Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 már. 17 18:29 #1568

• Dimitrij
Ez is jó, de nem történelmi esemény...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 már. 18 06:38 #1572

• koszta
Dimitrij talált. Egyébként tényleg hallottam már olyat, hogy valaki azt mondta a lengyel zászlóra, hogy árpád sáv
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 már. 18 07:18 #1573

• művésznő
koszta írta::
Dimitrij talált. Egyébként tényleg hallottam már olyat, hogy valaki azt mondta a lengyel zászlóra, hogy árpád sáv

Mér\' Koszta, az animáción lengyel zászló van?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 már. 18 16:58 #1574

• Dimitrij
művésznő írta::
koszta írta::

Mér\' Koszta, az animáción lengyel zászló van?

Igen Művésznő! Sok kicsi lengyel zászló egyben...
Amúgy nekem is mondtak már ilyet Koszta...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 már. 23 19:48 #1590

• koszta
Azért ez durva szerintem. Aki nem ért hozzá, inkább meg se szólaljon.
Kicsit viccesebb téma:
Mi lett volna, ha a honlapon meglenne már az új kinézet? Azaz, mivel kedveskednél a honlapnak?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 már. 23 20:19 #1595

• művésznő
Én siettem volna a gratulációval, elhalmoztam volna az alkotókat dícsérettel és ovációztam volna!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 már. 25 14:36 #1610

• Liberator
Mi lett volna, ha nem születik meg Churchill?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 ápr. 03 10:00 #1621

• művésznő
Én siettem volna a gratulációval, elhalmoztam volna az alkotókat dícsérettel és ovációztam volna!

Tényleg, mikor...?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 01 07:34 #1648

• koszta

Tényleg, mikor...?

Most

Visszatérve a Témakörhöz.
A feltett kérdés:
Mi lett volna, ha nem születik meg Churchill?

Szerintem ez is olyan kérdés, mint hogy mi lett volna, ha nem születik meg Hitler. Lett volna Angliában valami hasonló politikus, aki irányított volna. Bár ami tény, Churchill sokat segített nagyon hazájának. Amikor bombázták Londont a németek, ő is ott volt a néppel, és ez az emberenke is jól eshetett, láthatták, hogy a vezetőjük is ott van, ő sem menekült el más városba. Bár azt nem értem, miért utálta ennyire a magyarokat, amikor soha nem járt Magyarországon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 05 17:39 #1679

• Liberator
Akkor egy újabb: mi lett volna, ha Hitler és Sztálin betartaja a megnemtámadási szerződést?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 05 18:04 #1680

• Dimitrij
Bocsánat, de rossz a kérds, mert Sztálin nem szegte meg az egyezményt, sőt pont, hogy a németek azért jutottak be gyorsan a Szovjetunióba, mert Sztálin kitartott az egyezmény mellett és nem engedte, hogy az oroszok lőjék a németeket...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 06 12:37 #1681

• Liberator
De később kiderült, hogy Sztálin is megszegte volna, csak Hitler megelőzte.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 06 13:27 #1682

• Dimitrij
Nem, mert Sztálin pont, hogy a végsőkig hitt abban, hogy Hitlerrel közösen meghodíthatják a világot... És csak akkor hitte el, hogy a nácik megtámadták őket amikor Ő maga hívta fel Hitler-t...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 06 18:20 #1690

• koszta
Elején tényleg így hitte. Aztán később kiderült, hogy nem egészen így van. Hiszen a kutatások alapján rájöttek, hogy voltak szovjet kilövőállások a németek felé. És Sztálin is megtámadta volna Lengyelországot, csak nem számított arra, hogy a németek megelőzik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 06 19:53 #1694

• Dimitrij
A megnemtámadási egyezmény azért jött létre, mert Hitler megakarta támadni Lengyelországot, de így mindenképpen a USSR szomszédjává vált Németország. Sztálin pedig annyira bízott Hitlerben, hogy ezt bizonyitsa aláírta a szerződést. De a szerződésben az is benne volt, hogy Hitler és Sztálin együtt támadják Lengyelországot, ami meg is valósult. Arra viszont nem gondoltok, hogy azok a \"kilövő állások\", azért mert Németország felé álltak, még célozhatták Lengyelországot, mert földrajzilag: Nyugatról-Keletre a következő volt a helyzet. Német Birodalom, Lengyelország, Szovjetunió(Fehéroroszországi területe)...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla