Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 18:46 #2553

• művésznő
koszta írta::
Az emberiség elfogja magát pusztítani vagy nem?

Nem. Teljesen...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 18:47 #2554

• művésznő
Dimitrij írta::
Várjunk csak... Azt mondtátok, hogy elfog tűnni a sör...(Ez még nem is olyan nagy baj mert nem szeretem:laugh: ), de akkor eltűnik a vodka is (A vodkát szeretem:whistle: ) és akkor az egyik nagyhatalom eltűnik, mivel az oroszok nem bírják ki vodka nélkül...

Hát az oroszok befolyása is meg fog gyengülni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 18:50 #2555

• művésznő
Wolf írta::
Szerintem váltsunk témát!!! A biblia nem tartozik bele a másodikvh-ba. Beszéljünk valami komolyabról. Példát nem tudok mondani.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-05-28 20:08

Ez itt a latolgatások topicja, \"mi lett volna ha...\" mi lenne, ha? Teljesen témába vágó dolgokról van szó Wolf amikor világhatalmi próféciákról beszélünk és attól, hogy te nem szóltál még hozzá, nem komolytalan. Inkább szól hozzá!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 18:56 #2559

• Wolf
De nem a másodikvh-val van kapcsolatban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 19:14 #2562

• koszta
Ez így van most Wolf, a mi lett volna, ha témaköbrbe beletartozik, és szerintem elég érdekes téma. Eddig ha megnézed kicsit meg volt halva ez a rész ,azóta viszont jön több hozzászólás. Engem mindenesetre érdekel. És mivel holokauszt is benne volt, így háborúhoz is köze van.
Tényleg, első és második világháború meg volt jósolva? Meg, hogy itt Európában lesz?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 28 19:50 #2564

• művésznő
Igen, beazonosítható a világháború helye a próféciákban. Természetesen nem \"Európa\", meg \"Németország\" szerepelnek, hanem úgy, hogy az észak, illetve észak-nyugati föld. (A próféciák mindig Jeruzsálemhez viszonyítva beszélnek az égtájakról.)Azontúl a jellemzések sokat mondóak, hiszen a háború főszereplőjeként olyan birodalmat említ, ami igencsak passzol a Római birodalomról, aminek örököse a Német-Római birodalom lett és ennek feltámasztása, régi dicsőségének helyreállítása a Birodalmi Németország egyik fő célkitűzése volt. A Római birodalom eszméje, szellemisége a mai Európát is áthatja és egyre nagyobb hangsúlyt kap a globalizáció kapcsán. A Jenelések könyvében az angyal ezt mondja róla: \"A fenevad, amelyet láttál, volt és nincs, noha mégis van. (!) Itt van az elme, amelyben van a bölcsesség: a hét fő (utalás a szöveg korábbi részére)a hét hegy, amelyen az asszony ül. (...) És az asszony amelyet láttál, ama nagy város, amelynek királysága van a föld királyságain.\" Találós kérdés: Melyik az a híres város, amelyiket hét dombra építettek...?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 29 06:02 #2568

• Wolf
Róma?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 29 07:09 #2569

• művésznő
Úgy van Wolf! Nem volt nehéz, igaz?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 29 14:04 #2579

• Liberator
Töriből meg is kellett tanulni a dombokat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 29 14:08 #2580

• művésznő
Fel tudnád sorolni Liberator?
(Érdekes, hogy a dombok neveit tanítják, de a jelentőségüket már nem annyira...)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 29 14:18 #2582

• koszta
Igen tanultuk bizony. Párat tudnék még elmondani:
caelius, aventinus, viminalis... hmm többre nem emlékszem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 29 14:26 #2583

• művésznő
Majdnem 50%...nem rossz! A többit meg mondja Liberator! De nem visszaélni ám vele, hogy én egyik nevét se tudom!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 29 14:35 #2585

• Wolf
Érdekes, nekünk nem kellet egy domb nevét se megtanulni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 29 14:46 #2589

• koszta
Nekünk töriből most Árpád ház van. És még latin szövegeket is tanulunk (bár az nem kötelező )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 máj. 29 16:38 #2596

• Liberator
Nekem csak a Palatinus nevű domb rémlik.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc
Joomla templates by a4joomla