legbelsőbb magánügye.

Teljesen igazad van, de ha valaki azt írja, hogy az élet felesleges és reménytelen ha nem hiszek Istenben, akkor igenis elmondom a véleményem, de én ezt itt le is zártam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 03 14:42 #19234

• művésznő
A perc elmúlik, nem érdemes percemberként élni. Joenak igaza van abban, hogy tiszteletben kell tartani más meggyőződését, viszont ez nem jelenti azt, hogy érvelni ne lehetne, meg azt se, hogy a hitet egy unintelligens szemléletnek kéne beállítani.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 03 16:42 #19242

• Liberator
Ezt ne itt folytassátok. Van rá topik. Köszönöm.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 11 10:55 #19429

No és mi lett volna ha németek időben kifejlesztik pl a tigrist, és a gyengepontjait sikerül leküzdeni?
Mi lett volna, ha nem Cherbourg-ra öszpontosítanak, nem veszik be az elterelő műveleteket?
Mi lett volna ha a japánok nem támadják meg amerikát, és azok nem lépnek (még) be a háborúba?
És végül: mi lett volna ha a németek nyerik a háborút? Még az is lehet, hogy egy egységesebb világban élnénk. Ki tudja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 12 15:03 #19452

• Oberstgruppenführer
Sok függ attól ,hogy hogyan nyerték volna meg a háborút. Ha legyőzik az USA-t és a Szovjet Unió-t is akkor nyílván német hegemónia lett volna csak kérdés ,hogy meddig mert mint tudjuk minden nagy birodalomnak vége szakad egyszer. De az biztos ,hogy sokminden másképp alakult volna mint így a XX. században.

- Észak Koreát valószínűleg a japánok vonták volna írányításuk alá így ők harcoltak volna a Kommunista rezsim ellen.

- Izrael nem alakul meg és egy csomó háború elmarad a közel keleten.

- Vietnám szintén japán kézen lenne és ott is nekik kellett volna rendet tenni.

- Országunk kb akkora lenne mint 1941-ben.

- Az űrprogram valószínűleg csak Németország kezében lett volna.

- Kína is valószínűleg Japán alá tartozna és ott sem lenne Kommunizmus.

Ha viszont csak a Szovjeteket ütik ki a Németek és az USA-t nem akkor kb ugyan úgy mehetett volna minden mint így is történt csak nem a SZovjet Únió állt volna szemben az USA-val hanem a Náci Németország a hidegháborúban. És egymás atombombáitól félve robbantak volna ki a Kapitalista--&gt;&lt;--Náci összecsapások a földgolyón. Az Észak Koreaiak nem MIG-eket hanem Messereket, Nem T-34-eseket Hanem Párducokat kaptak volna és így tovább.
De szerintem a Németek előbb utóbb felülkerekedtek volna az USA-n mivel felhasználták volna a SZovjet ipari kapacitást is és úgy már túlteljesíthető az USA termelése.

Én így gondolom jöhetnek a pártoló és ellenérvek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 12 17:05 #19455

Egy kérdés kimaradt (bár erre elég egyszerű a válasz). Mi lett volna ha Németország dob atombombát amerikára...??
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2009 okt. 12 17:32 #19457

• Oberstgruppenführer
Amerika feltétel nélkül megadja magát.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla