Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 11 16:18 #46904

Bazooka Joe írta:
Ugyan ez nem régi hír, hanem mostani. Nem is tudtam nagyon eldönteni, hogy hova rakjam be...

Mi lenne ha Józsi bácsi lenne az új királyunk?!

index.hu/belfold/2010/11/10/daka_jozsef_...ett_a_magyar_tronra/

No ez, egy érdekes eset! Aki, vissza tudja vezetni a családfáját az Árpádokig, az jelentkezhet, és még benyújthatja trónigényét!! Hajrá!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 11 16:50 #46916

• Einer spinnt immer!
dehogy akar ő király lenni! csak a pénzre fáj a foga! adnák neki egy bőröndöt tele manival, már itt se lenne
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 11 16:56 #46920

• Bazooka Joe
Kamikaze írta:
Aki, vissza tudja vezetni a családfáját az Árpádokig, az jelentkezhet, és még benyújthatja trónigényét!!

Az aztán szép lenne...

Hát eléggé zavaros egy történet annyi szent.

Kíváncsi leszek, hogy mi sül majd ki belőle.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-11-11 17:56
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 11 17:00 #46924

• koszta
Számomra egy kicsit nevetséges ez a felvetés.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 11 21:44 #47052

• Einer spinnt immer!
új téma: Mi lett volna, ha Hitler végig kitart az Oroszok mellett???
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 11 21:51 #47054

• Gipszj
Einer spinnt immer! írta:
új téma: Mi lett volna, ha Hitler végig kitart az Oroszok mellett???

Összevesztek volna a szajrén.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 11 22:29 #47057

• Einer spinnt immer!
az tuti, de ezt úgy gondolom, hogy Hitler megvárta volna, míg a Szu oldalán legyőzik a nyugati világot, utána meg lerohanja a szövetségesét. szerintem így lett volna, mivel 2 dudás télleg nem fér meg 1 csárdában...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 20 18:06 #48626

• koi
Akkor is az lett volna a vége,hogy Hitler veszít,hisz a szovjetek túlerőben vannak.Mint a Hex Empire-ban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 20 18:10 #48630

• Zeki
Kamikaze írta:
No ez, egy érdekes eset! Aki, vissza tudja vezetni a családfáját az Árpádokig, az jelentkezhet, és még benyújthatja trónigényét!! Hajrá!

Ez érdekes történet. De nem kell az Árpádokig sem, sőt akár Habsburgnál, ott aztán ment minden fele. Például az is elég ha József nádorig visszavezeted magad, mert az a mellékág igaz vékonyka, de koronát jelentene...
Amúgy Dr. Habsburg Ottó kaphatná meg a trónt. Vagy hogy is hívják?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 20 18:52 #48644

• Einer spinnt immer!
koi írta:
Akkor is az lett volna a vége,hogy Hitler veszít,hisz a szovjetek túlerőben vannak.Mint a Hex Empire-ban.

De a németeknél meg ott lett volna a technika! Atombomba is kész lett volna már, hajajaj, oroszok eltűntek volna a térképről...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 20 18:54 #48645

• koi
De hát nem ér semmit az atombomba,ha bebújnak a föld alá,azt ott maradnak pár évig!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 20 19:22 #48653

• Gipszj
koi írta:

De a németeknél meg ott lett volna a technika! Atombomba is kész lett volna már, hajajaj, oroszok eltűntek volna a térképről...

Először is Németo. teljesen hibás irányba indult el. Másodszor ha egynépet eltüntetünk atombombával akkor annak nincs túlélője se a győztes se a vesztes oldalán. Gondoljunk Csernobilra, egész Európa kapott a sugárzásból (ki többet, ki kevesebbet) pedig az még egy atombombával sem ért fel. Egy akkora országnak mint a Szu. elpusztításához annyi atombomba kell, hogy utána a Föld lakhatatlanná válik. (nem én mondom) A föld alatt nem lehet évekig élni, meg nincs is értelme. Az izotópok felezési ideje olyan hosszú (több száz vagy ezer év), hogy semmi értelme a bombázást túlélni. A rádioaktív hulladék úgy megfertőzi a talajt (és azon keresztül a növényeket) hogy onnantól kezdve ha valaki véletlenül élve születik annak is két feje és öt lába lesz.<br><br>Szerkesztette: Gipszj, Időpont: 2010-11-20 20:23
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 20 20:18 #48661

• Einer spinnt immer!
Akkor pontosítok: persze, hogy nem teljesen irtották volna ki őket. Teljesen 1 népet nem lehet kiirtani, mivel valahol mindig akad túlélő... Szóval én úgy gondolom, hogyha Moszkva kapott volna egyet, akkor az megtörte volna az ellenállást, mivel nemcsak rombolóerejű, de morálcsökkentő hatást is kiváltott volna! Szóval az oroszok megijedtek volna egy ilyen fegyvertől, s kapituláltak volna...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 20 20:46 #48665

Gipszj írta:
koi írta:

Először is Németo. teljesen hibás irányba indult el.

Én úgy hallotam hogy rendesen elszámolták magukat az urániumra vonatkozó mennyiségekkel, tehát kb egy próbarobbantásnál eltűntették volna Európát, mert túl sok urán akartak felhasználni. Erről tudsz valamit?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2010 nov. 20 20:53 #48667

Akkor pontosítok: persze, hogy nem teljesen irtották volna ki őket. Teljesen 1 népet nem lehet kiirtani, mivel valahol mindig akad túlélő... Szóval én úgy gondolom, hogyha Moszkva kapott volna egyet, akkor az megtörte volna az ellenállást, mivel nemcsak rombolóerejű, de morálcsökkentő hatást is kiváltott volna! Szóval az oroszok megijedtek volna egy ilyen fegyvertől, s kapituláltak volna...

Én a németektől hiányoltam az oroszokkal való kooperálást, ki kellett volna használni, hogy abban az időben a paraszti és a nagykulák, nagyparaszti rétegben jelentős volt a cári befolysáltság illetve a velük való szimpátia.

Létre lehetett volna hozni a partizánokhoz hasonló tevékenységű csapatokat, a háttér fronton, antibolsevista, fehér, cári csapatokból álló csapatokkal operálni, propagandát, találni egy Romanovot, aki fellép mint új cár. Létrehozni a cári Oroszországot a megszállt területen, jobban bevonni az oroszokat stb.

Annak idején a fehér-vörös háborúban a fehéreket nagy társadalmi támogatottság jellemezte, ezt kellett volna kihasználni. De a németek ugye nem ezt akarták, jöttek az SD-vel, Gestapoval, Einsaintzgruppékkal, felsőbbrendűség,stb...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla