Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Mi lett volna, ha....
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Mi lett volna, ha....

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 18:57 #3346

• Wolf
Ezzel én is egyet értek. Én is örülnék ha így tudnék rajzolni. És tényleg nem volt tehetségtelen. De arra lettem volna kiváncsi hogy építészmérnökként miket tervezett volna (ugyanis a festészet volt a második szenvedélye az első pedig az építészet volt).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 18:59 #3347

• művésznő
Igen, ügyesen rajzolt, de kicsit gépiesen. Az a szükséges plussz viszont hiányzott, amitől művész lehetett volna.
Én mondom a művésznő
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:00 #3348

• david9999999
Érdekes.Ha azt nézzük hogy hogy viselkedett a háború során akkor ha ezt mind az építészetben éli ki sztem egészen formabontó elképzelései lettek volna.De azért nem mindenki életéban van ekkora fordulat \"építészből\" a tengelyhatalmak vezetője?Nem semmi a csávó:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:02 #3349

• david9999999
Hát azért egy művésznőnek jobbak az érzekei ahoz ,hogy eldöntse másról ,hogy igazi művész -e vagy csak tehetséges:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:03 #3350

• koszta
Ezek is érdekes képek:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Kézirat:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Művésznő összesítésben mit gondolsz, mint szakértő? Jó festő volt, vagy inkább átlagos, akit nem véletlenül nem vettek fel?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:04 #3351

• művésznő
Valóban érdekes. Itt a kezdetben kihámozható minden később szárba szökkent dolgának a csírája. Egy írásból egy rajzból sok minden kiderül az alkotójáról. Az építészet pedig (merthogy ahhoz is van némi közöm) szinte mindenhez kapcsolódik, semmitől nem áll távol, és mindent leképez ami a világban van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:18 #3356

• művésznő
Kicsit korábban már felvázoltam a véleményem...ki is színezzem?
Ügyeskezű, jó rajzkészségű, tehetséges embernek gondolom, de a művészi véna hiányzott belőle. Szenvtelen, érzéketlen ábrázolások kerültek ki a keze alól. Nehéz megfogalmazni azt, hogy mi hiányzott. (Pont ez a megfoghatatlan valami teszi művésszé a művészt. Egyéniség, karakter, spiritusz...ilyesmik.) Hitler túl merev személyiség volt ahhoz, hogy rugalmasan formálódhasson a művészeti szemlélete. Nem is tudom, az a benyomásom, hogy túl komolyan vette a dolgokat és önmagát is. Görcsösen, mereven, terhelten nem tud a képzelet, a fantázia szárnyallni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:23 #3358

• Wolf
Most ha szabad ilyet kérdeznem Művésznő, miért is vagy művésznő? Festessz? Vagy mi? Mer én nem tom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:26 #3360

• művésznő
Igen Wolf, festek, rajzolok és belső tereket tervezek.
Pár szerencsésnek van már képe tőlem, ezzel az unokáiknak már biztosították is az egzisztenciájukat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:27 #3361

• Wolf
Fel raksz pár képet a festményeidről? Kiváncsi vagyok a tehetségedre.
Nem azért mondom mert kétségbe vonom a tehetséged.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-06-24 21:28
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:38 #3366

• művésznő
Talán holnap. De tudod mit, most készülget a honlapom, ha feltöltöttem a képeket, megadom a címet. Mégse itt foglalja a helyet, meg ne itt reklámozzam magam...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:48 #3368

• Wolf
Nekem is van honlapom, de még csak a kinézete van kész, szöveg még nem nagyon van. És én sem akarom itt reklámozni. És most itt le merem fogadni hogy a honlapodat vagy az mlap.hu -n vagy a gportálon készítetted (ha nem akkor beégtem:blush: ).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 19:58 #3369

• művésznő
Wolf írta::
Nekem is van honlapom, de még csak a kinézete van kész, szöveg még nem nagyon van. És én sem akarom itt reklámozni. És most itt le merem fogadni hogy a honlapodat vagy az mlap.hu -n vagy a gportálon készítetted (ha nem akkor beégtem:blush: ).

Beégtél cimbi! De szerintem ez nem beégés, hacsak tényleg nem Uri Gellernek tartod magad. De Uri is kaphat gellert...
Nekem profi csinálta a lapomat nem én bütyköltem. De nem is értek hozzá, szóval jobb volt hozzáértőre bízni.
(Kosztán is elgondolkodtam, de... )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 20:13 #3370

• koszta
De... ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Mi lett volna, ha.... 2008 jún. 24 20:26 #3372

• művésznő
Ó ! Ha én azt tudtam volna, hogy lehet!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
Joomla templates by a4joomla