Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 13:53 #3218

• Dimitrij
Az egyik osztálytársamnak a vezetékneve Dávid, de kicsit jobbos...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 15:35 #3220

• Kurt Tank
Figyu! Sztem most már teljesem mindegy, hogy zsidó volt-e v. sem! Kár ezen lovagolni! De ha már annyira belemélyedtünk akkor viszont had mondok vmit! [/i][i]Hjalmar Horace Greeley Schacht, nem egy zsidó név? Nos itt van egy nagykutya a III.Birodalomból! Származása szerint dán, neve szerint zsidó. Vagy nem? Nos rátok bízom! Ítélkezzen mindenki a saját belátása szerint!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 16:03 #3221

• Dimitrij
Kurt Tank írta::
Figyu! Sztem most már teljesem mindegy, hogy zsidó volt-e v. sem! Kár ezen lovagolni! De ha már annyira belemélyedtünk akkor viszont had mondok vmit! [/i][i]Hjalmar Horace Greeley Schacht, nem egy zsidó név? Nos itt van egy nagykutya a III.Birodalomból! Származása szerint dán, neve szerint zsidó. Vagy nem? Nos rátok bízom! Ítélkezzen mindenki a saját belátása szerint!

Ezzel a névvel még simán lehet dán, mivel a dán félszigetét is úgy írják, hogy: Jylland, de kiejtés szerint: Jütland. Másrészt meg ha dán akkor már ő sem felelt meg a náci ária-nak...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 17:06 #3222

• Wolf
Dimitrij írta::
Kurt Tank írta::

Ezzel a névvel még simán lehet dán, mivel a dán félszigetét is úgy írják, hogy: Jylland, de kiejtés szerint: Jütland. Másrészt meg ha dán akkor már ő sem felelt meg a náci ária-nak...

Dehogynem felelt meg. Minden északi faj \&quot;felsőbrendű\&quot;.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-06-22 19:07
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 17:18 #3223

• Dimitrij
Akkor elárulnám, hogy az oroszok jóval északabbra vannak és már akkor is voltak mint a németek...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 17:26 #3224

• Wolf
Jaj Dimitrij. Te is jól tudod, hogy miről beszéltem. Ne fárassz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 17:32 #3225

• Liberator
Ennyi erővel az eszkimók is árják. Én nevem is héber eredetű, jelentése Krisztust hordozó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 17:37 #3226

• Dimitrij
3 dolog:

-1. Én csak a TE logikád alapján haladtam...
-2. Az egy dolog, hogy én tudom, hogy mire gondoltál...
-3. De fárasztalak, mert nehogy már csak nekem legyen ilyen rossz napom a migrénem miatt...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 20:04 #3227

• művésznő
Liberator írta::
Ennyi erővel az eszkimók is árják. Én nevem is héber eredetű, jelentése Krisztust hordozó.

Na és nomen est omen...?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 22 20:05 #3228

• művésznő
3 dolog:

-3. De fárasztalak, mert nehogy már csak nekem legyen ilyen rossz napom a migrénem miatt...

Migrééééén? Ne má\'! <br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2008-06-22 22:09
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 23 08:21 #3245

• Dimitrij
művésznő írta::
3 dolog:

Migrééééén
? Ne má\'! &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2008-06-22 22:09

Odáig jó, hogy \&quot;migr\&quot;, de nem te hanem én... (Gyenge szó vicc akart lenni...) Igen sajnos...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 23 08:34 #3248

• művésznő
Nem vagy te ehhez túl fiatal és túl fiú?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 23 08:41 #3250

• Dimitrij
Én ezt örököltem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 23 08:51 #3252

• művésznő
Nem minden örökséghez kell ám ragaszkodni...!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 23 15:53 #3270

• Kurt Tank
Nos ha már a neveknél tatrunk akkor el kell mondjam, hohy engemet már sokan szlováknak tatottak, de semmi közöm hozzájuk! Tehát a Hitleri világrendben ilyen névvel nem is élhettem volna ugyanis szláv eredetű! De van egy jó oldala is, aki szereti a focit az könnyen megjegyezheti!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc
Joomla templates by a4joomla