Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 23 11:47 #2176

• Wolf
Különben Európát (EU-t) szeretném én is látni a legnagyobb hatalomként.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 23 12:11 #2180

• Dimitrij
Ehez csak 2 dolgot szeretnék hozzáfőzni:

1. Európa már nem egyszer volt gyakorlatilag 1 személy által irányított Birodalom. Ezzel megint Napóleon-ra és Hitler-re célzok.

2. Én nem szeretném az EU-t egységes hatamoként látni. Szerintem undorító dolog, hogy Brüsszel-benm egy ember megszólal és Magyarországban eltörönel egy hagyomány-t vagy egy szokást.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 23 12:13 #2181

• Dimitrij
Az előzőt csak képletesen értettem. Lehet más Országban is hasonló dolog.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 23 13:07 #2185

• Liberator
Szerintem Japán is bele tudna szólni a világpolitikai helyzetbe. 2 atomtámadás, után kis idő múlva virágzó ország lett.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 23 14:20 #2191

• Dimitrij
Naná, felvirágozott mivel Hiroshima és Nagaszaki után elkeztek puszi pajtások lenni a jenkikkel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 23 16:48 #2204

• mirge27
Bele tudna, de nem akar...
Ha jól emlékszem mondtak valami olyat a közelmúltban, mikor a koreaiak robbantgatak, hogy ha koreának lesz atomfegyvere, akkor ők is csinálnak pár nap alatt... Megtehetnék, de nem akarják! És szerintem ez a helyes felfogás!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 23 20:01 #2214

• művésznő
Dimitrij írta::
Ehez csak 2 dolgot szeretnék hozzáfőzni:

1. Európa már nem egyszer volt gyakorlatilag 1 személy által irányított Birodalom. Ezzel megint Napóleon-ra és Hitler-re célzok.

2. Én nem szeretném az EU-t egységes hatamoként látni. Szerintem undorító dolog, hogy Brüsszel-benm egy ember megszólal és Magyarországban eltörönel egy hagyomány-t vagy egy szokást.

Én sem szeretném az EU-t világbirodalmi nagyhatalomként látni, mert nem lesz dicsőséges, de sajnos minden (most még nem látható) jel arra mutat. Ráadásul napjainkban fontolgatják, hogy állandó elnököt állítsanak az élére (2,5 éves váltásban) a jelenlegi fél éves mandátumú megbízott helyett. Új Babilon épül...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 25 20:22 #2336

• david9999999
Ha európa nagyhatalommá válna akkor az unió alapítóországai húznának belőle hasznot.Az olyan kis országok mint mi csak \"szívnánk\".De ha már vki nagyhatalommá fog válni az Japán de úgy hogy közben az unió megerősödését lehetetlenné fogja tenni(lásd a mai világot.Mennyi japán tartózkodik európában és ezek közül hányan dolgoznak tekintély érdemlő posztokban?elég sokan:D)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 26 09:18 #2346

• művésznő
david9999999 írta::
Ha európa nagyhatalommá válna akkor az unió alapítóországai húznának belőle hasznot.Az olyan kis országok mint mi csak \"szívnánk\".De ha már vki nagyhatalommá fog válni az Japán de úgy hogy közben az unió megerősödését lehetetlenné fogja tenni(lásd a mai világot.Mennyi japán tartózkodik európában és ezek közül hányan dolgoznak tekintély érdemlő posztokban?elég sokan:D)

Szia, David7×9! Köszöntelek, remélem köztünk maradsz!
Naná, hogy az alapító tagok viszik majd a prímet! Nem is a csatlakozók! Az unió ma még nem sokat mutat abból, hogy kinövi magát, de \"álló vízben lakik a béka\". A pillanatnyi helyzet szerint az iszlám országok, olaj nagyhatalmak sokkal esélyesebbeknek mutatkoznak e téren, mint Európa, vagy akár a távolkeleti országok, minden gazdasági fellendülésük ellenére. De ez még nem az a vég...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 26 18:40 #2400

• david
Szia művésznő!Úgy néz ki egy darabig maradok(beléptem a szerkeztőségbe is:D)Koszta osztálytársa vagyok.Amit mondtál teljesen igaz.Az olajban nagy pénz van főleg hogy egyre drágább.De ki tudja mi lesz a vége...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 26 18:50 #2405

• művésznő
Hova tűntek a 9-eseid?
Na, gratulálok a szép feladathoz, jó munkát szerkesztő úr!
Hogy visszakanyarodjunk a témánkhoz: az olaj áremelkedésének ez a mértéke gazdaságilag nem indokolt. Ez már inkább politika és hatalmi ambíciók érvényesítése. A kérdésed pedig, hogy ki tudja mi lesz a vége: hát én! Na de viccen kívül, lehet következtetni. Meg ott vannak a prófétai előre jelzések is...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 26 19:10 #2408

• david
Köszi szépen!
A 9-eseimet levetettem a főadmin úrral:D

A támához hozzászólva:ha más nem a prófétai előrejelzések mindíg ott lesznek:De véleményem szerint nem dőlt el ki lesz a \"világ ura\".KÖvetkeztetni mindíg lehet, de közbe jöhet bármi más mint például a korábiakban a nagy gazdasági világválság.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 26 19:16 #2409

• Liberator
Mesélj Művésznő, mi lesz a vége?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 26 19:17 #2410

• művésznő
Nekem tetszettek a 9-eseid ...
Pedig nem árt odafigyelni a próféciákra, mert ezek 75-80%-a már megvalósult. Maradt a történelemből még pár százaléknyi idő... Érdekes, hogy napjainkban, amikor egyre felgyorsultabb tempóban, sorra teljesednek be ezek az előre jelzések (pl. amiket Jézus megmondott),az emberek nem is ismerik ezeket...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 26 19:24 #2412

• Dávid
Hát igen nem sokan ismerik.Nincs idejük ezzel foglalkozni pedig ha jobban belegondolok tényleg a nagy része bejött.

(visszategyem a 9-eseimet?)<br><br>Szerkesztette: Dávid, Időpont: 2008-05-26 21:25
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.09 másodperc
Joomla templates by a4joomla