Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 07:18 #3177

• Wolf
És attól hogy a TV-ben azt mondták nem feltétlenül igaz. Ezektől roszzúl szoktam lenni ( ), hogy valami biztosat mondanak az emberek amikor semmi bizonyítékuk sincs és már előre itélkeznek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 07:34 #3179

• Dimitrij
Wolf írta::
És attól hogy a TV-ben azt mondták nem feltétlenül igaz. Ezektől roszzúl szoktam lenni ( ), hogy valami biztosat mondanak az emberek amikor semmi bizonyítékuk sincs és már előre itélkeznek.

Azt nem mondtam, hogy nincs rá bizonyíték! Mert mutattak rá bizonyítékot... Ráadásul tárgyi bizonyítékot. Másrészt viszont nem értem, hogy miért véded ennyire a 20. század legnagyobb tömeggyilkosát... Harmadrészt meg most mondtad, hogy voltak a családjában/rokonságában elmebajosok. Ha egyszer benne voltak a családjában akkor, hogy mondhatod, hogy semmi köze nem volt hozzájuk? Ennyi erővel azt is mondhtnád, hogy semmi köze nem volt egy rokonához sem...<br><br>Szerkesztette: Dimitrij, Időpont: 2008-06-22 09:37
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 07:43 #3180

• Wolf
Mert nem olyan rokonságban volt velük mint pl. testvér. Hanem egy rokon. Most ezt nem tudom hogy milyen rokonságnak nevezik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 07:49 #3181

• Wolf
Nem tudom megfogalmazni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 08:08 #3182

• Dimitrij
Hahó! Vki álljon már mellém, hogy ebben most nekem van igazam!!! Akkor is akár milyen kicsit is rokon akkor is rokon és van hozzáköze! Ezt pont Hitler találta ki, hogy teljesen tiszta egészséges németnek kell lenni, úgynevezett \&quot;áriának\&quot;! És ennek Hitler nem felelt meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 08:12 #3183

• Wolf
Dimitrij írta:
Azt nem mondtam, hogy nincs rá bizonyíték! Mert mutattak rá bizonyítékot... Ráadásul tárgyi bizonyítékot. Másrészt viszont nem értem, hogy miért véded ennyire a 20. század legnagyobb tömeggyilkosát... Harmadrészt meg most mondtad, hogy voltak a családjában/rokonságában elmebajosok. Ha egyszer benne voltak a családjában akkor, hogy mondhatod, hogy semmi köze nem volt hozzájuk? Ennyi erővel azt is mondhtnád, hogy semmi köze nem volt egy rokonához sem...

És elmondanád hogy milyen tárgyi bizonyítékot találtak?<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-06-22 10:12
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 08:18 #3184

• Dimitrij
Dimitrij írta:
Azt nem mondtam, hogy nincs rá bizonyíték! Mert mutattak rá bizonyítékot... Ráadásul tárgyi bizonyítékot. Másrészt viszont nem értem, hogy miért véded ennyire a 20. század legnagyobb tömeggyilkosát... Harmadrészt meg most mondtad, hogy voltak a családjában/rokonságában elmebajosok. Ha egyszer benne voltak a családjában akkor, hogy mondhatod, hogy semmi köze nem volt hozzájuk? Ennyi erővel azt is mondhtnád, hogy semmi köze nem volt egy rokonához sem...

És elmondanád hogy milyen tárgyi bizonyítékot találtak?&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-06-22 10:12

Természetesen! Hitler szülőfalujában a temetőben egy sírt amire az volt ráírva, hogy Salamon Heidler és abban a faluban csak egy Heidler család élt... Szerintem ez elég tárgyi bizonyíték.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 08:22 #3185

• Wolf
Azért erre se vennék mérget, hogy egy család élt. Hogyha tudnának valami DNS mintát szerezni a tetemből, és Hitler egy közeli családtagjától, és ezek az eredmények egyeznének, talán elismerném hogy Hitler zsidó volt. Ja, és hogy ha bebizonyosodna, hog Salamon ténlyeg zsidó volt-e (kitudja lehet hogy a családnak csak egyszerűen tecett ez a név).De amíg nem történik ez meg...<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-06-22 10:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 08:57 #3191

• Kurt Tank
Most már teljesen lényegtelen, hogy Hitler zsidó volt-e, vagy sem! Legalábbis szerintem, de ha már itt tartunk, hogy Hitler elmeállapotát vitatjuk, akkor had ossszak meg veletek egy érdekességet, amit nem oly rég láttam a TV-ben. Azt kutatták, hogy miért készült Hitlerről olyan kevés TV felvétel 42-43 körül. Igencsak meglepő eredményre jutottak. Bevontak több neves szakértőt, igazságügyi orvosokat, kriminológusokat sőt még pszichológusokat is és arra jutottak, hogy Hitler drogozott. Tehát az elmélyével lehet, hogy semmi gond nem volt, ne hogy nem volt tiszta a tudata ez már biztos!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 08:58 #3192

• Dimitrij
A te állításod szerint Hitler szülőfalujában minden második család Heidler volt... Leelenőrizték mind még a németek, mind a britek, mind a jenkik és mind az oroszok, hogy élt-e másik Heidler család abban a nem túl nagy faluban... Nem találtak másikat... Vagyis 99% az esélye, hogy Hitler zsidó volt és mindössze csak 1% esélye van, hogy nem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 09:01 #3193

• művésznő
Hát igen... a Salamon zsidó név, ahogy a Dávid, a Dániel, a János, József, István, a Pál, a Péter... másrészről a Salamont azért ritkábban használják nem zsidó családokban.
Ami viszont a rokonságot illeti, az bizony lényeges és nem áll meg a testvéri fokon. Én például hajlamos vagyok annyira kiterjeszteni a rokoni értelmezést, hogy Ádámtól minden ember rokonságban van egymással. Ez persze bizonyos értelemben túlzás, de abban az értelemben mégsem, hogy felelősek vagyunk önmagunkon túl egymásért is, mert ami egyszer egyvalakivel megtörténik, az bármelyikünkel is megeshet.
Ami meg Hitlert illeti, bizony a maga családi hátterének ismeretében nem kellett volna másokét így firtatnia, meg osztályozgatnia, minősítgetnie...Nem gondoljátok?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 09:05 #3194

• Wolf
Igen tényleg drogozott, morfiumot is adott be az orvosa neki, de ő a drogokat azért szedte mert a ő \&quot;Isten álatal adományozott növénynek tartotta\&quot; (nem keresztény istenség) ami felerősíti a szervezetet. Amúgy mondok én is valamit. A német hadsereg több mint fele biztos hogy kipróbálta a drogot mert lehetett venni Németországban, sőt a hadsereg támogatta is ezt a tevékenységet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 09:11 #3197

• művésznő
Dimitrij írta::
A te állításod szerint Hitler szülőfalujában minden második család Heidler volt... Leelenőrizték mind még a németek, mind a britek, mind a jenkik és mind az oroszok, hogy élt-e másik Heidler család abban a nem túl nagy faluban... Nem találtak másikat... Vagyis 99% az esélye, hogy Hitler zsidó volt és mindössze csak 1% esélye van, hogy nem...

Azért ez erős túlzás. Mármint, hogy zsidó volt egyetlen esetleges rokon miatt. Ezt még a zsidók is kikérnék maguknak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 09:13 #3198

• művésznő
Igen tényleg drogozott, morfiumot is adott be az orvosa neki, de ő a drogokat azért szedte mert a ő \&quot;Isten álatal adományozott növénynek tartotta\&quot; (nem keresztény istenség) ami felerősíti a szervezetet. Amúgy mondok én is valamit. A német hadsereg több mint fele biztos hogy kipróbálta a drogot mert lehetett venni Németországban, sőt a hadsereg támogatta is ezt a tevékenységet.

Tyűűűű az okkultista mindenségit! Egy az egyben a Gonosz médiuma volt a tag. Igazi antikrisztusi figura... <br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2008-06-22 11:14
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 09:17 #3200

• Dimitrij
művésznő írta::
Hát igen... a Salamon zsidó név, ahogy a Dávid, a Dániel, a János, József, István, a Pál, a Péter... másrészről a Salamont azért ritkábban használják nem zsidó családokban.
Ami viszont a rokonságot illeti, az bizony lényeges és nem áll meg a testvéri fokon. Én például hajlamos vagyok annyira kiterjeszteni a rokoni értelmezést, hogy Ádámtól minden ember rokonságban van egymással. Ez persze bizonyos értelemben túlzás, de abban az értelemben mégsem, hogy felelősek vagyunk önmagunkon túl egymásért is, mert ami egyszer egyvalakivel megtörténik, az bármelyikünkel is megeshet.
Ami meg Hitlert illeti, bizony a maga családi hátterének ismeretében nem kellett volna másokét így firtatnia, meg osztályozgatnia, minősítgetnie...Nem gondoljátok?

Na, mondjuk azon meglepődtem, hogy a kiemelt nevek zsidó nevek... De nem baj... Viszont most is egyetértek Művésznővel...

Wolf:P
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc
Joomla templates by a4joomla