Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 16:10 #2448

• koszta
Szerintem fontos dolog az is, hogy el fog tűnni a gabona. Akkor ugye a kenyér és a sör is...

Én is várom a beteljesült dolgokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 16:34 #2456

• david9999999
Az tuti hogy éhséglázadások lesznek.Már most azok vannak
mi lesz később?A gabona is elfogtűnni meg mindenféle szemestakarmány.nem csak a felmelegedés meg egyebek miatt.Csak nézzük meg Dkeszi környékét hány szántóföldből lett építési telek?Mo-n nem éri meg mezőgazdálkodni és ez csak újjabb kiadásokat eredményez!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 16:35 #2457

• Liberator
Igen, én hallottam olyat, hogy a sör el fog tűnni 25 év múlva. Ki kell használni az alkalmat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 16:38 #2459

• david9999999
Elég 25 év ahoz hogy kihasználjuk a sör adta örömöket?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 17:48 #2474

• művésznő
Az éhinség több okból jelent egyre nagyobb problémát. Vannak ugye a természeti tényezők (urbanizáció, környezetszennyezés, klímaváltozás), aztán a népességnövekedés és a megújuló energiaforrásokra való növekvő igény (pl. bioüzemanyag). Nagyon helyénvaló észrevétel az éhséglázadások említése. Sok helyi konfliktust nem hatalmi ambíciók váltanak már ki, hanem az elkeseredés, a kilátástalanság, a pánik. Apokaliotikus szelek kezdenek fújdogálni.
(Nem ártana az embereknek sem újra megtanulni pár elfeledett öngondoskodási fogást, hogy hogy teremtsenek elő maguknak ételt az asztalra. Nagy kiszolgáltatottság kizárólag közértből élni...)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 17:52 #2478

• művésznő
Liberator írta::
Éhséglázadások már most vannak. A kőolaj ára meg szinte mindig emelkedik. Művésznő, mondanál pár dolgot ami beteljesült a Biblia jóslataiból?

Hogy szeretnétek? Idézettel, vagy csak felsorolva?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 17:59 #2481

• koszta
Szerintem elég ha felsorolod (esetleg ha valamelyik érdekesen van leírva, azt idézhetnéd), de én hiszek neked <br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2008-05-27 19:59
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 18:34 #2483

• david9999999
Hello mindenki!Halljuk azokat az jóslatokat!
Biztos érdekesek:D
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 18:37 #2484

• művésznő
Jó, akkor csak vázlatosan, ízelítő szintjén. Előtte azonban Rife megjegyzésére reagálva elmondanám, hogy ugyan belemagyarázni mindenbe mindent bele lehet, de a Biblia próféciái meglehetősen pontosan értelmezhetőek. Ehhez, igaz ismerni kell a Szent Írás egészét, mert egyik része értelmezi sokszor a másikat, úgyhogy abból szokott az értetlenség lenni, ha kiragadott mondatokkal zsonglőrködik valaki.
Szóval nagyon sok ószövetségi előrejelzés beteljesedett már a távolabbi múltban (Assziriai és Babiloni fogság, Méd-Perzsa és a Római birodalom felemelkedése és bukása, Jézus Krisztus élete, műve, Jeruzsálem pusztulása stb. Ezeket Dániel írta le legtömörebben.) De gondolom izgalmasabb számotokra az újabb korban, vagy napjainkban beteljesedő próféciák. Ilyen pl. a holokauszt. Ezt Ésaiás elég szemléletesen előre vetítette: \&quot;Megkopaszítja (!) az Úr Sion leányainak fejtetejét, és az ő szemérmüket megmeszteleníti. Eltávolítja lábaikról a láncokat, ékességeket. A fülbevalókat, karpereceket és a fátyolt. A gyűrűket, az ünneplő ruhákat és az erszényeket. És lesz a balzsamillat helyén büdösség, az öv helyén kötél és a felfodrozott haj helyén kopaszság, a szép köpeny helyett zsákruha és a szépség helyett homlokra sütött bélyeg (!).\&quot;
De Izrael állam újbóli megalapítása, a zsidóság szentföldre való visszatérése is ilyen, napjainkban beteljesedő prófécia, amit Jézus az utolsó idők egyik jeleként említett.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 18:48 #2485

• Liberator
Köszönöm Művésznő. A közeljövőben mi várható? Ír erről a Biblia?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 27 18:57 #2486

• művésznő
Naná, még csak most jön a java! Tegnap már beszéltünk erről érintőlegesen David9999999-cel. Átolvastad? (Iszlám világ megerősödése, majd bukása, egy közel-keleti fegyveres konfliktus, majd az Európai Unió nagyhatalmi szerepet kap és az armageddoni háború. Jelekként pedig világméretű éhinségek, földrengések, katasztrófák.) Mivel mi is tagjai vagyunk az Uniónak, nem árt tudni, mihez aszisztálunk, vagy esetleg mihez nem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 11:11 #2498

• koszta
Az emberiség elfogja magát pusztítani vagy nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 11:27 #2505

• Wolf
Hát...lehet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 13:07 #2518

• Dimitrij
Várjunk csak... Azt mondtátok, hogy elfog tűnni a sör...(Ez még nem is olyan nagy baj mert nem szeretem:laugh: ), de akkor eltűnik a vodka is (A vodkát szeretem:whistle: ) és akkor az egyik nagyhatalom eltűnik, mivel az oroszok nem bírják ki vodka nélkül...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 18:08 #2545

• Wolf
Szerintem váltsunk témát!!! A biblia nem tartozik bele a másodikvh-ba. Beszéljünk valami komolyabról. Példát nem tudok mondani.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-05-28 20:08
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla